Mi smo končno uničili mikro, učke so tudi ok in se samo še cartamo, igramo in imamo fino. Pa rastemo seveda. Vespa bolj v širino, je postala dolgodlaka

, neverjetno mehka in puhasta muca. Še vedno zelo zelo naročna, pleza po nama, deli lupčke, prede... Brit se je s prenehanjem zonitonanja zelo sprostil, zdaj tudi že leze v naročje

. On je pa eleganten in "sofisticiran

" del parčka.
Še dve fotke, bolj slabe ker sta z mobitela, sem že zaprosila za izposojo malo boljšega fotoaparata, da se bosta lahko predstavila v vsej svoji lepoti.

Ponavadi sicer praskalnik ni parkiran pred wcjem, samo B&V očitno nikoli nista zadovoljna z mojo razporeditvijo "pohištva", ker vedno ponoči (včasih pa tudi podnevi) "preurejata"

.
Vzajemno pitje vode

Tole se zgodi ker ponoči vedno divjata in prevrneta posodico z vodo. Potem jo pa oba "napadeta" ko jo jaz zjutraj napolnim. Kadar imata še posebej "dobro" noč, najdem zjutraj podlogo sredi hodnika, ker jo pod vrati porineta ven

.
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda