Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 07, 2011 3:27 pm

Re: Daj si duška

Uf, sem najdla za odjavo, končno! Kako to nategujejo od ne vem kje, joj! :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe okt 07, 2011 4:39 pm

Pa kdo si je zmislu koncert v zimskih razmerah? Slika A uni vremenski tam gor ne znajo nič brat pa kej tazga? Glih na obalo je treba mraz pošiljat al kaj? A ni hribov dovolj? :devil: Pa ne moreš tko to... iz kopanja direkt v zimo brez da se od doma sploh premakneš... :dash:

Najbrž ni fora, da rečeš, da zaradi mraza ne moreš prit, če ni ravno 10 centimetrska poledica po cestah, a ne? Slika
:negative:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 07, 2011 6:04 pm

sam res, grozljivka no... včeraj 28 stopinj, danes pa sneg.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe okt 07, 2011 7:21 pm

Saj ne, da je vreme čakalo do zadnjega dne in se premislilo preden dobiva eno zmrzljivo hrtico. Zdaj pa prepričaj novega psa naj gre lulat v tem snegu!! :fool: :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Pe okt 07, 2011 7:22 pm

Pri nas je tud sneg, mamo pred hišo že belo. Brrrrrrrr :devil:
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 07, 2011 7:25 pm

:) Hvala vsem, za sočutje in spodbudne besede. Časi res niso rožnati za iskanje službe, če nimaš vez. Nekaj bo že, mora bit, saj imam še veliko let pred seboj. Sem pa že nekaj časa pričakovala, pa sem vseeno bila malo v šoku. Sem računala, da bom še do konca decembra, da leto zaključim. Verjetno bom imela priliko več izvedeti v ponedeljek, na osebnem pogovoru - ji je bilo danes pretežko, pa je mimogrede, pri odhodu dala pismo, kjer me sicer ful hvali, da pa je v stiski, ker ni prometa in ne denarja, kreditov pa veliko. Vsa sredstva so šla namreč v veliko investicijo, tako da je denar varno naložen.. na računu ga pa res ni, pa kredite je treba vračati... No, najbolje bi bilo, da se mi zasmili, pa ji kar prostovoljim, ker me ima rada in me ne bi rada izgubila. :dash:
Ah, odnosi in vzdušje je bilo pa tudi že dolgo neprijetno in moreče, kar pa res ni OK.
Sem vedno komaj čakala, da pridem domov k muckom, ki so zlata, zlata bitja. <3 :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Pe okt 07, 2011 7:35 pm

No, super. Js sem pa zgubla bančno kartico. V denarnici seveda nimam kaj. Na banki mi pa dnarja tud ne dajo. Zdej pa čakat, da mi novo nardijo :negative:

(P.S. Mačji boter bom tako tako ko dobim kartico plačala za ta mesec in prejšnji, obljubim :angel: )
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 07, 2011 7:39 pm

Ma Trixi, jaz verjamem, pa kakor se že najbrž čudno sliši, da je bilo tole, kar se ti je danes zgodilo, ena jako dobra stvar. Se boš znebila negativne energije, se spočila, naužila vsega, kar rada počneš - boš vidla, da bo šlo, pa veliko bolj z lahkoto, kot si najbrž zdajle misliš. Imam v mislih eno mojo ex sodelavko - mamo 3 OŠ otrok, ki so jo malo "nategnili" in je dobila odpoved... ma je ko roža in jamra veliko manj, ko prej, pa nič ji ne manjka, res ne. Kjer je volja, je tudi pot - tko da evo, kar pogumno! Če boš rabla kakšno pomoč - ask and you`ll be given...deluje, res deluje.
:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 07, 2011 8:15 pm

Dr. Miška je napisal/-a:Saj ne, da je vreme čakalo do zadnjega dne in se premislilo preden dobiva eno zmrzljivo hrtico. Zdaj pa prepričaj novega psa naj gre lulat v tem snegu!! :fool: :devil:

A si videla kdaj pri formuli 1 ko voznik zapelje v bokse in vsi tehniki okoil njega potem zelooooo na hitro prlaufajo, opravijo svoje in spet odlaufajo?? No, tako je šel Kai danes lulat po mrazu in dežju in burji!!!! :))))))

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 07, 2011 11:47 pm

Jst bi pa sneg. :girlblush: Pina ga obožuje, tale mraz+dež pa ne mara. Sprehodi zgledajo isto kot od MM. :D No ko bo končno sneg bo čisto drugačna pesem, takrat jo komaj zvlečem v stanovanje. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 08, 2011 8:59 am

Jao jaz nisem več narjena za tako malo spat... Slika
Še dobro, da niso vsi tako negostoljubni kot jaz... :blush:
Ura je cajt, pejmo odbrzet naprej... Slika

P.S. :dash:
Baba nora pasja se je skoraj zadavla s kabli od računalnika... :dash: Ne vem a je hotla s svojo glavo kleklat al štrikat, pa se je pri levih in desnih malo zmedla al kaj... :dash: Enivej, zgleda de je bit blizu mene smrtno nevarno... :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor So okt 08, 2011 11:24 am

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 08, 2011 12:18 pm

:O :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 08, 2011 1:28 pm

Svašta... to politiko bi bilo treba enostavno ukinit.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So okt 08, 2011 1:55 pm

Danes se v Zari z mojim komaj prerineva do garderobe, ker so trije mulci (cca 5,6 let) po celotni garderobi tako noreli in kricali, da je bilo kot da jih je 20. Gre moj v garderobo probat ene hlace, jaz pa pocakam pred vrati. Oni paglavci pa se vedno norijo, nekaj vrescijo in kar nekaj okoli mene skacejo, kazejo name itd. Je moj nekaj rekel pa ga nic nisem slisala, ker so se tako drli in razgrajali po celi garderobi. Sem sla k njemu v kabino in nekaj pojamrala kako ima lahko nekdo tako razpusceno mularijo. Je moj rekel, da so mulci taki kot so starsi in v tem trenutku en od teh. pamzunov pomoli celo glavo(!!) izpod vrat od najine kabine :O sem se nekaj zadrla in je zbezal, potem sem pa slisala glas od njihove mame: otrooociii :angel: :angel:
Greva iz kabine, jaz se vedno totalno sokirana in recem mojemu kaksna nevzgojena mularija! :bad: Nakar ena babura (ocitno mama od teh biserov permisivne vzgoje): A VI TO MEN!??!? :O :O :dash: :dash: :dash: :dash:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 08, 2011 2:13 pm

In kaj si ji rekla? :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 08, 2011 3:04 pm

Ko tkole eno popoldne preležiš pred tvjčkom (s tremi do štirimi mački na, pod ali v odeji), ugotoviš, da se glasba tvoje mladosti vrti na VH-1 classics (a sem res tolk stara?! :O ), da Timbaland dela samo še neko čudno sranje, da pop res ne bi rabil petih novih kanalov, da prikazuje 10 let stare serije, da maš v ponudbi tv kanalov vsak dan več nečesa, česar res ne gledaš (in tudi nikoli ne boš gledal), in da res ne moreš spat popoldne, ko imaš na, pod ali v odeji tri do štiri mačke :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 08, 2011 3:56 pm

tri do štiri mačke se čist lepo tolerira ker so pri miru, en pes je tisti ki v na ali pod odejo dela zgago :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 08, 2011 4:42 pm

.... aja, dost jamranja, :stop: to res ne koristi. No, spi se mi še vseeno ampak prou, nič jamrat, sej res ni nič drugače :good: Pol pa samo kratko sporočilce spešl za slavico

Slika

8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 08, 2011 4:45 pm

:lol: :lol: :good:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost