Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 14, 2011 8:47 am

Re: Daj si duška

Zgleda da res :lol:
Viiiiilllmmmaaaaaaa!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 14, 2011 9:03 am

Ja, slavica, to pa poznam! Moj prejšnji avto je bil na koncu že skoraj v Kremenčkovi-stanju! Luknje v podvozju pa to, ane :D Se še dobro spomnim, kako je enkrat na enem ovinku zvenel, kot da bo šel na dva dela :lol: Pa sem ga vseeno uspela še enih par parov kilometrov odvozit :lol:

Ja, pa auspuh sem tudi vlekla okrog, ja ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 14, 2011 9:09 am

sleepy je napisal/-a:Bo tole kr neki. Vsaj jaz tako razumem predpise. :fool:

jep :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 14, 2011 10:13 am

Sej jaz se res trudim biti povsod naenkrat, ampak mi še ne uspeva :dash:
In tokrat bi res rada bila povsod :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr sep 14, 2011 10:15 am

Malo več jej, pa se boš razlezla do povsod :P
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 14, 2011 10:18 am

:lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 14, 2011 10:23 am

hmmmm :shout:
potem pa ne bom več spravila gor tiste svoje male črne oblekice, potem se boste pa teple zanjo na licitacijah, potem bo pa cel forum skregan, potem pa ... :lol:

ne, sej bom nekako izumila teleportacijo in bom z ene ohceti (kjer mi obljubljajo takšno glasbo, na katero bo folk plesal :fool: ) skakala na superduper piknik :good:

ampak mi res ni jasno, kako vsem uspe najti natanko isti dan za vse mogoče :negative:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr sep 14, 2011 1:09 pm

Že spet posc... pojstla drugi dan zapored madona sveta!!!! :dash: :dash: Kaj te mački ni jasno zaboga?? Bolj ko lepo skrbiš zanjo, bolj se ukvarjaš z njo, bolj ko ji je postlano in postreženo kot kraljici, bolj bo nagajala :fool: Ja nč, zdej ima kopalniški pripor dokler ne postanem boljše volje :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 14, 2011 2:18 pm

Penny je napisal/-a:Že spet posc... pojstla drugi dan zapored madona sveta!!!! :dash: :dash: Kaj te mački ni jasno zaboga?? Bolj ko lepo skrbiš zanjo, bolj se ukvarjaš z njo, bolj ko ji je postlano in postreženo kot kraljici, bolj bo nagajala :fool: Ja nč, zdej ima kopalniški pripor dokler ne postanem boljše volje :devil:

all, s katero izmed svojih mačk imaš problem z uriniranjem naokoli, staroselko
ali tisto, ki je zadnja prišla? A se ti zdi, da jo druge mačke v stres spravljajo?

Moj predlog: Feliway v vtičnico in mačke ločevat vsaj del dneva v različne prostore.
Če je napsihirana mačka "staroselka", zna pomagat, če se ji uvede kakšne posebne
"privilegije".

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 14, 2011 2:36 pm

Skuiki, od Penny mucka je edinka.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 14, 2011 2:49 pm

Se mi zdi, da so zadnji dnevi res težki za veliko nas, pa za veliko muc :girlsad: .
Bo bolje, mora biti. Duško, prosim da je to že jutri. Za vse! :devil:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr sep 14, 2011 2:57 pm

Ja edinka je, princeska na zrnu graha, razvajenka mala, ki se ob vsem kar ima, še zmrduje in usaja. :rolleyes: Včeraj sva z mojim vse perote čivkote iz kamniškega Zootica pokupila z namenom, da se bova lahko še bolj igrala z njo in res takoj ko sva prišla domov, sem jo hotela zmatrat in znoret. Je res norela in skakala in je bilo vse ok, dokler ni čivko skočil v veliko lužo na postelji :negative: (imava posteljo zaradi podobnih dogodkov v preteklosti prekrito z avto pregrinjalom, ki je lužico zadržala, da ni šla v posteljnino). Sva rekla ok, tisto avtoprevleko potem dala v pralni stroj, danes zjutraj sem jo obesila zunaj, da se posuši. Medtem valjda ni bilo nobenega pregrinjala na postelji in danes spet vidim lužo na postelji - tokrat na posteljnini. Wc je 2x na dan spucan, igrala sva se tako, da se je do tega dogodka 2x fajn upehala. Sploh ne vem, kdaj se je to zgodilo :fool:
Sva zelo huda na njo, včeraj sva šla naročit po meri izdelano novo posteljo in nove jogije, sva imela še prav ekstra željo, da se na posteljo montira polica, da bo lahko Inaja hodila po robu. In ko prideva domov vidiva, da je kot nalašč posc... posteljo in danes spet. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 14, 2011 2:59 pm

A uroinfekt si pa izključila?
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr sep 14, 2011 3:03 pm

Meni je za uroinfekt Inajin veterinar enkrat rekel, da je takrat kri v urinu in da naj probam z listom papirja v wcju, če bo kaj krvav.... Ni nobene krvi videt nikjer.
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr sep 14, 2011 3:04 pm

Tudi pri nas se problemi z lulanjem stopnjujejo. Macko imava ze 6,5 let, lulanje izven WC-ja je bilo do pred nekaj meseci samo tu in tam. Nato se nam je pridruzila se ena macja sostanovalka in pri staroselki ni bilo sprememb. Na vsake dva meseca je zamarkirala obmocje in normalno uporabljala WC. Potem pa je markiranje postajalo vse pogostejse in tudi na vec mestih v stanovanju. Locili smo muci, WC-ja, menjali posipe (kot nori), menjali hrano, vtikali feromone v vticnice, odstranjevali madeze z Urine off, poceli cuda stvari, ki pa zal niso pomagale. Sedaj sledi obisk pri veterinarju. Nekako upam, da je tezava "ne psihicnega" izvora, da se bo dalo pozdraviti. Ker ce je psihicnega, mi pocasi zmanjkuje idej (sprobat mormo se metodo "kletke")... :truce:
Ni navadnih mačk.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr sep 14, 2011 4:00 pm

:dash: in :crazy: je zame. :scare: :scratch: za osebke, ki ne odreagirajo na maile. Ko sem že tak :dash: , me prej skrbi za človeka, kot da bi ga nekam poslala.

:bad: in :O glede tega, kaj so ljudje živalim in en drugemu sposobni naredit.

:clap: , :kiss: , <3 in še kaj pa pikcem, ki jim uspe in ljudem, ki jim pri tem pomagajo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 14, 2011 4:12 pm

Penny je napisal/-a:Meni je za uroinfekt Inajin veterinar enkrat rekel, da je takrat kri v urinu in da naj probam z listom papirja v wcju, če bo kaj krvav.... Ni nobene krvi videt nikjer.

Ni nujno, da je kri. Pa tudi kup različnih zadev je: od težav z ledvicami, bakterijskih in virusnih vnetij, kristalov ... Morda ne bi bilo slabo dati pregledati urina, da se ne boste brezveze mučili s psihičnimi problemi, če potrebuje mačka v bistvu zdravljenje.

Moje nestrokovno mnenje, seveda.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 14, 2011 4:18 pm

Penny, ni nujno, da bi ti (tudi jaz nisem) kri opazila... lahko je tudi kaj drugega?!?
Jaz bi jo na tvojem mestu k vetu peljala...
(smo tudi našega... pa je "samo psiho"! :devil: Ampak sem se vseeno ful boljše počutila, ko smo morebitne fizične vzroke izključili) :)

He, he... s Skuiki obenem piševa... ;)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 14, 2011 4:23 pm

Duško daj ti tiste delavce, ki preurejajo parkirišče (po 20 letih so se spomnili da bi dali asfalt) mal u rit brci, da pospešijo. Se stanovanje cel dan trese, posledično pucam Pinino bruhanje in gledam drisko na sprehodu (zaradi stresa seveda). :dash:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr sep 14, 2011 5:03 pm

No mi smo od veta, urina ji nismo zaenkrat vzeli, ker je bilo prepozno za laboratorij, je pa po nasvetu obeh veterinarjev dobila nek Euroksil (če sem prav prebrala). Upam, da bo kaj pomagalo, je po besedah vetke to verjetno res kakšno blažje vnetje (moj je rekel, da je zadnje dni tudi manj lulala - jaz ne vem, ker ji on wc puca), naj pa te tablete v nobenem primeru ne bi nič škodovale. Glede na to, da je bila 3 hladne noči zunaj in verjetno ni nič kaj veliko pila, je čist možno, da je kaj takega staknila. Če se ne bo popravilo, je vetka priporočala še neke brikete proi kristalom. Je še Frontline dobila, ker sem ji od takrat tri klope ven potegnila. Upam, da bo zdaj ok.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov