Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr okt 19, 2011 3:53 pm

Re: Daj si duška

Slavica, Skuiki, hvala. Sem bila že s kako od mojih podganic tam na kliniki od VF, ampak se mi je polovico časa zdelo, da kar malo eksperimentirajo na njih, ker še sami ne vedo točno, s čim in kako bi jih zdravili oz. kaj je z njimi sploh narobe - ne me narobe razumet, še vedno vedo o podganah več kot kje drugje, ampak za moje pojme še zdaleč ne dovolj. Podganko, o katerem je govora, je že star za podganje razmere (2 leti, sicer naj bi živeli kao 2-4 leta ampak kolikor sem jaz videla pri sebi in pri drugih jih začne pobirati že pri letu in pol, če pa dosežejo več kot 2 leti je pa to že zelo lepa starost), čez poletje je postal ves betežen, par dni nazaj ga je zadela kap. Trenutno se samo odločam, a naj mu omogočam čim lagodnejše življenje do konca, ali naj ga peljem uspavat, in je ful težko, ker z ničemer ne pokaže, da bi ga kaj bolelo, nasprotno pa precej uživa v hrani in v božanju. Bomo videli.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 4:16 pm

sleepy je napisal/-a:A, Šnofka.... :girlblush: tudi šnofko bi jaz tudi.... :girlblush:

:praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 4:34 pm

Hanika je napisal/-a:Kaj so vse šefice na tej konferenci? Da vem kdaj lahko začnem "gnjavit" glede mojega pokvarjenega napajalnika za vodo in garancije :)

Pokliči 041 342 879.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 4:40 pm

Leia je napisal/-a:Lahko. Evo, pa si dobila odgovor. :P Sicer ne vem kaj si boš pomagala z njim, ampak sej nisi rekla, da naj bo še uporaben. Piše samo kakšen :P
:angel:

Ni panike, odgovor je odgovor :good: (čeprav me res zanima, kako lahko take firme funkcionirajo ... :D )[/quote]

Na žalost je takih kar nekaj in ker sama delam s strankami pa gnjavim naše kako morajo delat dobim potem kar pikice ob takih zadevah. Neodzivnost mi je sploh všeč...sem poslala eno povpraševanje leto in tri mesece nazaj pa še vedno ni odgovora :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr okt 19, 2011 4:56 pm

helena je napisal/-a:
Hanika je napisal/-a:Kaj so vse šefice na tej konferenci? Da vem kdaj lahko začnem "gnjavit" glede mojega pokvarjenega napajalnika za vodo in garancije :)

Pokliči 041 342 879.

Hvala. Bom jutri dopoldne poklicala, zdaj je že malo pozna ura :)
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr okt 19, 2011 4:57 pm

Račka je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a:A, Šnofka.... :girlblush: tudi šnofko bi jaz tudi.... :girlblush:

:praising:

:blush: O končno nekdo ki razume... :girlblush:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 5:01 pm

khm, glede na to, da se tudi meni Šnofka ne zdi nič tako zeloooooooooooooo posebna po izgledu (no, saj je lepa, ne rečem, da ni - rečem pa tudi, da še nisem videla grdega mačka (ali mačke)) in predvsem, da se lepote ponavadi ne vidi s fotk dol......mogoče je pa v imenu samem keč? A sprobamo, pa damo ene parim tko ime, pa da vidimo?
;) :lol:
....no al pa Štefka, saj eni itak niso prav pretirano pismeni, to pa tudi že vsi vemo, ane.... :lol:

eNa

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr okt 19, 2011 5:14 pm

Sm mogla prov pogledat it, kdo je ta famozna tigrasta Šnofka :D Js bi jo tut mela :girlblush: , tko kot vse ostale :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr okt 19, 2011 5:18 pm

Tudi jaz sem šla gledat...pomojem je krivo ime vam povem :) sej je cuker (meni so itak vse) samo sem pa bla prepričana da je kaka mala buba, pa ta sploh ni mala :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 5:28 pm

Eto, tako je to, ko Helena zavrne ime, kot je Ermenegilda :rolleyes: :P

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 19, 2011 6:36 pm

Prek..a :dash: francoska :dash: kišta :dash: mi ne vžge :dash:
Duško, nehaj k bom macolo vzela in razbila ta pleh :devil: :dash:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr okt 19, 2011 8:22 pm

BHAAAAAA pa zakaj so na tem svetu tako butasti ljudje, Duško, zakaaaaj??? In kolk jih je!! :bad: :fool: :shout:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr okt 19, 2011 9:52 pm

Slavica upam, da se ti nebom čez par dni pridružila pri zaletavanju v steno :) Moj avto je tolko vreden da ni nič vredn :) Ocenjen seveda totalka (nič kaj hujšega mu ni blo po karambolu) in je tak star, da ga niti po eurotaksu nemorejo ocenit, potem pa gremo gledat na avto.net pa se niti en taki ne prodaja.....Pa mi reče prodajalec, če ga hočete prodat bote edini s takim avtom v sloveniji :dash: :devil: Tale sploh vedo ni kako je užalo mojega malega ferarija ;)
Mah hudič je ko zraven tega avta mama še enega ko pa tudi zabava in bi popravilo stalo 500€ ampak ne garantirajo da bo potem boljše (lučka za motor nama gori že par mesecev in žere kot da mama tovornjaka ne pa en mali avto) :dash: :devil:

Sej bo, počasi bom pač prišla domu ko kremenčkovi, tako da Slavica jaz te popolnoma razumem kako ti je :kiss:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr okt 19, 2011 9:57 pm

bicikl punce, bicikl 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 20, 2011 8:23 am

Hanika, meni so pred leti ocenili avto na totalko - mi je se zdaj zal, da sem vseeno dala popravljat preko zavarovalnice :) Ampak takrat pac se nisem vedela, kako se lahko s tem fajn zasluzi :)
Sem potem naslednjic pri enem popravilu, ki mi ga je kril kasko povzrocitelja, izvedela, koliko bi licar racunal direktno meni (300 €), potem sem pa dobila domov porocilo o zadevi - je licar zaracunal 800 € :)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če okt 20, 2011 9:23 am

Leia brez skrbi, me je oča hitro seznano s tem, avto mam že popravljen denar še pa čakam, za popravilo sempa dala za eno kavico :) Hvalabogu za mojega očkota ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 20, 2011 9:49 am

:good:

IsKrIcA je napisal/-a:Na žalost je takih kar nekaj in ker sama delam s strankami pa gnjavim naše kako morajo delat dobim potem kar pikice ob takih zadevah. Neodzivnost mi je sploh všeč...sem poslala eno povpraševanje leto in tri mesece nazaj pa še vedno ni odgovora :D

Mja, a veš, da bi raje videla tako situacijo :D Ker jaz pa dobim odgovor in ponudbo in vse štima ... Potem pa, ko potrdim dogovor ... Vse potihne, niti na moje kasnejše poizvedbe ni več odgovorov ... Se zdi, kot da delajo nek hud projekt iz naših poskusov :D Pa imajo samo nekakšno fiktivno firmo, hehehe :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 20, 2011 9:58 am

Mnja, jaz sem imela en primer ko sem isto potrdila že naročilo potem pa čakala in čakala in čakala, nazadnje sem se pritožila gor vrhovnemu šefu, ki je skoraj obolel in nazadnje sem izvedela, da so "spregledali" e-mail in so mi potem to v rekordnem času dostavil. Je pa vprašanje kako je pri tebi, če imaš kakšnega vrhovnega šefa, ki je strah in trepet vseh dobaviteljev :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 20, 2011 4:21 pm

Vse je belo zunaj :O
Sem mislila, da Rexa ne bom spravila dlje kot do prvega drevesa, ker je vse mokro,
kje pa, letal je po snegu kot odvezan :O . A to pa ni mokro kot dež ali kaj :rolleyes: .

Sam ni treba še snega, no :angel: , a lahko neha prosim :angel: :angel:
No ja, saj kidat mi ne bo treba, itak mi avto še zmeraj ne vžge 8) :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 20, 2011 5:52 pm

slavica zdaj si spoznala del pasje matematike. Sonce=super :) , dež=grize fuj, kdo si je to zmislil :devil: , sneg= žurkaaaaaaaaaaaa :yahoo: .
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov