IZZY (ex LAR :))

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 18, 2011 11:38 am

Re: IZZY (ex LAR :))

Izzy je tudi samo pojedel in padel dol :) Sva šla potem samo še na tazadni sprehod, še je samo do prvega drevesa, da se je polulal in šibal nazaj spat :P
Bolj kot ga spoznavam, bolj sem prepričana v to, da si boljšega ne bi mogla izbrat <3 Priden, nekonflikten, vse ima rad, naproblematičen, ubogljiv,... super pes v glavnem in vesela sva, da je najin :kiss:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 28, 2011 12:36 pm

Lia & Izzy se krasno razumeta, zato bomo sprehod večkrat ponovili (živimo tako le 10 minut hoje stran) :good:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Tukaj Izzy izgleda kot da bi ga nekaj obsedlo :O
Slika

Boj za palico (zmagala je baba, ker je nazorno pokazala, da je palica, četudi jo je našel Izzy, NJENA! :P )
Slika

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Slika
Slika
Slika

Sta združila repe
Slika

Kdo gre v napačno smer?
Slika

Slika

Slika
Slika
Slika

Pa še filmček kako sta se fajn igrala
Slika
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 15, 2011 2:20 pm

Miren pes my ass! :fool: :lol: Tale v pasji šoli najbolj cvili, prepeva, vleče k psom, lula a v bistvu ne, ker pozabi kaj bi moral počet, ko dvigne nogo, hodi slalom pred tabo, da ga pohodiš,...skratka obup in bo treba ornk delat na pozornosti, da ne bo ves zmešan, ko bo pse videl. Doma pa mačkom nagaja, Boo-ja in Silver grizlja za noge in ušesa, Boo se z njim igra in ga grize, objema in brca, po nekem času izstreli "šamar" in ko to ne pomaga, zbeži. Silver ga nabuta veliko prej, Ice-a se pa boji in ima pred njim rešpekt in mu ne teži. Če pa bi Ice rad mir in ga pes kali s tem, da teži mačkom, se zakaja vanj, a ga ne nabuta. Ta smotan pes pa vzame to za igor in pleše pred njim ter dviguje in spušča rit. Svašta! Ni nam dolgčas :D :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 16, 2011 4:53 pm

Danes smo se dobili z Olayo, Dr.Miško in modrozeleno v dog parku, kjer smo lahko oba spustili. Olaya je ena mečkljivka, ki je Izzy-ja fejst v pogon spravla, v hitrosti ji itak ni kos, a se je zelo trudil :D Nastalo je veliko fotk, kar nekaj pa jih delim z vami ;)

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne okt 16, 2011 5:35 pm

Hvala vsem trem za super družbo. ;) A je Izzy vsaj malo utrujen? :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 16, 2011 6:03 pm

Hvala tudi vam trem ;) Se sigurno še dobimo, ko se tko lepo razumeta. Izzy spi kot top :) Pa Olaya?
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne okt 16, 2011 6:30 pm

Brez skrbi, mislim da je samo dvakrat na kratko pofirbcala naokoli kaj dogaja in takoj šla nazaj spat. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 23, 2011 10:29 pm

Izzy je danes spoznal oba psa od fantove mame, ter psičko od fantove sesre in se prav vzorno obnašal :kiss:
Na sprehodu je nastalo nekaj fotk (slikala Capka-hvala še enkrat, res so krasne :good: )

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

In moja najljubša, nasmejana :)
Slika

Zvečer je spoznal še prijateljičina psa, pitbullko Tajo in yorkija Gizmota (par njegovih fotk je na forum dodanih pred kratkim, Taje žal nisem nič poslikala). Po pričakovanjih sta se s Tajo takoj odlično ujela in letela en za drugim kot zmešana :) Mali Gizmo je pa cepetal za nami in pazil na svojo rit (dobesedno, sta psa kot podivjana konja mimo nas šibala sem in tja in smo na svojo rit morali vsi fajn pazit :P)
Zdaj pa za nekaj časa dovolj fotk ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 8:08 am

A pa sploh lahko laufa s tole oprsnico? :P ;)

Krasne fotke. Izzyju enega :kiss: pa upam, da ga kmalu kaj v živo premečkam.
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 05, 2011 10:03 am

Marsikdaj rečeva da imava butastega psa, potem naju pa preseneti s svojo pametjo 8) Zdejle brskam po internetu in on gloda svoj svinjski parkelj (ga ima že kake 2 tedna skos na voljo in ga še kar ni uspel zglodat :good: -tako pusti vse ostalo na miru ;) ) in z njim ropota po tleh. Mu rečem čisto lepo, še vedno sedeča pred računalnikom: dej to tam jej, na posteljici no. In on vstane prime parkelj in ga nese na posteljo in tam gloda :O Ni tok butast samo mlad in neumen :P
Sem dala 2 široki bivši Nikovi ovratnici k čevljarju zrihtat da mi je naredil nove luknje in ju skrajšal in mu full pašeta :) Tokrat imam psa na katerem pridejo take ovratnice do izraza, Nik je bil okrog vratu tako kosmat, da je skoraj zakril 5cm široke ovratnice. Bil je pa najlepši in najboljši, Izzy je takoj za njim ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 06, 2011 6:16 pm

Pred dnevi smo imeli srečanje: psa od fantove mame Timi in Kimi, Izzy ter Asta psička od mojih staršev. Bilo je super! :)

Takole ga Asta počaka
Slika

In pol je žuuuur :D
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Timi
Slika

Kimi
Slika

Asta
Slika

Potem pa jih postaviš, da se bodo vsi skupaj slikali in Asta ter Izzy takele face delata :lol:
Slika
Slika

Na koncu le rata nekaj spodobnega
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 06, 2011 6:42 pm

Še par fotk od Izzy-ja in Aste, psičke mojih staršev. Krasno se razumeta vedno sta noro vesela eden drugega in se igrata in igrata :good: Pridna je, prijazna, je pa začela čuvat hišo in je zdaj moj oče zelo ponosen :)

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Njuna igra izgleda prav grozljivo včasih
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne nov 06, 2011 8:55 pm

zalarjeva je napisal/-a:Slika

:lol: :lol: :lol: Tale je pa za v okvir :lol:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 07, 2011 11:26 am

Bo definitivno šla :) Je pa tudi za profilno na FB ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To nov 08, 2011 7:12 pm

Ja, bučko lepi <3 <3 . Samo kok sta pa luštna skupej z Asto, to je pa noro :kiss: :kiss: :kiss: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 08, 2011 10:25 pm

Full frenda <3

Filmček (klikni gor)
Slika

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

:kiss:
Čikita v soboto odhaja, full se je veselijo! :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 09, 2011 6:08 am

uf, Lar bo pa jokcou... :girlblush: ;)
Ful sta luštna skupi! :clap:
Ampak jo no, sej vem pa ne namigujem n-č. Tko pač mora bit. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 20, 2011 10:11 pm

Ko ljubezen slikaš z ljubeznijo <3

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 15, 2012 7:55 pm

Danes smo se spet dobili z Donom <3 Imeli smo se res krasno in kmalu ponovimo. ;)

Leteče :D
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Vohalne
Slika
Slika

Ritke
Slika

"Mami, mami, jst ti povem, da bom enkrat ujel avion! 8) "
Slika

Pozna kdo kakšnega izganjalca hudičev??!! :lol: :lol: :lol: :P
Slika

Evo ga :D
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 16, 2012 8:53 am

Ti bom j'z dala izganjalca hudičev! :aggressive: :lol:

Včeraj je bila prekrasna nedelja! Vsi trije pesjanarji so bili takooooo razpoloženi, da kar verjeti ne morem! RES SUPER! :yahoo:

ps: Don je šel kasneje loviti avione še na barje... pa spet ni nobenega ujel! :girlsad: :rolleyes:

pps: upam, da je Izzy preživel kopanje! :mocking:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Lajka Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov