Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 13, 2011 7:29 pm

Re: Daj si duška

Uh.... ma nič, vsaj šla si, to je first step :good: . Držimo pesti za naprej :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne nov 13, 2011 9:57 pm

slavica je napisal/-a:Kako veš, da se staraš? Ko polovice bivših sošolcev ne najdeš na fejsbuku, za drugo polovico
se pa več imen ne spomniš :blush: 8)

Slika Slika Slika

IsKrIcA je napisal/-a:Ja, sej sm šla no. Cel dan urgence pa še dežuren nevrolog...zaključek: bo treba na MR. :dash:

Nimam pojma kaj je MR, ampak pohvaljena, ker si sploh šla! :good:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 13, 2011 10:29 pm

MR = magnetna resonanca.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 13, 2011 10:31 pm

pozabljanje uporabniških imen in gesel je hudič :dash: :dash:
pravijo da pametni pišejo, jaz se pa spomnit pisat šele takrat ko ugotovim da česa ne vem, tumpasto ko noč :dash:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po nov 14, 2011 8:39 am

slavica je napisal/-a:Kako veš, da se staraš? Ko polovice bivših sošolcev ne najdeš na fejsbuku, za drugo polovico
se pa več imen ne spomniš :blush: 8)

Jaz sem pa mlada pa manj ko jih vidim, rajš jih mam... Še posebno kakšne osnovnošolske, ki so me celih 8 let šimfali za hrbtom :negative: ah ti otroški spomini :dash: še dobro, da mam tako ime, da me ne najde vsak 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po nov 14, 2011 9:13 am

Games people play. Hehe se mi je zdelo da čez noč ne postaneš pitbull lover čez noč, še sploh če sam kakšnega s tako lahkoto fentaš... :bad: :fool:
Sej bi rekla f*** U, pa eni še to za niso dobri... :bad:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 9:51 am

Didi je napisal/-a:pozabljanje uporabniških imen in gesel je hudič :dash: :dash:
pravijo da pametni pišejo, jaz se pa spomnit pisat šele takrat ko ugotovim da česa ne vem, tumpasto ko noč :dash:

Kako pa ti veš, da sem včeri zvečer pozabla geslo od službenga mejla? Celo shekala sem svoj ubogi telefon in se gor povezala preko debug bridga, pa mi ni ratalo gesla ven potegnit. Zdej bom pa cel dan brez mejlov, dokler ne bo v Kanadi jutro, da mi stric administrator nastavi novo geslo, ker recovery možnosti niso na voljo.
Tko pa je, ko se gremo neko strašno varnost. Pa rabi vsaka stvar čist drugo geslo, da če ti neki vlomijo, ti ne morejo še vsega ostalega. Pa je treba met neka defektna random gesla, da jih ja ne bo noben niti slučajno uganu. In pol v veliki varnostni vnemi nastavim tok komplicirano geslo, da ga ne uganem več niti sama, zapisala ga pa seveda nisem nikamor. :crazy:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 9:55 am

ja, seveda nisi napisala, če bi blo pa to ful nevarno, no!

http://xkcd.com/936/ ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po nov 14, 2011 10:56 am

Duško, daj mi prosim razloži, kako je lahko ženska s 170 cm in 57 kg in ki komaj (če sploh) napolni B košarico po novem velikost L ??? :fool: Nobena M majica ali jakna, ki jo pomerim v trgovini, mi ni več prav!! Pa kaj vam je, ljudje? Če sem jaz LARGE, kdo za vraga je pa potem medium ali pa small? Da ne govorimo o XS ali XXS, za njih verjetno potrebuješ povečevalno lupo, da jih opaziš. :dash:
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 11:07 am

Ne vem, kje si kupovala, ampak jaz opažam ravno obraten fenomen - po novem sem jaz xs, nosim kavbojke velikosti 25 (trenutno imam ene gor in mi kar vidijo okrog riti :O ), hlače v najboljšem primeru 34 (kar pomeni, da nekaj trgovin enostavno odpade, ker ne prodajajo cifer pod 36) :fool: In pri tem naj poudarim, da imam doma in v uporabi tudi nekaj 10 let starih zadev, ki so pa velikosti 36 in gor ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 12:00 pm

sleepy je napisal/-a:Games people play. Hehe se mi je zdelo da čez noč ne postaneš pitbull lover čez noč, še sploh če sam kakšnega s tako lahkoto fentaš... :bad: :fool:
Sej bi rekla f*** U, pa eni še to za niso dobri... :bad:

:O :O

Nima pojma o čem se gre, ampak "lover" pa "fentaš" pa res ne gre skupi. :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 12:04 pm

Jaz pa vem, o čem se gre in lahko komentiram samo to, da nekateri sploh ne vedo več, kaj bi si izmislili, da bi jim bilo življenje zanimivo. Ko makedonski in bosanski psi niso več v trendu, pa mačke ne več, se začneš ukvarjat pač z drugimi stvarmi.... :truce: ...s pitbulli naprimer. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 12:09 pm

Pa bognedaj, da bi kdo mislil, da imam kaj proti pitbullom. Zdijo se mi fantastični psi, posebno še, če so v pravih rokah. In ena od najbolj zlorabljenih pasem, če ne najbolj. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 12:11 pm

Ne razumete :P , važno je, da lahko špilaš užaloščen obraz in kažeš čim večjemu številu ljudi svojo (zaigrano) empatijo (najbrž je v majhnem tisku priložen še obrazec za doniranje užaloščenemu)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 12:13 pm

Mislim, da sem ga že enkrat napisala, pa bom še enkrat: stari Rimljani so imeli en lep pregovor za take: in oris mel in corde fel (na ustih med, v srcu žolč)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 12:13 pm

glede velikosti...sem si hotla bundo v c&a kupit...NAPAKA! sem tlačila 2XL gor pa ni šlo zares lepo. pa da ne bo pomote - mal več me je še zmeri sam tolk pa spet ne :dash:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 12:18 pm

A ma to kaj veze s tistimi 8 knedli, ki so bili zavrženi zdaj en dan? Lahko itak streljam mimo, samo mi po videzu potegnejo tako. :scratch:

Bi rekla da so mogoče res celo najbolj zlorabljana pasma, to da zgledajo kakor zgledajo jim sigurno ne koristi, pa tudi taprvi za uspavat v zavetiščih (po tujini, pri nas ne vem) ... :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 12:21 pm

nima. :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 14, 2011 12:27 pm

Ok, tenks. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po nov 14, 2011 12:29 pm

Bi dal tule kdo kakšen prevod za nas butaste ljudi :girlblush: :girlblush: :blush: ?
To err is human, but to get even? THAT is divine.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov