Penny je napisal/-a:Hanika je napisal/-a:...da psico tretira kot žensko in da bo zato ona enkrat babica
What?

Napisala sem ji nekaj v smislu tega, da zakaj so potrebni novi vzreditejlji, ker bo ona parila svojo psico enkrat v prihodnosti in za moje pojme to pomeni da si vzreditelj....no to je odg.:
Katja, prvič jaz nisem noben vzreditelj, imam pač pasemskega psa, omogočla ji bom leglo mladičkov, ker jo
tretiram kot žensko in vsaka ženska ima pravico začutit, kak je, ko imaš svoje otroke..ne nameravam je postaviti na cesto in mladičkov tut ne! drugič, na srečo bodo vzreditelji pasem vedno obstajali, in ti ljudje vložijo v živali ogromno denara in skrbi, njihova žival jim je v ponos in je prav tako ne postavijo na cesto..in tretjič, glede na to, da sem brez službe in brez denarja še vedno skrbim za svojo žival in je nisem in je ne bom zaradi tega postavila na cesto ampak sem si našla pomoč drage osebe..mogoče se naslednjič malo prepričaj o ozadju zgodbe, pa kasneje pljuvaj vse ljudi povprek! če je moj sosed vrgel psa na cesto, ga je vrgel ON in ne JAZ! mislim, da si dolžna meni in ljudem,ki se trudijo, rešujejo živali in celo, ko sami nimajo za kruh zbirajo hrano za živali opravičilo..v nasprotnem primeru lahko kadarkoli zapustiš to stran!
Mislim, da je jasno da sem ji napisala nazaj naj si najprej pošlhta v glavi, kaj je žival kaj pa človek pa zapustila stran