Najprej fotostrip za Romzy, da vidi, kako prav je prišla škatla s pošte (kovček smo tudi napolnili s cdji, da ne bom samo škatle hvalila

, ampak škatla je bila malemu pač bolj zanimiva; pa še tiste vrvice so fajn za igrat

).
Poštar je prinesel paket

Amarand je takoj pogruntal, da je zanj (kdor misli drugače, ne zna brat

)

Kaj je, imaš probleme? To je moja spalnica, ti si pa svojo najd

Sicer se je pa v torek znebil fiksatorja (česar še ni povsem ozavestil in še zmeraj sedi z nogami bolj narazen, kot bi bilo potrebno), dobil pa klovnovski ovratnik, nad katerim ni prav nič navdušen

V torek zvečer je bil precej nemiren, divjal je po stanovanju in se zabijal v vse, kar je bilo na poti, ker je hodil, kot je bil navajen, naenkrat pa je bilo premalo prostora. Tudi do skledic s hrano in vodo je dostopal s težavo, je pa brez problema lizal smetano s kremšnite

. V sredo se je že umiril, celo zelo umiril, ni mu toliko do igre, ker ima omejeno vidno polje in s težavo sledi gibanju igračk. Bo pa prihodnji teden nadoknadil, brez skrbi

. Ogromno spi, šele proti večeru se začne zanimat za hrano, pa tudi veliko prede in se carta, najraje bi bil cel dan v naročju (najlažje bi ga bilo nositi v kengurujčku, ker ga moram zdaj vedno, ko imam kakšen opravek, odložit

). Pomagati mu morava tudi pri - za mačka - banalnih opravilih, kot je praskanje po glavi in umivanje zadka po opravljeni potrebi. Prav usmiljenja vreden je tudi, ko se hoče umivat, pa liže tisto plastiko in mu ni jasno, kaj je narobe. Ampak teh par dni bo hitro minilo, potem bo pa po dveh mesecih končno brez neljubih dodatkov in bo lahko divjal, kolikor ga bo volja (me je že strah

).

Malo prej je prilezel iz omare in mi naročil, naj vse pozdravim in pobucam. Torej