Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Pe okt 21, 2011 11:05 am

Re: Daj si duška

Klic za Hope. Baje se je nesmrtno zaljubila vanjo (sevede sva imeli debate najprej o tem, da je to nemogoče :rolleyes: ). Ji povem, da Hope oddam samo nekomu, ki poleg standardnih pogojev ima že muco ali psa za družbo, ker je Hope izredno družabna muca. Mi pove, da stanuje v Lj v bloku, doma na Štajerskem pa imajo muco, ki bo Hope za družbo ob vikendih. Ok, jo vprašam, če je muca izključno notranja in mi pove, da je :rolleyes: . Vrtam naprej....še vedno se mi zdi, da bi Hope morala imeti stalno družbo. Nakar sledi šok stoletja. Odgovori, da je ta njihova muca breja in da lahko enega mladička obdrži za družbo Hope. OMBBBBB :bad: :dash: :dash: . Seveda jo vprašam, zakaj je breja in kako je lahko breja, če je izključno notranja muca. Pove, da ji je veterinar rekel, da mora muca nujno imeti enkrat mladičke in so ji zato pripeljali v stanovanje mačkona, da jo je oplodil. No tukaj sem zaključila in ji povedala, da ne vem ali je ona tako nevedna ali se norca z mene dela ali pa ima veterinarja, ki si titule RES ne zasluži. Svetovala sem ji še naj S mamo in vse mladiče in zaključila :dash: :fool: :devil: :bad: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 21, 2011 11:12 am

zakaj sploh kliče za mačko, če bojo itak mel mladičke? a si ji povedala da vsi mački enkrat zrastejo :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 21, 2011 11:21 am

Sej Hope je odrasla, sploh ni point v tem, da hoče mladičke. Kao vet ji je rekel, da jih nujno mora imet enkrat. :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 21, 2011 11:43 am

Ampak pola, to je res!! Sem tudi sama že to slišala, ne samo enkrat. Pač mu verjameš, pa ja ve kaj govori.Sem pa prepričana, da se bo ta teta sama zdaj poučila in kaj prebrala.
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 21, 2011 11:46 am

Upam :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 21, 2011 12:56 pm

Duško, dobila sem odgovor! In še en odgovor (tisti, ki ga pa res nisem niti na daleč pričakovala)! :kiss:
Zdaj pa zrihtaj samo še tiste strice iz dopoldanskega dialoga pa uredi, da bo jutri vse superfinofajn, pa bo :good:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe okt 21, 2011 1:39 pm

:dash: :dash: :dash: VEN sem se morala it pogret, ker me notri zebe in mi fali še ravno en tin tin al pa dva da zmrznem... :fool:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 21, 2011 1:55 pm

sleepy, a greva na en kofe v naš kotiček? :) ali pa pridi sem k meni, imam tooooplo pa slaščičarno zelo blizu za en topel napitek :nyam:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe okt 21, 2011 2:16 pm

Se lahko danes dan zaključi predčasno prosimmmmm

Že tak ni blo očitno dovolj, da sem se pustila napizdit in it na neki pregled lasišča v dobri veri, da mi česa ne bodo PRODAJALI!!! :devil:
Seveda mi je baba htela nekaj podturit, kot da to ni dovolj sma se še sredi trgovine kr lepo skregali (nek šampon mi je htela prodat proti izpadanju las, čeprav mi še ne, ker pač nimam prhljaja in je njej to malo čudno :dash: ) In to ni bilo dovolj grem malo po 100 letih po mestu pridem nazaj do garažne hiše in seveda se to lahko zgodi samo meni..... ZGUBLA SEM PARKIRNI LISTEK IN MOGLA PLAČAT KU..... 15€ :fool: :dash: :devil:
Kriva pa je seveda ova smotana baba, ker sem zaradi nje sploh hodla v mesto, tak!
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe okt 21, 2011 2:21 pm

In potem grem prebrat moj pist....Spet sem pisala ko neka kuraaaaaa aaaaaaaaa :dash: :devil: :fool:
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 22, 2011 3:11 pm

A je lahko prosim konec potresov, Duško? :girlsad: :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Ne okt 23, 2011 10:45 am

Začela se je kurilna sezona in nam pušča radiator v kuhinji. Kako bomo to popravili, sedaj ko ima že cel blok vodo v sistemu ne vem, mogoče bomo pač imeli celo zimo podstavljem lonček. Samo duško, kako naj prepričam mačke da ne bi pile iz točno tistega lončka :dash: ? Ker pri dveh skledah dnevno sveže vode, je ravno tista iz radiatorja najboljša, očitno. Samo verjetno najbolj čista in pitna pa ni :scratch: . Pa še lonček jim vedno uspe prestavit, da potem teče po tleh (laminat :fool: )

Kaj je neškodljivo in mačkam ogabno? Mogoče bi razdrobila v vodo tableto zantela :devil: ?
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne okt 23, 2011 10:48 am

Pri nas Jalla pije vedno in samo iz lončka, kjer imamo dva poganjka, en rožmarin in eno moljevko, ki ju še nismo uspeli posaditi in sta še v vodi. Mmmm ... :nyam: :dash:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 23, 2011 10:53 am

Kaj pa če daš v lonček kos blaga, potem ne bodo mogle pit? Samo ti boš pač to redno ožemala/prala/...

Ideje moje mami o mačkah: "Ma tedve sta tok leni, samo spita, potem pa Kim ne ve kaj bi. Rabimo še eno, da se bo igrala s Kim, samo pol bo Kim zrasla in bo tista sama, pa bomo še eno mogli imet in bomo mel 5 mačk."

Je pozabila, da se pa mi tudi igramo z mački. :rolleyes: :lol:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne okt 23, 2011 10:54 am

Radiator se da zamenjati tudi, če je voda že v sistemu. Mojstri znajo to uštimati. Treba je samo zmrzniti cev oz. vodo v cevi, pred radjatorjem, ki se menja. Je pa to zelo zahtevno delo. Če rabiš kontakt, ki ima že izkušnje s tem, ti lahko dam kontakt na zs.
Cats are my favorite people.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 23, 2011 10:58 am

Larina, čez lonček daj mrežo, pa je (vsaj en) problem rešen! ;)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Ne okt 23, 2011 11:00 am

Hvala, crazydaisy, verjetno je to zahtevno in drago... Imam sicer že naročenega enega znanca, ki se s tem poklicno ukvarja, pa bom videla kaj bo rekel. Če bova ugotovila da on tega ne more popraviti, te bom pa res prosila za kontakt.

All, ideja z krpo je super, samo ne vem če res ne bom poskusila z zantelom. Ker tako v obeh primerih zmagam 8) .

Alexx, se bojim, da bi v tem primeru mačke lonček enostavno prevrnile.
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 23, 2011 11:07 am

U, a veš kaj sem se spomnila!

Da smo pa lani mi ventile menjali na radiatorjih, ko je bila voda že notr! In so zamrznili vodo, radiatorje lepo dol dal, ventile zamenjali, vse nazaj gor in je bilo normalno urejeno in se je grelo lahko naprej (no se ni, ker še ni bil mraz, smo pa sprobali). Tako da se da, pa prav hitro je.

Zantel a, boge mačke. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne okt 23, 2011 11:46 am

Jaz sem se pa od Francke Prešeren nalezla pesnikovanja. Anci je en verz kar sam priletel v mojo glavo:
fantastičnih 5
bo naredilo red.

Zdej pa ne vem a je to vse, al se bo še kej mimo pripeljalo, al kje nej zdej navdih iščem za naprej? Al kako se že reče unim čisto kratkim japonskim verzom? :scratch:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 23, 2011 11:47 am

Pejt malo v pub, ene rime nucajo gorivo 8)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov