Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 07, 2011 7:38 pm

Re: Daj si duška

šit, šit, šit.... :dash: :girlsad: :dash:
slavica, ne vem, kaj naj ti rečem, takle me pušča brez besed. Edino - hvala, ker ti ni vseeno, to je vse, kar mi zdajle hodi po glavi...in solze mi tečejo. Danes je tak dan. Ko bi le bilo jutri drugače...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 07, 2011 7:52 pm

Ni treba nič rečt. Tukaj itak vse mislimo isto, čutimo isto. Že to, da lahko napišem, izlijem svojo žalost, je veliko.
Hvala.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 07, 2011 7:53 pm

slavica :praising: , hvala.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 07, 2011 8:17 pm

Jaz bi pomoje čisto zmrznila, kaj pa vem.

Hvala, da si mu pomagala in še ostalim. Pa upam, da boš mirno spala ponoči. :kiss:

Mogoče bi se taka zgodba tudi lahko javno objavila na kakem FB, kot se je že kakšna? Da ljudje malo preberejo, pa se zamislijo. Sploh ker nekateri postavljajo ljudi pred živali, pa v tem primeru Slavici ravno tako ni nihče pomagal.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 07, 2011 8:19 pm

slavica :praising: :kiss:

Drugače sem pa že včeraj hotela napisat na tist lep sestavek o tem, da mogoče je pa še upanje za planet:

Poleti sem bila na obisku pri starejšem (70+) daljnem sorodniku s katerim nimam veliko stikov, povabil nas je na svoj vikend, ki je čisto na samem na vrhu hribčka. No na ta vikend se je, kot se spodobi priselila tudi zunaj živeča muca, ki je - kot se tudi spodobi - v kratkem času postala oboževan član družine. Še vedno živi zunaj ampak ima dostop do zavetja (hodi v neke vrste prizidek, ima vratca), v hišo noče, ima hrano, vodo...no in ta muca ni sterilizirana. Seveda sem jaz hitro razložila, da muca mora biti sterilizirana, no in potem so bili argumenti, da še ni sterilizirana razne "babje čenče" o sterilizaciji, ampak se jaz nisem dala in sem hitro razložila kaj je res in kaj ne...tako, da je mucka zdaj sterilizirana. :)
Verjetno boste rekle, da bi jo morali naučiti na notranje življenje ipd. ampak jaz sem bila res vesela, ker če je nekdo, ki je načeloma odraščal v časih ko so bili mački za zunaj, komaj za nafutrat pa kakšna sterilizacija neki in kup mladičkov vsako leto, sprejel to, da mogoče pa ni vse tako kot so mu govorili in je spremenil svoje mnenje in ravnanje... Skratka, mogoče res je še upanje. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 08, 2011 8:40 am

Slavica :praising: , res, hvala ker imaš srce in ti ni vseeno! :kiss:
Takim se reče - angel na Zemlji! Kar nekaj jih že poznam! :kiss:

Kdo ve koliko je še takih revčkov, ki nemočni čakajo, da se trpljenje konča.? :girlsad: :'(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 08, 2011 10:51 am

Slavica :praising: .

Sem fertik in sem se hotla malo považit. Zdaj me je pa čisto minilo. :girlsad:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 08, 2011 5:30 pm

SLavica, mi te mamo fejst radi in smo ti fejst hvaležni in veš da mi čudaki zmerej skupej pridemo in pol skupej vlečemo naprej :) :kiss:
Kok je to fajn filing ko veš da si se prov odloču, da ničesar ne obžaluješ in da veš da si sposobn it sam naprej in se met bolš kukr si se mel prej :girlyes:
Dogs have owners, cats have staff

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To nov 08, 2011 6:42 pm

fiorina je napisal/-a:
Sem fertik in sem se hotla malo považit.

Kr dej se! :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To nov 08, 2011 7:08 pm

Mah, slavica.. Saj veš kako je :(. Žal..

Tudi jaz grem jutri po enega shiranega psa odvzetega s strani VURSA po 13500 letih, vsakič znova se vprašam kaj je narobe z ljudmi?! Vsakič znova prepričujem majhne otroke, da naj ne brcajo mačk pred bloki, ker jim bom v nasprotnem primeru zavila vrat (in če me kdo pozna, ve, da mislim dobesedno :devil: ), vsakič znova sem pri bivšem fantu "napizdevala" sovaščane, ki so množično producirali mladiče psov in mačk, ki so jih po tem tolkli z vilami.. Kaj jaz porečem na vse to? Prijave, inšpektorji, ki jim je dejansko mar (pa ponavadi ne za živali, ampak za polnjenje proračuna), kazni in včasih tudi trda beseda pomagajo.. Mačke in psice so sedaj sterilizirane, mladičev ni več torej ne potrebujejo več vil za take kretenizme, lažji so za par 100 eur in to je to za kar sem se borila vsa 3 leta, kar sem bila v tistem okolišu..

Kar sem hotla povedat s tem duškom je, da prijavi, če ne bodo trznili na posamezno osebo, bomo prijavili kot društvo, samo ne obupaj, ne misli, da je brezizhoden položaj, popij enega čajčka, potem pa s polno paro naprej :).

Hvala, ker si se ustavila in poklicala pomoč :kiss: (če jo boš še kdaj potrebovala, lahko komot pokličeš :))!
To err is human, but to get even? THAT is divine.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 08, 2011 8:12 pm

precej dolg post sem napisala (ok, ne sama, začasnica Sisi je "pomagala" s hojo po
tipkovnici :rolleyes: ), pa sem ga zbrisala. Ni potreben,saj pišem ljudem, ki isto mislijo in isto čutijo,se borijo za iste stvari :) . Zadostuje preprosti "hvala". :kiss:

Obupala ne bom, nikakor, moram samo najti boljši način za spopadanje s čustvi in prevelikim stresom in ugotavljam, da bo sprehod s psom tisto pravo,pa magari v temi in z baterijo, ne pa izguba volje do hrane in čik na čik :dash: .
Prijava na VURS je poslana, prosila sem tudi za povratne informacije, za katere bom seveda tudi težila,če ne bo šlo drugače.

Danes se prav trudim gledati lepše strani življenja. In muce mi pri tem veselo pomagajo,
Sisi se je iz guncanja na zavesi pravkar preselila nazaj na mizo in (spet) odnesla svinčnik; kmalu bo treba premikati kavče, ker se mi zdi, da je spodaj že cela "zakladnica" :rolleyes: .
Mirno noč vam želim.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To nov 08, 2011 9:55 pm

:* :* slavica :kiss: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr nov 09, 2011 12:43 am

slavica je napisal/-a:Obupala ne bom, nikakor, moram samo najti boljši način za spopadanje s čustvi in prevelikim stresom in ugotavljam, da bo sprehod s psom tisto pravo,pa magari v temi in z baterijo, ne pa izguba volje do hrane in čik na čik :dash: .

Čustva so ena nepotrebna navlaka, tako da jp, sprehod s psom bo definitvno veliko bolj modra odločitev kot čik :P
Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr nov 09, 2011 9:46 am

Slika
No, mogoče samo dobro jutro! Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 09, 2011 10:44 am

Živjo sleepy :)

Pr men bo pa očitno cel november v znamenju stanovanj oz. kej s tem v zvezi, najprej zamaka dol sosedi kadar dežuje na balkon, zdj teče pr radiatorju, dons pridejo mravlje deratizirat ob taki uri k sm jaz valda v službi, presneti oknarji bojo zamujal dobrih 14 dni...pa še kej bi se najdl. :devil:

No ampak se enostavno ne smem tok razburjat, grem si eno kofe še skuhat pa naprej delat, ker seveda je tudi v službi samo veselje. :D Lep dan vsem pa čeprav je oblačen :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 09, 2011 11:16 am

Sem zadnjič ujela nekaj po tvjčku, pa nisem mogla verjet, da sem prav slišala ...

http://www.rtvslo.si/slovenija/ob-sto-e ... eza/270101

kaj?! :O
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 09, 2011 11:46 am

a si mislila, da si Butalce brala, aneda! :lol:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 09, 2011 12:01 pm

Mamica z vozičkom, v eni roki telefon, v drugi povodec in pes. Seveda bo kratko potegnil pes! :girlsad: Ne vem, če je možno, da pes hodi pod kolesjem vozička, prav prijetno pa tud ni bit skorajda gor naliman. :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 09, 2011 12:03 pm

oaza88 je napisal/-a:a si mislila, da si Butalce brala, aneda! :lol:

veš kaj, Butalci so si uspeli cerkev povečati in posejati sol in celo pamet so si kupili, tile so pa samo trapasti ...
mislim, glej, točno vem, kako zgleda, ko nek pes laja celo noč ali cel dan, ampak to je pa preveč, a ni? da ne omenjam, da je kolega prav pred kratkim fotkal naslovnico novic, v katerih očitno kmetje grozijo, da bodo živali kar pobili :bad:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 09, 2011 12:14 pm

Če hočejo dejansko rešit problem, naj zaposlijo nekaj dodatnih redarjev, ki naj cele dneve partuljirajo po občini in pišejo kazni nemarnežem, ki ne pucajo za svojimi živalmi. Pa ne samo v dotično občini, temveč povsod. Tole, kar so si teli zmislili, je pa res še za Butalce preveč butasto. :fool:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov