udomačen tiger
REX in njegova druščina

Pa pejmo po vrsti:
MIŠA; potomka prostoživečke, ki je prvih nekaj mesecev življenja preživela zunaj; šefica, prava mačja dama,ki dneve najraje preživlja v poležavanju in nadzorovanju vsega; nerada se crklja, kadar pride v naročje, se tudi premaknit ne upam, da ne bi takoj odšla; nemogoče ji je dati tablete ali karkoli podobnega, kar ji ni všeč, takoj dobiš globok in boleč opomin s kremplji; ampak mi jo imamo neskončno radi tako, kot je

SUNNY; posvojenec od Društva za zaščito živali Severne Primorske;
največji scrkljanc pod soncem, rad ima vse in vsakogar; maček, ki misli da je pes
in mi sledi na vsakem koraku; najrajši spi privit k moji glavi; prede če ga samo pogledaš; moje zlato črno dete

Oba srčka

VILI; pritlikavi kunec, ki kraljuje v kuhinji in je v kletki samo, kadar pomivam po tleh; neustrašen srček, ki vse pregovore o zajcih postavlja na laž - ne boji se niti sesalca

In končno, najnovejši član družine:
REX; kužek, v katerega se zaljubiš v prvi minuti in ki ima edino to "napako", da res ne mara fotoaparata in se fejst trudi gledat vstran.

Najlepša hvala:
- *šivi* za izredno prijaznost, potrpežljivost in vse nasvete

- sleepy za brcanje v rit, ko je moja paranoja in strah preplavljala bregove
in pametne, realne odgovore tudi na miljavžento vprašanje bodočega lastnika
prvega psa

- zmagici - saj veš

- članom tega foruma za več kot prijazen sprejem, zaradi katerega sem ostala in tako "našla pot" do Rexa

Prihodnjič pa več o privajanju, njegovem in našem; začetek je vsekakor
več kot obetaven.
P.S: jaz imam pa kužka!