Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To nov 01, 2011 9:55 am

Re: Daj si duška

Ja pa če smo glih ugotovil, da mi bo tak mačko požrl. :stop:

In kakšen je bil potem tist mlek z oreščki? Men se je potem še cel dan luštalo, da bi še jaz kaj takega probala pa sem ugotovila, da sem ves mlek popila in da oreščkov razen arašidov nimam. Trgovine so pa danes zaprte ali...?

V glavnem, čist mam prazen hladilnik, za zajtrk pa zdej slane arašide in napolitanke žulim. Pa bezgov sirup :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To nov 01, 2011 10:19 am

:lol: Ni nujno, da ti mačko požre :lol:

Penny ni druge kot da si danes na očiščevalni dieti. Misli si, da je polna luna in pij samo vodo :P
;)
Za prvo pomoč so pa pumpe odprte, trgovine ziher ne. No razen pri nas ena, ki je namesto noč in dan in "Naša pekarna", samo ti najbrž to ne pomaga dosti :truce:

Mleko je pa full dobro :nyam: Jaz sem vse skupaj najprej prepražila na kokosovem olju, pa je še bolj njami (klinc, vse pa tudi ni v vitaminih in encimih :P), še sploh s cimetom. Sem probala zdej tudi s cimetom vred v kavo zlit in glej ga zlomka, zelo uredu :nyam:. Priporočam, res!
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 01, 2011 10:34 am

Kavo s cimetom in čokolado so že Azteki cenili kot poživilo ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 01, 2011 10:39 am

O hvala! Lahko bi prej povedala! :P Se ne bi spraševala če bi al ne bi, ker brez cimeta pa ni ravno preveč dobra... :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 01, 2011 10:47 am

sleepy je napisal/-a:Mleko je pa full dobro :nyam: Jaz sem vse skupaj najprej prepražila na kokosovem olju, pa je še bolj njami (klinc, vse pa tudi ni v vitaminih in encimih :P), še sploh s cimetom. Sem probala zdej tudi s cimetom vred v kavo zlit in glej ga zlomka, zelo uredu :nyam:. Priporočam, res!

Mrš v temo "recepti" in objavi kako se tole naredi, zdej, kuj, prec, odmah!!!!!! :devil: Shooo!! Kaj čakaš!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 01, 2011 10:49 am

Moram tole deliti z vami.
Včeraj zvečer sem se po gmailu s prijateljem pogovarjala, pa se je ful začudil: Ja kaj pa ti, a si kar doma, a se ne voziš na metli preko neba, saj veš , da je noč čarovnic. Sem mu odgovorila, da mi je bencina zmanjkalo, potem pa sem se spomnila, da sem za kosilo jedla ješprenj s fižolom, da bi lahko tudi na plin metlo zalavfala,hahaha. Je imela katera od vas tudi tak problem, ker ni bilo nobene gužve v luftu videti :lol: :lol: :lol: .
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To nov 01, 2011 11:03 am

Eh nobene očiščevalne diete ne bo, jaz preveč rada jem, da bi stradala :D bo treba nekaj pogruntat, sva pa itak rekla, da bova šla danes nekam ven jest... pa se še nisva čist odločila kam. Danes je v zoo delavnica o žirafah pa bova mogoče šla tja in potem še na kosilo v zoo :nyam:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 01, 2011 11:26 am

Duško, pejt se solit pa še poprat :devil: .
Kune so nazaj, spet ropota na podstrehi, kot da se bajta podira :dash: .
Daj no, pa ne morem spet meti cele dneve Avsenike na ves glas! :devil: :dash:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To nov 01, 2011 12:10 pm

slavica... jaz se pa zdejle ful čudim... namest, da bi se veselila, da imaš to čast, da imaš na podstrehi "posebne" obiskovalce... veš, nimamo vsi te "sreče", da bi nas obiskale takšne in drugačne žverce 8)

Aja, kaj pa če bi Avsenike zamenjala, za Bily Idola npr 8)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 01, 2011 12:14 pm

Jaaa, cimet je ful dobra stvar! Vsaj meni, ga posipam povsod kjer bi vsaj malo pasal, pa potem kar dobro pride. :D

Kakav s cimetom je tudi dober. :nyam:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 01, 2011 12:17 pm

Ja pismo, pa saj so lušne, dvakrat sem imela že čast, da sem jo za sekundo videla, bi človek
kar bucibuci delal, tako so prisrčne. Ampak a je res treba tako glasno žurat in to vsako noč :dash:

Se že vrti muzika, niso Avseniki 8) .
Pa še dobro, da imam zalogo čepkov za ušesa :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 01, 2011 4:04 pm

slavica čestitam za odločitev za zamenjavo muzike :good:
:lol: boge kunice

Penny je napisal/-a: sva pa itak rekla, da bova šla danes nekam ven jest... pa se še nisva čist odločila kam. Danes je v zoo delavnica o žirafah pa bova mogoče šla tja in potem še na kosilo v zoo

:O A pol gresta kar na žirafe? :O
:D :truce:

Mačja mama je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a:Mleko je pa full dobro :nyam: Jaz sem vse skupaj najprej prepražila na kokosovem olju, pa je še bolj njami (klinc, vse pa tudi ni v vitaminih in encimih), še sploh s cimetom. Sem probala zdej tudi s cimetom vred v kavo zlit in glej ga zlomka, zelo uredu. Priporočam, res!

Mrš v temo "recepti" in objavi kako se tole naredi, zdej, kuj, prec, odmah!!!!!! :devil: Shooo!! Kaj čakaš!

Evo že letiiiiim! Bemtiš, pa glih sem metlo pospravla :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 01, 2011 5:37 pm

Duuuuuškooooo zbrcaj moj računalnik! Če mi danes še enkrat zašteka gre direkt skoz okno Slika Duško plis, zima je! Dej naredi, da okno ostane celo... :angel:

P.S.
Še LP Rački
Slika Aja ne, pardon, pomota. Tkole: Slika
Slika Slika Slika
:angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 01, 2011 5:40 pm

Jaz sem pa vesela, ker se je spet javil moj lanski začasnik, ki je zrasel v 6-kilskega ogromnega tigra :D
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To nov 01, 2011 6:12 pm

Nič nisva šla na žirafe... Sva bila doma, moj itak dela, jaz sem pa bolj lenobno razpoložena, prejle sva bila na sprehodu, zdajle greva pa na en obisk :D Pa kebab mi je zapasal :nyam:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To nov 01, 2011 6:31 pm

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :dash: :dash: :dash:

Grem pod tuš, pol pa še enkrat pogledat, če prav vidim.... :fool: :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 01, 2011 6:31 pm

Duško hvala za razbito šipo :dash:

Ampak okej, nej ti bo, ker si očuval žirafe pred lačno Penny in njenim :mocking:, pa ker si od iskrice lanskega začasnika okoli lovil. :good: Samo povej še kam naj račun za menjavo stekla pošljem, pa sva zmenjena! :good:

P.S.
Slika
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To nov 01, 2011 8:07 pm

Sleepy, si poskusila formatirat računalnik? To običajno pomaga.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 01, 2011 8:18 pm

Hja sem na poti k temu... že kakšen teden, dva.... 5... :rolleyes:. Pravzaprav, če dobro pomislim, sem na poti k temu že odkar sem si pred precej časa bedasto eno igrico (ne sploh vprašat kakšno :fool: ) inštalirala (na računalnik na katerem jasno zagotovo ne bo igric :dash: ), pa potem ene dva dni samo po pistah dirkala, pa brez volana ni tko fajn in sem jo seveda hotla odinštalirat - računalnik bedast je bil pa užaljen al kaj vem kaj, pa je začel brisat vse po abecedi... :fool: No, se mi zdi, da imava od takrat večje število kratkih stikov...
Ampak to je res moja največja mora, tako da vse drugo prej samo da se temu izognem.... ponavadi, ko pridemo do format raje novega kupim.... :fool: Ampak zdej niti novega ne bi, tole je pa že too much dosadno, ker mi je tudi drugi pred časom odpovedal sodelovanje... :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 01, 2011 9:57 pm

tegale si pa morm sposodit
Slika
ker pa res nisem vedla, da gasilci samo podnevi funkcionirajo, ko pa pade noč... ah, sej mačka bo pa že počakala na nov dan. :dash:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost