Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po nov 21, 2011 3:43 pm

Re: Daj si duška

sleepy je napisal/-a:Ej miš dohtarska Slika!
Tale in še 5 takihle ti pravi HVALA! :kiss:

Slika

Ej, ful lepo, <3 ampak s čim sem si pa zaslužila enega takega mladička? :) Upam, da ni nezaželjen. :lol:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po nov 21, 2011 4:09 pm

:fool: :dash: Mater sem smotana. Za mleko! Prosim! Upam, da pridno zrastejo in gredo v nove domove ... Do zdele mi ni potegnilo. :angel:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 21, 2011 4:09 pm

sleepy je napisal/-a:Ej miš dohtarska Slika!
Tale in še 5 takihle ti pravi HVALA! :kiss:

Slika

iiiiiiiiiii <3 :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po nov 21, 2011 4:13 pm

:O Kdo pa pravi, da si si zaslužila mladička? :fool: za to se bo treba pa malo bolj potrudit. Halo? :fool: (pa še jaz niti pravi naslov za to nisem, tako da se še na veze ne moreš zgovarjat) :P
Sicer pa kar tako, ker je danes en tak lep dan. Pa uni ta pisani dude ne rabijo (k sreči :angel: ) :good:
Aja, pa zaželjeni, itak, valda. V škatle se samo zaželjene pakira. Nezaželjene se v grmovje zabriše nezapakirane, jasno! Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 21, 2011 4:16 pm

Dr. Miška je napisal/-a::fool: :dash: Mater sem smotana. Za mleko! Prosim! Upam, da pridno zrastejo in gredo v nove domove ... Do zdele mi ni potegnilo. :angel:

:lol: Nisi smotana, samo mleko so dobili pač tejle, pa se zato oni zahvaljujejo. :kiss:
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Po nov 21, 2011 4:28 pm

Miš dohtarska :lol: sleepy od kod jih jemlješ? :lol:

Tale Duško postaja vedno bolj zabaven 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 21, 2011 4:49 pm

:D ma to bo na Duškotih po moje nekaj... majo tak vpliv, zgleda. :rolleyes: Slika
Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 21, 2011 4:53 pm

Pa kaj ti tukaj delaš sploh? :O A nisi šla po nutelo?? Nekaj se baje ustiš, da boš spet palačinke delala... se pripravlja kako tekomvanje v tem športu, da tako pridno vadiš? Al samo konkuriraš komu? :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 21, 2011 5:03 pm

ups....upam, da nihče niti od daleč ni pomislil, da se moj post, oni s max. številom bruhkov pa glavorazbijalcev, kakorkoli nanaša na post direktno nad njim? :O
:lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 21, 2011 5:24 pm

Jaz nisem, me je pa firbec pritisnil katera je taka ku*la.. :lol: Mislim, mora bit uvornk, ker ti bolj redko tko ful duškaš tuki. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 21, 2011 6:12 pm

moje živali so polne predsodkov in diskriminirajo. mesece smo mirno sobivali z rumenimi in zelenimi gobicami za posodo. od prvega dne, ko sem na rob umivalnika postavila modro, se ta znajde večkrat dnevno na kakšnem drugem koncu stanovanja. čist je že razcufana. zakaj, vas sprašujem, zakaj? zakaj so zelene pustili pri miru? pa je ta poponoma enaka, samo modre barve je!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 21, 2011 8:27 pm

SlikaSlikaSlika
oaza88 ja no, :girlblush: jaz sem pa pač pomislila, da se bom naslednjič bolj previdno zahvaljevala, da si kakšne prijave ne nakopljem, kaj čem. Pa še zdej vem kaj si misliš o meni, to je pa tudi nekaj vredno, no. Slika Iskrenost je pač še vedno vrednota Slika
Hecam se drugače. :truce: No, ne to, da je iskrenost še vedno vrednota :D

Račka je napisal/-a:Pa kaj ti tukaj delaš sploh? :O A nisi šla po nutelo?? Nekaj se baje ustiš, da boš spet palačinke delala... se pripravlja kako tekomvanje v tem športu, da tako pridno vadiš? Al samo konkuriraš komu? :P

Evo, šla, kje se pa tebi upam rečt, da nisem :P V bistvu sem se med tortico in nutelo odločla za slednjo, ker ob dveh ponoči tortice ne bi blo več, cajt za palačinke pa bo Slika Ampak niso imeli nutele, tko da mam zdej nekaj drugega, ziher še boljšega, ker piše gor sehr gut. :nyam:
Tazadnjega vprašanja pa oprostite, da si drznem oporekat, ampak ga ne razumem. Slika
1. Kje bi pa bila lahko kakšna konkurenca, lepo prosim? :O Ga itak ni takega, no razen mogoče tebe, ti si pa itak izven konkurence, tako da... nobody is perfect. Let me introduce myself. My name is nobody. Slika
2. V bistvu ne vadim, ampak tam pod stropom mora živet nek čuden neviden možic, ki palačinke lovi in jih na strop lepi, meni pa nobene ne vrne, pa upam, da kakšna bo slej ko prej pa vseeno tudi zame. Slika
Slika

kozmopolitanka je napisal/-a: pa je ta poponoma enaka, samo modre barve je!

Ja ni enaka, če je modra?!? :fool: Boge tvoje živali...
Slika :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 22, 2011 7:25 am

... ko je pomemben denar in ne žival. Škoda vsake bilke sena, ki pade na tla, ker je to tako velik strošek. Da so pa živali lačne in hujšajo, to pa nobenega ne gane. :dash: :bad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 22, 2011 7:39 am

Srna zjutraj na cesti. Na srečo na zelo ovinkasti cesti, kjer se več kot 40 na uro ne moreš pelat.
Sem jo videla od strani, začela bremzat in se umikat, ona je pa rinila v isto smer kot avto :dash: .
Ni se dalo izognit, zadela sem jo s cca 20km/uro, v zadnji del. Pobrala se je in tekla naprej.
Na avtu se nič ne pozna. Briga me za pleh, hočem rečt, da če ni niti pikica upognjena na avtu,
da potem udarec ni bil tako hud, anede?
V bistvu ni bil ravno udarec, ni se niti nič slišalo ali čutilo, ampak jo je avto porinil, tako da ji je
zmanjkalo ravnotežja.
Vožnja v službo in nazaj mi postaja že prava nočna mora :dash: .
Saj je gotovo vse v redu z njo? :( :( :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 22, 2011 8:41 am

Če si jo zadela v zadnji del (rit in noge) je edina poškodba, ki bi jo lahko tam fasala, poškodba mišic ali kosti. Glede na to, da se je pobrala in tekla dalje, očitno ni bilo nič zlomljenega. Večji problem bi bil, če bi jo zadela spredaj ali od strani v trup, kjer so notranji organi, tam bi potem lahko prišlo do notranjih poškodb.
Jaz mislim da je 95% za ziher okej.

Duško: ZAKAJ me vse tako BOLIIII?!?!?! A je sploh kak del mojega telesa danes ki me ne tako zverinsko BOLIIIII?!?! Pa sem vzela že pol lekarne pa nič ne nuca!!! :(
In kar je najhujše, čisto vsak del, ki me boli, me boli iz drugačnega razloga.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 22, 2011 4:26 pm

duško, ej, poln kufer te mam, pa čez, pri uhah mi ven gledaš, pa če me enkrat ven spustiš, ko praviš ne, ne bom čist nič slabe vole :fool: :dash:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 22, 2011 9:09 pm

moj "to do list" je tako dolg, da sploh ne vem kje začet :girltruce: :shout:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 22, 2011 9:15 pm

začni pri živi žabi, ne bo ti žal 8)
Btw, paketek od kozmopolitanke te čaka zdaj pri meni, tj na sedežu društva. Jutri ob 17.30h se pa nahajam na Kidričevi, če ti kaj pomaga, ga vzamem s sabo, vračam se pa na sedež slabo uro kasneje.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 22, 2011 9:47 pm

A zdaj moram na seznam še dodat "najdi živo žabo", da bom potem vedla kje začet? :lol:

Pa ful hvala, ker paziš paketek. A ga lahko malo zadržiš, ker bom še nekaj kupila iz vaše trgovinice, pa lahko takrat vse skupaj vzamem? :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 22, 2011 10:39 pm

a še kdo dobi take velike zelene mazole ko se Čadonička na teveju pojavi :dash: :dash:
Dogs have owners, cats have staff
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov