Mah, slavica.. Saj veš kako je

. Žal..
Tudi jaz grem jutri po enega shiranega psa odvzetega s strani VURSA po 13500 letih, vsakič znova se vprašam kaj je narobe z ljudmi?! Vsakič znova prepričujem majhne otroke, da naj ne brcajo mačk pred bloki, ker jim bom v nasprotnem primeru zavila vrat (in če me kdo pozna, ve, da mislim dobesedno

), vsakič znova sem pri bivšem fantu "napizdevala" sovaščane, ki so množično producirali mladiče psov in mačk, ki so jih po tem tolkli z vilami.. Kaj jaz porečem na vse to? Prijave, inšpektorji, ki jim je dejansko mar (pa ponavadi ne za živali, ampak za polnjenje proračuna), kazni in včasih tudi trda beseda pomagajo.. Mačke in psice so sedaj sterilizirane, mladičev ni več torej ne potrebujejo več vil za take kretenizme, lažji so za par 100 eur in to je to za kar sem se borila vsa 3 leta, kar sem bila v tistem okolišu..
Kar sem hotla povedat s tem duškom je, da prijavi, če ne bodo trznili na posamezno osebo, bomo prijavili kot društvo, samo ne obupaj, ne misli, da je brezizhoden položaj, popij enega čajčka, potem pa s polno paro naprej

.
Hvala, ker si se ustavila in poklicala pomoč
(če jo boš še kdaj potrebovala, lahko komot pokličeš
)!
To err is human, but to get even? THAT is divine.