Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po okt 24, 2011 12:52 pm

Re: Daj si duška

Flowerbomb saj maš sort by name al neki tazga, ne vem kater excel imaš, ampak tam pri A-Z sortiranju nekje bi moglo bit. Neko napredno sortiranje. Tam nastaviš da ti sortira po stolpcu z imeni in tako dobiš obrnjeno tabelo po imenih. Ko ti bo to naredilo, boš po mojem z lahkoto seštela od vsakega posebej s funkcijo sum. :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po okt 24, 2011 12:57 pm

No, sem že našla, countif in neka klobasa še naprej :D Vseeno hvala, Penny! :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po okt 24, 2011 1:06 pm

Hanika je napisal/-a:Ma nama tudi vedno ko sma prišla do mehanika ovi testi niso pokazali NIČ ampak res čisto NIČ. Ma bom probala zgubit nimam kaj a ne ;)

Zgubit res nimaš kej, predvsem ne pokrovčka za benz, ker bo fajn zategnjen. :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 2:33 pm

visinnox je napisal/-a:MM, zakaj pa nisi bila z njim do uspavanja in potem takoj spet, ko se zbuja?

So me sicer nekako iz vljudnosti ampak malo hladno in nestrpno vprašali če želim počakat, obenem so mi pa precej odločno povedali da tukaj pač pustim psa in so me pospremili do vrat, in povedali da me bojo poklicali ko smem pridet nazaj. Pol si pač nisem upala ugovarjat... :girlsad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 2:35 pm

2 uri? Hmm, pri Pini je trajalo pol ure, je pa res da je šla takoj od nas na operacijo.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po okt 24, 2011 2:36 pm

hm tolk plačaš potem pa tak hladen odnos... :scratch:

Držim pesti, da bo vse ok - no pa itak da bo vse ok! :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 2:48 pm

Kot da ni danes že dovolj usran ponedeljek :dash: Sem po nesreči videla tole:
http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/psi-zastrupljeni-locani-prestraseni.html

Komentarji spodaj so... v bistvu nimam besed! :bad: Sem mislila, da sem že vse slišala/brala ampak tole.... :dash:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 3:15 pm

Smo v redu, živahni, LAČNI in tečni zaradi ovratnika :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 3:19 pm

eh D best, kot vedno, itak.... :fool:

Zebe me Slika in tale vremenko bi lahko na koledar pogledal, predno vreme dol pošlje. Smo šele oktobra in ne novembra ali decembra! :fool:

P.S.
To whom it may concern :rolleyes: našla sem rumeno kuverto, samo notri ni blo tistega, kar bojda iščem... :rolleyes: :fool:

MM :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 5:15 pm

Slika It's no wonder that truth is stranger than fiction. Fiction has to make sense. Slika
Mark Twain

P.S.
Slika Slika Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 24, 2011 6:37 pm

K men na balkon pa kos ni hotel, sem naštimala jabolko pa nič... :( No mogoče pa letos :)

Drgač pa zbiram predračune za malarje pa parketarje k drugi smrkce v Mercatorju...jaz ne vem zakaj sam že sama misel, da bojo majstri zasedl moj dom za par dni me živcira ampak dobr bo pa pol končno sploh stanovanju podobn (tolažba, tolažba).
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To okt 25, 2011 6:37 am

slavica je napisal/-a:Moj se je tudi tresel, ko so zamenjali diske, je za 100% boljše :good:

A veš da ga čudežno res več ne trosi, pa lučka tudi ne gori že dva dni :good: (se vidi, da ga jaz vozim hehehe)

Duško bila sem tiho 6 dni, samo zdaj pa nemorem več. A se lahko prosim z nekom zmeniš, da prežene ta moj hudičevi prehlad, ker mi bo sinuse razneslo, nosu več ne čutim, bankrotirala bom na robčkih, danes sem pa še za piko na i zgubila glas :dash:
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 7:52 am

Hanika :praising: Vsaj tipkaš lahko še zmeri, tako da daj si duška, dokler lahko 8)

Helena thx! :kiss:

P.S.
4 D love of my life <3 sej bo, no... sej bo Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 8:13 am

Dragi Dusko, hvala, da sem se ziva. Dobesedno. Je*ene kamionarje pa u arest! Ja, skor ubijes dva cloveka, ampak potem pomahas v opravicilo in je vse ok. :bad: :bad: :bad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 9:01 am

tpv :praising: tisti vaš konec avtoceste je meni vedno nočna mora ravno zaradi kamionarjev ...

Hanika, Cats bi ti svetovala fiziološko raztopino - si spiraš nos (recimo :) ) z njo.
Če prav razumem ti avto trese al kako? Ja, to so po navadi diski, so pa včasih tudi lahko krivi nesposobni vulkanizerji, ki ti popolnoma zanič "centrirajo" gume.

(ej, punce, zdej že tolk obvladamo, da bi mogoče lahko odprle svojo avtomehanično delavnico, a? :D namesto nagih bab po stenah bojo pa vsi koledarji s foruma ;) )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 9:24 am

Leia je napisal/-a:(ej, punce, zdej že tolk obvladamo, da bi mogoče lahko odprle svojo avtomehanično delavnico, a? :D namesto nagih bab po stenah bojo pa vsi koledarji s foruma ;) )

Al pa tole:
http://www.cosmopolitan.si/samo-zate/koledar-z-ducatom-razgaljenih-vizionarjev/galerija/pipistrel1jpg-2/
http://slowwwenia.enaa.com/Novice/Posel/Ivo-Boscarol-v-eroticnem-koledarju-razgalil-svoje-inovatorje-...-in-tudi-sebe.html
:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 9:29 am

:lol:

to bo pa ziher omejena naklada in ga ne dobi kar vsak, a? :D no, za v našo mehanično se ga bo pa ziher dalo zrihtat ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 10:32 am

:lol: :lol: :lol: UUUUUUUUUUUUUU A lahko pol mogoče na eni steni ostane malo placa še za en koledar, če bo material dovolj obdelan, da bo ideja slučajno res realizirana :angel: Sej bo čist pasal v delavnico, po moje :girlblush:
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 10:36 am

Sleepy, če bo kriza, bomo pa stene oblepli s koledarji :lol:
Ampak res, opažam, da se zadnje čase uspem kaj lepega o avtih pogovorit tudi s klasičnimi "jst-vem-vse-o-avtih" gospodi :lol: Alternatorji pa svečke pa takle kr leti iz mene :lol: Edino nisem še zgruntala, kakšna je razlika med diski pa zavornimi ploščicami, ampak ne dvomim, da me to še čaka ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 25, 2011 10:41 am

:lol:

Ob tem sem se spomnila na čas, ko sem se peljala nekam s kolego v njegovem avtu in nekaj je zavijalo. Pa je rekel, da je to črpalka za zrak in, da gre drug dan na servis. No, in par dni po tem se peljem s taksijem in zopet nekaj zavija. Jaz pa ful prijazno razložim taksistu, da mu je črpalka za zrak fuč in naj gre zamenjat. 8)

Nikoli ne bom pozabila pogleda, ki mi ga je taksist namenil - sploh pa trenutka pozneje, ko je mimo švignil reševalec na motorju in je zavijanja bilo konec :lol: :lol: :lol:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 33 gostov