Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 04, 2011 5:08 pm

Re: Daj si duška

Po moje se je pa danes samo s stoli pogovarjala ;) No, vsaj jaz sem nekaj takega počela prvih nekaj dni faksa :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To okt 04, 2011 5:10 pm

biarritz je napisal/-a:Prvi dan faksa :yahoo:
Moj naslednji cilj: komuniciranje z ljudmi :dash:

Sej bo šlo - predstavljaj si, da so nagi, pa bo :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 04, 2011 6:41 pm

A je imela katera pri prevozu mačka problem s taksistom? Večkrat uporabim taxi v LJ, da se ne mučim s parkiranjem pa da kam ne zablodim :D in sem zadnjič prvič bila povprašana, kaj imam v transporterju (pokritem) in da če sem centrali, ko sem naročala, povedala, da imam mačka :O . Ker menda je veliko taksistov
alergičnih :rolleyes: . Na vprašanje, če so res alergični, sem dobila odgovor, da ne, da samo mnogi nočejo vozit živali, čeprav so v transporterju :O .

A res moram to vnaprej povedat? Ne razumem, kaj je to takega, maček je bil pokrit in čisto tiho, lahko bi mela v transporterju tudi dve kile krompirja :dash:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To okt 04, 2011 7:12 pm

Slavica jaz bi ti najprej čestitala, da je bil maček tiho :clap: Kako to dosežete?

Ja to sem enkrat brala na fb-ju so v eni skupini mislim, da prijatelj moj pes, če se ne motim spraševali katere taksije uporabljajo, ker naj eni sploh ne bi dovolili živali? Mislim to se meni zdi bolano :fool:
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 04, 2011 7:27 pm

Začasniki so tiho, stalneži se na prevozu do veta derejo kot da jih hočem iz kože
dat :fool: :lol:. Tako je vsaj pri nas. Sem bila navajena dretja in ko sem začasnika prvič peljala, sem parkrat pogledala, da ni kaj narobe z njim, ker je tako tiho :D .

Tole s taksisti mi pa res ne da miru, bom malo pobrskala po pravilnikih in podobnih zadevah.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 04, 2011 7:38 pm

Kaj pa vem, jaz sem vsakič, ko sem naročala taksi zase in mačka, to tudi omenila. Se mi je zdelo prav, da to povem. Sem se pa vozila z različnimi celjskimi taksi službami in nikjer niso komplicirali, ko sem omenila, da se bo z menoj peljal tudi muc, pa sem peljala kakšnega tudi kar v naročju (ne svojega, pač pa kakšnega najdenčka).
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To okt 04, 2011 7:43 pm

No upam, da najdeš kaj pametnega, nisem se takrat spuščala v to, ker res ne uporabljam taksija, ker sem sama svoj taksi in za vse ostale :)

Hm moja se je nazadnje ko sem jo peljala k vetu, ko jo je pičila oso tako zverinsko drla, da sem mislila, da bo izdahnila...Potem, ko sem pa mamo odložila in se sama odpeljala naprej, je pa dobila živčni napad, vtrgala gor kletko mi skliznila po avtu komaj sem še šipo zaprla, da ne bi ki še ven skočla. To še ni vse...PENIT SE JE ZAČELA dobesedno penit, če tega ne bi vidla na lastne oči ne bi verjela, seveda sem cela panična klicala mamo kaj naj nardim, da se bojim, da ne bo do doma preživela je rekla, ti samo voziiiii :) In pridema domov in mačka je bila kot nova dobesedno kot, da se ni nič zgodilo. Tako, da naslednji tedn ko gremo na cepljenje jo držim tak močno, da ne bo mogla vtrgat gor transporterja :)
P.s. se orpavičujem za romane zadnje dni, ampak sem še vedno na bolniški in sama, ker je dragi v nočni :lol:
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 04, 2011 7:58 pm

vesela!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: <3 :dance:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 04, 2011 10:01 pm

:) All, to je pa lepo brat. A bomo še kaj več izvedeli?

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 04, 2011 10:07 pm

Aja :girlblush: , v bistvu sem res ful vesela za Čukija in pa Riso. :) Seveda za vse ostale tudi, ampak Čuki je bil v naših mislih vsak dan, pa želja, da bi nekdo njega in Riso skupaj vzel in zdaj se je to zgodilo. <3

Pa za fanta sem vesela, ker se mu je ena velika želja izpolnila, pa mogoče se bo še kakšna. :) Samo o tem pa takrat ko bo res, če bo. :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 04, 2011 10:27 pm

Sem spet malo slabe volje, ker sem ravnokar odkrila, da imam vneto tudi bezgavko pri desnem ušesu, pa prav fajn boli na dotik. Pri levem se je ravno popravljat začela. Mi gre na živce, ker sem taka v teh prehodnih obdobjih. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 05, 2011 5:25 am

leta 2011, 2 km iz centra Kranja, pa v 1 dvostanovanjski hiši ne mormo met 2 TVjev na internetnem trojčku??!! alooo??!! :dash: :devil: :bad: :bad:
Sem fasala tak popizditis, resno, včeraj popoldan, ko je ubogi delavec skušal narest kaj v zvezi s tem, kar so prodajalci njegove firme prodali... sva se zmenla, da dobro vem, da on ni kriv in da vem, da vedno on skasira pi*darije, ampak naj lepo prosim bo pri nas tolko časa, da se še jaz spucam, ker sicer me bo kap od jeze in je stal in me poslušal in na koncu sem globoko vdihnila in rekla - ej, ful ti hvala za tole.
btw - kako, pi*de grde, ste pa nardil, da v poskusnem obdobju ni bilo nobenih težav, no razen tiste parkrat, ko je reeeees treskalo in je bla cela nevihtna štala?! A?! :devil: :devil: :devil:

F*kiči jedni, naj vam zraste (kronični) tur na vsakem krajcu riti! :bad:
8) :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 05, 2011 5:48 am

Uuuuu, oaza88 je pa danes RES jezna. :truce:

Dobro jutro! :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 05, 2011 6:45 am

Ehm, bi rekla, da imaš Siol Trio, anede? Tell me about it :rolleyes: :dash: :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 05, 2011 6:47 am

ne vem, če ga mam še - po moje, da ne več ! :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 05, 2011 7:04 am

Jaz moram rečt, da s T2 nimam nobenih težav ;)
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 05, 2011 8:27 am

Ravno včeraj kupila sobno anteno! Dela brez problemov.... :lol: :devil:

BRRTZ, "baby steps - one by one"! ;)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 05, 2011 8:31 am

Iščem službo. Karkol, kjerkol, vseeno sam da je plača kolkr tolk normalna. Tko ne gre več naprej....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 05, 2011 10:02 am

zalarjeva je napisal/-a:Jaz moram rečt, da s T2 nimam nobenih težav ;)

verjetno maš optiko, ane? ;) T2 je super na optiki, sicer zna bit že problematičen. ampak v našem malem mestu je omrežje zelo omejeno, se mi zdi.

ampak vsakič, ko vidim tisto telemachovo reklamo, da bo zdaj internet v vsaki slovenski vasi (al nekaj takega), me pa kar zjezi - nekaterim, ki so do sedaj imeli lastovko (pa je to menda prevzel telemach), bodo po novem letu kar ukinili vse skupaj ... :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 05, 2011 10:10 am

kvaaaaa?! :O
moj se je učer menil za Lastovko, noben mu ni omenil, da bo karkoli ukinjeno (ja valda, itak da ne....sam počakte se me, barabe vsi skup.... :devil: )
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov