Licitacije - čvek

Moderatorji: biarritz, Bela šapa, metina

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 05, 2011 1:47 pm

Re: Licitacije - čvek

Če fajn segreva (beri-normalno, ne da je samo mlačna kot moja kmalu bivša :negative: ),
sem vsekakor resen interesent :good: . Samo bo verjetno prepozno za jutrišnje nove
licitacije :( . Ali pa če BRTZ leeeeepoooo plooossiimm, ker smo res zmečkani :angel: :angel: ?
Prosim, preveri če dobro greje in ji hitro pošlji na mail, stokrat hvala :kiss: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 05, 2011 1:49 pm

Hmmm men je tol sumljivo, zveniš k moja mama v preobleki: fajn segrej likalnik pa sprobi če dela, po možnosti na celmu kupu žehte :P :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 05, 2011 1:51 pm

:D samo napiši kje si doma, da vem, kam žehto dostavit :lol: 8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 05, 2011 5:56 pm

:lol: sem ti poslala ZS. :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne nov 06, 2011 10:17 pm

Men ena zadevica moti pri teh licitacijah...k vsepovsod piše predaja osebno....in pol se sploh ne odločam, ker osebno se pa res nem vozla po eno malenkost na drugi konec Slovenije. Saj vem, da lahko tud po pošti...sam fajn bi bilo, če je tud to napisano ;)

Tolk v opombo :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 06, 2011 10:19 pm

Mojca, sej veš- sem na poti Lj-Mb in obratno skoraj vsak dan. Lahko ponucaš "transport by Fiorina" trademark by pola ;)
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne nov 06, 2011 10:29 pm

Aha...to bi pa tud šlo :) Te bom kdaj 'uporabla' ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 06, 2011 10:35 pm

Jah, MojcaL, jaz vedno eksplicitno napišem, kaj lahko pošljem in česa ne - ene zadeve so pretežke, drude prekrhke, predvsem pa sem videla preveč pošiljk, ki so prišle na svoj cilj scefrane in strgane, da bi kar karkoli pošiljala ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 06, 2011 11:14 pm

MojcaL, jaz sem dobila precej doniranih stvari s Koroške in mi je v čisto zgubo, da pakiram in poštnino plačujem. Npr. za začetno ceno je 1 eur. Kandidat je npr. 1, znamka je bila pa 2,25. Mi je ugodneje, če kar MH sama nakažem, pa stvari umaknem.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne nov 06, 2011 11:33 pm

Saj razumem, da se nekatere stvari ne dajo pošiljat...to je jasno, spet nekatere pa ne vem zakaj ne...konec koncev je meni osebno lažje plačat poštnino kot pa sesti v avto in se po stvar peljati...tud cenovno, čeprav je zadeva kot je napisala Trixi npr. stala le 1€. Saj ni problema, sam tako, kot sem že zasledila, kjer je izrecno napisano 'ne pošiljam po pošti' pač take stvari pri meni, pa verjamem še komu avtomatsko odpadejo. Dejstvo pa je, da zadnje čase največkrat piše prevzem osebno.

Itak se da vse zmenit, sam pač mislim, da tole včasih deluje odbijajoče.

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po nov 07, 2011 6:07 pm

Mene pa čist tko zanima.. sem tuhtala že nekaj časa nazaj in mi še vedn ne da miru, zato bom vprašala: A še enih licitacij, namenjenih za ambulanto ne bi šlo nardit? :girlblush: :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 07, 2011 6:21 pm

To glede poštnine - Če si eno stvar recimo želiš, pa lahko rečeš, da ti plačaš poštnino, pa ti licitator pošlje preko pošte na tvoje stroške, kakršni pač so. Se mi zdi, da bi to tudi šlo, v kolikor ima licitator čas do pošte it.

Za ambulanto bi pa morda res lahko še ene licitacije bile? :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 07, 2011 10:03 pm

A je kakšna na kolikor toliko redni poti LJ-CE, da bi za ssuhol pri meni prevzela gobeline v Šentvidu?
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne nov 13, 2011 5:27 pm

Nekaj predmetov nam za danes še manjka, če je katera želela še kaj poslat, naj to stori kmalu. ;) Hvala!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 13, 2011 6:11 pm

Evo, poslala nekaj :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 13, 2011 7:05 pm

zalarjeva je napisal/-a:A je kakšna na kolikor toliko redni poti LJ-CE, da bi za ssuhol pri meni prevzela gobeline v Šentvidu?

...in od ssuhol prevzela nekaj zame? Pustila v LJ pri Romzy, Snaky, trixi, al pa če si še gipsy mogoče lahko "izposodim", da pridem "na čik" ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr nov 16, 2011 7:17 pm

Začenja se zbiranje predmetov za božične licitacije. ;) Še vedno pa lahko (celo zaželjeno je :D ) pošljete predmete za licitacije, ki bodo to nedeljo.
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Pe nov 18, 2011 8:08 pm

Jaz imam en praktično nerabljen mačji glavnik (sem kupila za Jessy pa se ni preveč obnesel pri njeni dlaki), pa me zanima, a ga pošljem pod božične ali pod navadne? :scratch: Ni ravno prav hudo praznična zadeva, ampak teoretično bi bil lahko darilo za živalco ...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 19, 2011 9:50 am

Če je glavnik manjše vrednosti, še kaj uporabnega dodaš, da je vrednost nad 5 eur (to je minim. za božične), pa daš za božične, če ne pa daj na redne.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 21, 2011 5:22 pm

A se je enkrat tukaj debatiralo o sklicih pri plačilnih nalogih? A tisti, ki preverjate plačila licitacij, lahko ugotovite po sklicu za katero stvar je nakazilo, a po namenu, a kako gre to?

Saj ne vem kako ostali plačujejo in kako to sploh gre, ampak verjetno je fajn dat nekaj za sklic. Jaz bom od zdaj naprej dajala datum zaključka lic. in licitacijsko št. Če še kdo ne ve kaj napisat, tako kot jaz vedno ugotavljam, lahko naredi isto. :) :girlblush: (Npr. 20112011-13)

:bye: :girlblush:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Licitacije

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov