Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr sep 21, 2011 7:09 pm

Re: Daj si duška

NUJNO VAS RABIM ..... Kako združim mucko razvajenko in muca mladiča moja je stara leto in pol ta pa nekje 4 mesece pri tašči so se pojavile težave kao svak naj bi po dveh mesecih postal alergičen na muca in ni druge kot da ga mi2 vzamema muc še ni cepljen čeprav je rekla da ga bo peljala :dash: nevem če ima fiv ali fev ker ni bil na testu ga morem verjetno prej peljati na teste ne? Popizdla bom ker sem jezna ko ris. Muca morem počasi združevat ne? Kaj pa wc enostavno nimam kam za dat dva wc-ja zaradi premale kopalnice bo moja jezna če bo oni uporabljal njen wc sem brala že ful na to temo ampak trenutno imam temo pred očmi in to totalno in najraje bi kričala
CELA SEM ZLAMANA OD KARAMBOLA V PON. ALI TOREK ME ČAKA OPERACIJA sedaj pa se morem še s tem obremenjevat da popizdiš no kako lahko po dveh mesecih nekdo dobi alergijo p.s. pred tem so imeli doma 18 let mačko? In sedaj seveda ti si ga pripeljala ti se zmeni v zavetišče ziher ne gre nimam ga kam drugam dat kot k meni sej že nekaj časa razmišljam o tem da bi vzela še eno mucko ATa ko sem mu omenla je popizdo mama je rekla v primeru da ga hana ne sprejme bo ga te ona vzela samo ateju eh......že bluzim torej mi bo uspelo dva razvajenca spravit skupaj?
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr sep 21, 2011 7:16 pm

Hanika, najprej globok vdih in izdih, pa spet globok vdih in izdih.... ponovi vsaj 10-krat in bodi osredotočena na vdih in izdih...

Pol bova pa lahk rekli kašno na to temo! ;)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr sep 21, 2011 7:26 pm

Ok sem se pomirla zdaj......to sem pisala v navalu take jeze, ker je moj reko da kaj njega zdaj s tem gušim pa da bi ga lahko čez vrata potisnila pa požrla ključe dol :) on se to meni ko je celi razneženi ko pride čupija in on je prineso hano domu on mi gre to rečt da naj njega ne obremenjujem s tem a njegova mati me je klicala pravzaprav sem najbolj jezna na mojega....ampak ko me je že vido celo solzno....je klical matero in je rekla da je zdaj vse posesala pa da bo vidla, najhuje je ker bruder njegov sploh ne živi v istem stanovanju kot ona (trostanovanjaska hiša) in še povrhu vsega ga nič ni doma pa še te ko je hodi k mami kjer se čupi nahaja samo jest.....tako da zdaj četudi bo pomagalo to sesanja resno razmišljam da bom vseeno šla po mačka....Moj je celo prej reko materi da ga boma mi2 vzela ker sma zdaj tak doma :yahoo: Tak da ker pomojem ne bo pomagalo nobeno sesanje boma mucka ziher vzela, problem je ker mam stanovanje tako razporejeno da nemorem zapret v en prostor enega in v drugi prostor drugega torej ko ga bom prinesla domov ga nesmem dat iz transporterja takoj ne? :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 21, 2011 7:32 pm

A bi ti rada naredila en velik problem iz združevanja ali ne bi? :P
Ker če ne bi, se pomiri, pa napiši tako, da bomo kaj razumeli .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 21, 2011 7:40 pm

Hanika, dihaj! :) Združevanje ni noben bav bav, le mirno. :good:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr sep 21, 2011 7:41 pm

Jaz sem pa tole, mal po svoje prestavla semle: viewtopic.php?f=39&t=1087&p=86956#p86956
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 21, 2011 7:42 pm

LuNa73, :good:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr sep 21, 2011 7:44 pm

hehehe ok nisem jaz za pisanje ker vedno pišem zmedeno.

Torej verjetno bomo dobili novega družinskega člana kateri ni cepljen in še ni steriliziran niti nima testa za fiv/fev...
To bom vse nardila preden ga pripeljem domov k zdravi in veterinarsko pregledani muci.
Doma imam stanovanje tako razporejeno, da mačka med seboj nebom mogla ločiti torej, da bi bila malo po malo skupaj ko ga bom pripeljala, ga nesmem dati takoj iz trasnsporterja ne ampak da ga malo najprej moja voha preko rešetk če se prav spomnim (nekje sem nekaj brala o tem pa hudiča na najdem zdaj tiste strani).
Kaj pa potem ga počasi ven spustim kaj naj naredim ko bo moja se začela repenčit in penit in pihat...ker to smo dali že skozi z istim mačkom samo problem je ker takrat sem ga takoj dala v predsobo na njen teritorij in je totalno znorela....
Kaj pa wc mu ga takoj pokažem ne? Kako mislite da bo moja odreagirala ko ga bo vidla hodit po njenem wc-ju?

Hrano bomo že zrihtali nekako, kaj pa ponoči ker čez dan bom res celi čas ju imela na očeh samo spat pa tudi morem nekaj a ne :) ne tak bom rekla jaz sem se zdaj odločla da do kake 20.00 ure zvečer da bosta že najboljša prijatelja tak! :fool:

Pomojem tak paniko delam za brezveze samo a nama lahko najina zameri ker jaz morem rečt da je ona res zelooooo razvajena in to res zelo, ker ko se ne ukvarjaš z njo 5 min ti lahko živce popije zato sem že tak nekaj časa v razmišljanju da bi ji podarila prijatelja prijateljico :) on je pa itak v njenem sorodstvu ker je najden v istem kraju :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 21, 2011 7:45 pm

LuNa73 je napisal/-a:Jaz sem pa tole, mal po svoje prestavla semle: viewtopic.php?f=39&t=1087&p=86956#p86956

Hanika, tukaj najdeš čisto vse. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 21, 2011 7:49 pm

Test Felv in fiv preden pride k vam, cepljenje lahko hkrati, lahko kasneje, če se gre za vašo notranjo muco, ki že vsaj 2 meseca ni imela stika z drugimi muci.
Daj ga v drug prostor, z brisačko ga podrgni po glavici (okrog gobčka do ušes) in ji daj to brisačko na njen teritorij. kak dan ali dva počni to, potem ga naj vidi, potem ovoha in tako naprej. Sekreta ni nujno, da sta dva. Vse ostalo je isto kot pri enem. Če boš rabila kakšen nasvet, me pokliči, številko verjetno imaš. Pa srečno. :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr sep 21, 2011 7:52 pm

Hvala vsem sem se pomirla oz. ste me pomirile sem vedla kam morem pisat oz. kam se morem it "zdret" :D Hvala Duško ;)

Helena mam mam :)

p.s. moja me že čudno gleda ko ji govorim da verjetno počasi dobi brateca hehe ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 21, 2011 8:29 pm

Prek...t svet. Razkol v naši družini, popolnoma.
Razumem drugačno mišljenje. Ne razumem pa, da človek ni pripravljen dati niti promila možnosti, da mogoče se pa vseeno moti.
Da ni pripravljen niti poslušati. Da je torej prepričan, da je njegovo mišljenje edino pravilno, torej dogmatsko.
Zakaj potem ta isti človek, najditelj Maja, ni poskrbel za njega? Aja, a takrat se pa neha?! Preložit na nekoga drugega je pa OK?!

V tem trenutku sem globoko razočarana. Vem, da je to šele začetek. Vem, da bo vojna, kot je ni bilo že dolgo.
Vem pa tudi, da se več ne umikam zato "da bo mir v žlahti". Briga me.

Osebi sem poslala link s sliko Borke. Če to ne bo zadostovalo.....

:dash: :dash: :dash:

Včasih se mi zdi, da je ta forum moja najbližja in celo edina družina.

:( :( :( :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 21, 2011 8:57 pm

ne bo. Biješ enake bitke kot večina nas. Odjebi kretene, ti bo lažje.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr sep 21, 2011 9:00 pm

Uboga Slavica. Te pa zelo razumem, oziroma mi tole zveni zelo znano :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 21, 2011 9:06 pm

Slavica :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr sep 21, 2011 9:59 pm

slavica je napisal/-a:Včasih se mi zdi, da je ta forum moja najbližja in celo edina družina.

:praising: :praising: :praising:

helena je napisal/-a:ne bo. Biješ enake bitke kot večina nas. Odjebi kretene, ti bo lažje.

Tkole kot helena pravi, al pa če se lepše pove - ni prostora za prasce Slika
;)

Lahko se pa spraviš tole gledat in poslušat http://www.youtube.com/watch?v=nNC6nZa8 ... _embedded#!
:)
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 21, 2011 10:05 pm

En dober duško: dobila delo preko ŠS samo slab kilometer stran od doma :yahoo: Lahko grem peš ali s kolesom, ni mi treba na bus (res ga ne maram), grem 10 minut prej od doma in to je to. Fajn šefica, super gostje, sproščeno vzdušje,...prav res fajn!!
Zdej bo treba samo še držat pesti, da mi podaljšajo absolventa, da bom lahko še naprej tukaj delala ;) Aja pa delam samo 6 ur na dan in se tako lahko še učim zraven + z mojimi živalcami sem lahko. Pa še fant lahko pride na pijačo in Izzy-ja sabo pripelje :good:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 21, 2011 10:07 pm

Ne. Ne tokrat. Hvala vam, ampak tokrat vztrajam. Sem začuda popolnoma mirna, zelo žalostna, razočarana,
ampak polna energije.
Če mora biti tako, pa pač bo.
Bo že nekako. Nekdo je nekoč napisal "nikoli ni tako, da ne bi bilo nekako".

NE, NI PROSTORA ZA PRASCE, PA ČETUDI JE TO "FAMILY"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr sep 21, 2011 10:08 pm

Držimo! Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 22, 2011 6:20 am

Po skoraj neprespani noči človek ugotovi, da je škoda trošit energijo na ljudi, ki si tega ne zaslužijo.
In da je bila tema o živalovarstvu samo povod, sprožena namerno, z namenom provociranja in pljuvanja,
saj so očitno zadaj osebne zamere, čeprav pojma nimam kakšne :O .
Pismo, ko je človek nekomu tak trn v peti, pa tega sploh ne ve, res sem blond :lol: .

Odpikaš take, pa je; simpl kot pasulj 8) .
Dobro jutro, evribadi :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov