mucka MONČI

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 30, 2011 8:32 am

Re: mucka MONČI

Močni in Marči imata zagotovljen skupen dom. :) :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 30, 2011 8:36 am

Monči je ena taka lubica , čisto moje sorte mucka :yahoo: :yahoo: super, super, super.

Uživajta na polno :kiss:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 30, 2011 8:36 am

:clap: :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 30, 2011 8:38 am

Uživaj, lepotička Monči! Zelo vesela. :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe sep 30, 2011 8:45 am

:good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 30, 2011 8:56 am

:yahoo: Vesela!
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Pe sep 30, 2011 12:11 pm

:yahoo: juhuhu :clap:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe sep 30, 2011 10:03 pm

Dan :) mislim .čir :girltruce:

nisva vedeli, da sva tukaj že tko "popularni" :girlblush:

Je Trixi rekla, da bova tukaj našli kakšne fotke najinih posvojenčkov, pa najdeva celo goro pozdravov zraven :)

Pokloni Monči so itak zlo na mestu ;)

Pa tud fotke njune mamice pa njune sestrice Mike in bratca Mirčija, ki po videnem/branem zlo zlo uživata (takoj hočemo vedet kje se kupujejo tko fensi drevesa za tko mini cene, da jih niti s svojimi novimi očali ne morem prebrat, ker Monči in Marči pa res ne bosta imela manjših dreves :P Poleg tega bi takšno drevo strašno lepo pristajalo kot novi dodatek v najini dnevni sobi. Pri nas namreč žal nimamo catfriendly omar in kakšnih dragih fensi zaves na katerih bi lahko uživala 8)

Zaenkrat sta Monči in Marči še pri Trixi, bomo pa seveda poročali o vseh pomembnih korakih v novem domu takoj ko se bodo zgodili. OK?
Se pa do takrat seveda priporočamo za nasvete in izkušnje kako to poteka (no veliko se jih itak že tukaj bere :good: , najbolj dobrodošli pa bodo seveda od Minu)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 30, 2011 10:13 pm

Many&Lena je napisal/-a:Dan :) mislim .čir :girltruce:

nisva vedeli, da sva tukaj že tko "popularni" :girlblush:

Je Trixi rekla, da bova tukaj našli kakšne fotke najinih posvojenčkov, pa najdeva celo goro pozdravov zraven :)

Pokloni Monči so itak zlo na mestu ;)

Pa tud fotke njune mamice pa njune sestrice Mike in bratca Mirčija, ki po videnem/branem zlo zlo uživata (takoj hočemo vedet kje se kupujejo tko fensi drevesa za tko mini cene, da jih niti s svojimi novimi očali ne morem prebrat, ker Monči in Marči pa res ne bosta imela manjših dreves :P Poleg tega bi takšno drevo strašno lepo pristajalo kot novi dodatek v najini dnevni sobi. Pri nas namreč žal nimamo catfriendly omar in kakšnih dragih fensi zaves na katerih bi lahko uživala 8)

Zaenkrat sta Monči in Marči še pri Trixi, bomo pa seveda poročali o vseh pomembnih korakih v novem domu takoj ko se bodo zgodili. OK?
Se pa do takrat seveda priporočamo za nasvete in izkušnje kako to poteka (no veliko se jih itak že tukaj bere :good: , najbolj dobrodošli pa bodo seveda od Minu)

Velika drevesa rastejo npr. tukaj :) Je pametno malo pregledovati njihove akcije in znižanja: http://www.*****.com/shop/cats/scratching_posts
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor So okt 01, 2011 7:30 pm

Živjo!

Tudi tukaj
http://www.ebay.de/sch/?_kw=katze%20bau ... pos=&gbr=1
se najdejo zelo fletna drevesa
V iskanje daš "katze baum", daš da ti razvrsti po najnižji ceni naprej, država Slovenija in je to to.

Mi 4-je smo zelo zadovoljni z drevesom.

Uživajte in pa slike iz novega doma :good:

LP Miha
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 02, 2011 7:59 pm

Kakšna lepa novica! Kot marsikdo že ve, je tale Monči vizualno in karakterno izjemno podobna moji najljubši začasnici...zato mi je tudi Monči še toliko bolj krasna in posebna. In sem zato še toliko bolj vesela, ko berem take lepe novice. In še bolj, ko berem, da se posvojitelji že vnaprej javljajo...in se bodo upam kasneje še toliko bolj...

Monči in Marčiju pa 1000 lupčkov za na pot! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 07, 2011 7:29 pm

:) Monči in Marči sta tudi že v novem domu. Brez problema sta se spakirala in šla. Lepo se bosta imela. Sem vesela. :kiss: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 07, 2011 8:01 pm

:) Tale mačja punca se je kar sama spakirala...
Slika Slika Slika
Sta pa oba opazno zrastla v tem tednu. Zelo lepa mucka sta! Pa oh in sploh super. :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 07, 2011 8:04 pm

Res lep parček. :) Macota, imejta se lepo v novem domu. :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe okt 07, 2011 8:21 pm

Sta se brez problema tudi odpakirala :)

Marči se je v transporterju med vožnjo oglašal in tudi hitreje prevzel pobudo okrivanja novega doma, se tudi že crklja in prede. Monči se ne pusti preveč prijet in je še malo bolj plašna. Marči je tudi že jedel briketke, tko da je že čisto domač..

Časa prest na kavču nimata, ker jima očitno preveč dogaja. Nama pa tudi ...poskušava kaj poslikat...bova odprli novo temo, ko bova utegnili. Trenutno naju taledva zaposlujeta na polno ;)

Aha, tud Monči se je lotila briketkov, Marči pa ta trenutek raziskuje zakavčje 8)

Many se je od utrujenosti sesedla na kavč pred TV, gleda Tom in Jerryja in upa, da se ji crkljivca kaj pridružita.

:kiss: :kiss: :kiss: Tomotu, Tevžu, Jo, Mediju in vsem domačim mucam na štirih in tudi tistim na dveh nogah pošiljata Monči in Marči iz novega doma!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 07, 2011 8:23 pm

Wiiii. Srečno, malčka :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 07, 2011 8:50 pm

Joj, spet en tigrast parček v novem domu. Vesela! Many&Lena, bravo za super odločitev. :good:
M&M, tigra prekrasna, vidva pa uživajta na polno. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 07, 2011 8:52 pm

Jej, jaz sem že čist oazasta ratala od toliko lepih novic :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana/Koroška

Odgovor Pe okt 07, 2011 8:57 pm

Vau, sta pa res ful zrastla - ne morem verjet, da je to polovica unega mičkenega krdela, ki sem ga parkrat čohala pri Trixi :O Bravo, ma(l)čki, super ste se znašli! :good: :kiss: :kiss: obema!
You are nothing until you've been ignored by a cat. :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe okt 07, 2011 10:03 pm

zdej ko je šla Manny že v posteljo sta uprizorila pravi agility (ker jaz pravzaprav mal pospravljam in nimam tolk časa s perotom okol skakat in ostale igračke preskušat...) V spalnici ju je bolj kot postelja zanimalo zapostelje ker se tam da tko fulll dobr skrivat. Meni je to sicer manj všeč, ker je tam ogromno nekih kablov :(

Drugače pa se tudi umirjata in se zlekneta tu in tam, najljubši prostorčki so trenutno na stolih za mizo ali kar na tleh pod mizo.. Malo prej pa sta "okupirala kavč" Marči od zgoraj, MOnči pa od spodaj.

Fotke sledijo v rubriki Na svojem kavču - upam da kmalu, danes mi žal še ne znese - čeprav prosim upoštevajte, da nisem takšna profesionalka za fotkanje kot je Trixie

Obadva jesta brirketke, uporabljata stranišče, pijeta vodo, vohljata naokoli (ko odpreš novo sobo se je prav sistematično lotita) in divjata naokrog. Sam slikat ju je tko težko ...sta kr prehitra

Tko da, mi se mamo :yahoo: :good: :clap: :lol: ;)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov