Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 12:58 pm

Re: Daj si duška

Sej menda veste, da je bilo odvzetih 15 pitbullov, ki so bili uporabljeni za pasje boje? (res ubožcev, revčkov,.... ni besede, ki bi opisala trpljenje:((()
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 1:00 pm

Ne vemo-kje, kdaj, kako?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 1:03 pm

Ne razumem, kako nikjer drugje ne pise nic o tem. :O
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 1:05 pm

OMG, nisem vedla. Sem zasledila novico o umoru tega človeka, ne pa da je to počel. O joj. :'( Pa zakaj se nikjer drugje o tem ne poroča? Groza. :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 1:08 pm

Še dobro, da kriminalci opravljajo delo "pravne" države, sicer ga ne bi nihče, očitno.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 1:10 pm

j***, zakaj sem zmeraj jst tazadnja ki zvem da se je nekdo zmenil da bom jst morala na ta in ta dan nekaj počet in nekje bit?!? vsi ostali vejo da moram kao jst prevzet zadevo, razen mene!!!! :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po nov 14, 2011 1:19 pm

mateja je napisal/-a:Ne razumete :P , važno je, da lahko špilaš užaloščen obraz in kažeš čim večjemu številu ljudi svojo (zaigrano) empatijo (najbrž je v majhnem tisku priložen še obrazec za doniranje užaloščenemu)

:D Obrazec ni obvezen, če je žep dovolj na široko odprt :rolleyes:

taperverčki je napisal/-a:Ne razumem, kako nikjer drugje ne pise nic o tem. :O

hehe ne razumeš? :blush: Bistvo je očem nevidno... ;)

mateja je napisal/-a: in oris mel in corde fel (na ustih med, v srcu žolč)

:good: :good: :good:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po nov 14, 2011 1:30 pm

Saj je že mislim da takoj naslednji dan nekje pisalo, da je imel ogromno pitbulov (se ne spomnim več kje sem jaz to prebrala, mislim da v Delu ali pa Žurnal) ampak meni se je že takrat po prebranem posvetilo, da bi se lahko skoraj zihr tud s tem ukvarjal). Pa 100% obresti je zaračunaval za posojen denar... Jaz vidim povsod cel kup enih sumljivih bucotov z bull psi (res mu že na pogled vidiš, da je baraba in da se bavi z mutnimi posli). :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 1:51 pm

Penny je napisal/-a:Jaz vidim povsod cel kup enih sumljivih bucotov z bull psi (res mu že na pogled vidiš, da je baraba in da se bavi z mutnimi posli).

Motenih je povsod dovolj, celo tam kjer jih ne pričakuješ, pa včasih na prvi pogled niti sumljivi ne zgledajo, samo prosim ne psov v to mešat. Slika Bulli so krasni psi, žal pa so tudi najbolj zlorabljani psi, ljudje se jih bojijo, so izvrstne senzacije in so izkoriščani še pol za vse sorte traparij, pogosto precej napihnjenih. :( Prav zaradi svoje privrženosti človeku se da rehabilitirat tudi najbolj zlorabljane, so pa to psi, ki imajo nizek prag tolerance do drugih živali in ja, pasma je bila vzrejena za pasje boje, ker si je človek to tako zamislil, ne psi. Ampak so pa to krasni psi tako in drugače, ki pa res niso za vsake roke in si jih zelo pogosto nabavljajo napačni ljudje iz napačnih razlogov. :(
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po nov 14, 2011 2:05 pm

Saj nisem nič proti pasmi govorila, proti pitbullom jaz nimam nič, tisti tipi pa itak tudi brez psa izgledajo sumljivo, sem mislila rečt to, da tale umorjeni sigurno ni edini, ki se s pasjimi boji ukvarja pri nas, ker jaz vidim polno enih takih čudih ljudi... če se ne ukvarjajo s pasjimi boji pa se sigurno s čim drugim nezakonitim.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 2:17 pm

:) Ne, sej ne ti, ampak prav hitro se površno prebere in potem pride ven vse kaj drugega, samo tisto kar je ok ne :) Ker se tem psom res zares krivica dogaja vsepovsod. :(

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 2:36 pm

Tole je sicer po opisu sodeš stafford, pa vseeno je bully: http://youtu.be/ONO8yg4-Png <3

Je sicer res kot je Sleepy rekla, da dostikrat nimajo najboljše tolerance do drugih živali, kar ne pomeni da je ne morejo met - je pač odvisno to od večih stvari. Je pa res, da lahko najbolj "razštelanega" bullyja vzameš, pa bo vseeno repkal od pravem človeku (seveda tudi to ne drži 100% za vse, je sigurno kak pes, ki ne spusti nikogar ali pa le redke osebke k sebi, ampak jaz splošno pišem).

Ah, srčki so, pa bogi tudi.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po nov 14, 2011 3:26 pm

Aha tisto v Litiji.. Huh sem mislila že, da je spet kaj novega na dan prišlo.. Ja, groza tole :( :(.
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 3:33 pm

ma dej take stvari me pa res razbesnijo, sej naoncu bodo itak peskoti takratko potegnili :devil:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 4:05 pm

Seveda da psi, kdo pa drug. Zagotovo jim bo v vseh treh zavetiščih omogočeno dolgotrajno čakanje na pravega skrbnika, ki ga je tako enostavno najt za pse s tako preteklostjo (mogoče celo lažje kot za tiste brez :rolleyes: ) in zagotovo jih v zavetiščih ne bodo označili kot problematične...

:dash:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Po nov 14, 2011 4:10 pm

Kam pa naj bi dali vse te pse?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 4:16 pm

A niso v treh zavetiščih?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Po nov 14, 2011 4:19 pm

all je napisal/-a:
Je sicer res kot je Sleepy rekla, da dostikrat nimajo najboljše tolerance do drugih živali, kar ne pomeni da je ne morejo met - je pač odvisno to od večih stvari. Je pa res, da lahko najbolj "razštelanega" bullyja vzameš, pa bo vseeno repkal od pravem človeku (seveda tudi to ne drži 100% za vse, je sigurno kak pes, ki ne spusti nikogar ali pa le redke osebke k sebi, ampak jaz splošno pišem).

Ah, srčki so, pa bogi tudi.

Naša Maca je ravno nasprotje vsega napisanega, vse živali obožuje (preveč :rolleyes: ), večini ljudem pa ne pusti blizu. Tim je bil pa tipičen bull.
Kljub temu, da je 6 let preživel v zavetišču in doživel verjetno marsikaj, je ljudi oboževal, pse je pa sovražil do zadnjega dne.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 4:45 pm

Zanimiva je ta Maca, hehe. :) Mora bit pri bullyjih človek verjetno res pripravljen na vse, so pa to meni super psi.

Kakor sem jaz prebrala naj bi pse iz te zgodbe dali v 3 zavetišča ja.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 35 gostov