Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To okt 25, 2011 10:42 am

Re: Daj si duška

:lol: Lahko so koledarji nameso izolacije :D

Zavorne ploščice so manjše :P , pa bolj pogosto se jih menja.... se mi zdi :girlblush:
Ne vem, če ne grejo ploščice na disk :blush:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 10:53 am

Cats :lol: :lol: :lol:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 11:15 am

Joj, Cats :lol: Si potem rekla, bi bo moral reševalec očitno tudi menjati pumpo? :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 12:11 pm

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 12:27 pm

pajk ti odpelje avto. daš 4€ za taxi do parkirišča od pajka. plačaš 100€ za odvoz, čeprav bi velik rajši vidu, da odvoza ne bi blo. no, pol pa prideš do avta in ugotoviš, da te za brisalcom čaka še položnica za napačno parkiranje za 120€. :bad: :bad: :bad:
u pol ure so mi odpeljali avto, ki ni oviral ne pešcev ne vozil. velik rajš bi dala te eurote za ambulanto kokr pa redarjem. :girlsad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 12:53 pm

TPV danes pa ni tvoj dan... :praising: Slika

Po moje je najboljše da greš za eno rundico spat, pa ga še enkrat začneš... Slika

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 12:59 pm

Al pa če začneš parkirat tam, kjer je dovoljeno. :P
Sama sem včasih parkirala ama lih čist povsod in posledično precejkrat pokasirala kazen, odkar parkiram le na dovoljena in za dosti časa plačana parkirišča, nimam več teh težav. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 1:08 pm

helena :O , da ne bom kaj napisala :fool: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 1:09 pm

sej mislim, da si že itak! :lol: :lol: :lol: ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 1:13 pm

:stop: :timeout: Čaki, čaki! Ne vem sicer če zmeri, ampak helena čisto lepo parkira in plača parkirnino recimo tam, kjer je še jaz ne bi, pa rrrrres ne parkiram kjer se ne sme 8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 1:42 pm

Ma o tem parkiranju rajš kr ne bi :dash:

Me pa zdj mal skrbi kako si bom jaz svojo novo kuhno sprojektirala, k to men ne gre najboljš...plus da mora bit pocen plus da je obupno mejhna. Bemtiš kakšnga k bi mi to mal zrisu pa tud ne poznam. No sj bo že nekak, sam da ne bo tko k s policami za omaro k sm jih dvakrat merla pa bla sveto prepričana da je prov pa šla da mi les odrežejo pa enkrat so ble predolge pa niso šle v omaro, ta drugič pa prekratke :dash: :O

eNa

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To okt 25, 2011 1:49 pm

Brezplačen izris kuhinje http://www.gros-novak.si/brezplacni_izris_kuhinje.php
Tko vsaj mal predstave dobiš, kok pa kej ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 2:00 pm

IsKrIcA je napisal/-a:No sj bo že nekak, sam da ne bo tko k s policami za omaro k sm jih dvakrat merla pa bla sveto prepričana da je prov pa šla da mi les odrežejo pa enkrat so ble predolge pa niso šle v omaro, ta drugič pa prekratke :dash: :O

A vidiš, kaj se pa po protokolu ne ravnaš. :P Bi morala zmerit 3x. Ker v tretje gre rado :P

:truce:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To okt 25, 2011 2:05 pm

Punce ve ste res prave avtomehaničarke, jaz bom upoštevala vse vaše nasvete :good: :good:

Iskrica, kaj pa če greš lepo v eno prodajalno kuhinj in prosiš za njihove elemente,pa si malo doma že izrišeš? Joj jaz sem pa ful uživala, ko sem lahko svojo kuhinjo načrtovala, potem pa samo lepo šla v prodajalno pa smo skupaj sestavili, sej v večini primerov ti jo zastonj izrišejo (vsaj pred skoraj 3 leti je bilo tako).
Pa obvezno bit potem zravenko jo bodo montirali, ker lahko tak grdo delajo z elementi, pa ti tla počohajo pa elemente...Meni sicer niso, ker sem vse lepo zaštitila, edino kar so zaj.....so ploščice in tega jim ne oprostim, ker sem jim na milimeterski papir narisala kje pridejo ene noter ne oni so vse skupaj za tri premaknili in sploh ni prav izpadlo...ampak nima veze ;)

No drugače meni so pri avtu menjali že nevem koliko kablov, peljala sem se dvakrat v trst po avtocesti, ker se drugače ne vozim z najinima avtoma na dolge proge in je kao to krivo, dajala sma neke dodatke k bencinu, eh....Žere ko svija. Samo tudi danes ga čudežno ne trosi hmmmm :O
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 2:06 pm

renata je napisal/-a:helena :O , da ne bom kaj napisala :fool: :lol: :lol: :lol:

:dash: :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 2:10 pm

Iskrica (ne bom se trudila z velikimi in malimi crkami :P ), na ikeini spletni strani si lahko nalozis njihov programcek za izris notranje opreme in potem noter tlacis njihove elemente - nazadnje ti lahko se izracunajo, koliko bi to pri njih stalo :) Imas tudi moznost 3d pogleda in tako.
No, tako sva midva izrisala svojo kuhinjo, zdaj jo pa zeloooo pocasi tudi kupujeva :) (imava namrec delujoco, ampak precej nefunkcionalno in grdo kuhinjo, ki jo lahko zamenjava v priblizno treh do petih korakih :) )

Je pa fajn, ce imas moznost nekaj casa ziveti v prostoru, preden opremis kuhinjo. Pa fajn je, ce imas moznost prej sam uporabljati kaksno ne-mamino kuhinjo, ker lahko tako ugotovis, kaj bi od kuhinje sploh rad :) Vsaj pri meni se je tako izkazalo :)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 2:20 pm

helena je napisal/-a:Al pa če začneš parkirat tam, kjer je dovoljeno. :P

Če bi obstajalo kakršnokoli plačljivo parkirišče v radiju do 10min hoje, bi z veseljem parkirala tam. Pa ga ni. Nimam časa hodit ven med službo tako, da bom parkirala na enem koncu mesta, se potem z busom vozila na drugi konec. Za to rabim že dopust, ki si ga en dan vsak teden ne morem privoščit. :girlsad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 2:27 pm

Ha sleepy ne me jezit :D

Vsem hvala za nasvete in linke, se bom poglobila popoldan :D
Sej to ni nova kuhna, živim tukaj že 5 let ampak je ful majhna in nefunkcionalna in bo težko karkol iz tega naredit pa da ne bo preveč natlačen al pa kej manjkal. Pa seveda da ne bo ful drago pa pa pa :rolleyes: Teli pa-ji na konc so tist problematičen del :lol:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To okt 25, 2011 2:30 pm

Kaj pa kolo? ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 2:47 pm

SunnyDay, a ti to meni? Dan nima dovolj ur, da bi se vozila s kolesom iz Logatca v Trzin pa vmes še na Vič, spet nazaj v Trzin in zvečer spet domov v Logatec. Dokler sem živela v LJ, je pa kolo res bilo moje najljubše prevozno sredstvo za v službo in po opravkih. Pri tako velikih relacijah pa enostavno ni izvedljivo. :girlsad: :girlsad:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov