Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To sep 13, 2011 3:46 pm

Re: Daj si duška

Kaj se lahko prosim še kaj zgodi, počasi postajam že resno :devil: :devil: :devil: :devil: Nočem it v bolnico glih okoli dnevov ko ma moj lubi rojstni dan no :dash:
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 13, 2011 4:35 pm

Hanika, mislim, da bo tvoj lubi za rojstni dan najbolj vesel, če boš ti zdrava. Tko da se ne še to obremenjevat zravn. :praising:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 13, 2011 4:39 pm

sleepy je napisal/-a::fool: V poštnem nabiralniku me je pričakal moder listek, da me na pošti čaka pisemce iz CARINSKEGA URADA MARIBOR in prijazno pisemce iz LJUBLJANE, sestavljeno iz časopisnih izrezkov, piše pa mi te volimo. :fool:

Aja, dobro jutro predvsem hribček <3
PA drugim tudi :)
http://www.youtube.com/watch?v=aCf-MDabd9s

Noro tole. :rolleyes:

Meni je pa ena druga pesem padla v glavo, če te tolk volijo: http://youtu.be/wdGZBRAwW74 ;)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To sep 13, 2011 5:18 pm

all je napisal/-a:Hanika, mislim, da bo tvoj lubi za rojstni dan najbolj vesel, če boš ti zdrava. Tko da se ne še to obremenjevat zravn. :praising:

Sej vem da bo on isto mislil, kot si ti napisala ;)

Samo morem nekje ven spustit svojo "jezo" nad celim svetom, pa nočem samo jamrat, samo vsaj tukaj lahko hehehe malo heca
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 13, 2011 5:24 pm

Sovražim namigovanja!! :dash: :dash: :dash:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 13, 2011 5:28 pm

Hanika, to pa itak, Duško nas tko vse posluša. :D :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 13, 2011 5:35 pm

oaza88 je napisal/-a:Sovražim namigovanja!! :dash: :dash: :dash:

Kaj naj rečem, meni je danes en natakar namignil. Ni bil ravno za se pohvalit, ampak hej, v sili hudič še muhe žre :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To sep 13, 2011 6:55 pm

all je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a::fool: V poštnem nabiralniku me je pričakal moder listek, da me na pošti čaka pisemce iz CARINSKEGA URADA MARIBOR in prijazno pisemce iz LJUBLJANE, sestavljeno iz časopisnih izrezkov, piše pa mi te volimo. :fool:

Aja, dobro jutro predvsem hribček
PA drugim tudi
http://www.youtube.com/watch?v=aCf-MDabd9s

Noro tole. :rolleyes:

Meni je pa ena druga pesem padla v glavo, če te tolk volijo: http://youtu.be/wdGZBRAwW74 ;)

:D Tudi v redu :good:

Oazica povej kaj te muči, če ti jaz mogoče lahko pomagam? Zadnje čase vse tako direkt povem, da je zgleda že preveč, pa full dogaja. Pa ne samo meni, ampak še komu povsem po nedolžnem, ker je že dovolj, če zgleda, da pač k "meni" paše al kaj :dash:

Btw. a sem že povedala, da so Piranski policisti najboljši? Resno, tudi če me kdaj pa kdaj namerijo. :kiss: Če ne grem prehitro itak nič ne plačam, če pa grem, sem pa sama kriva :fool:
Hvala vodjema zavetišč, ki skrbita, da vzdržujem stike z njimi. Res, hvala, ker so res fajn! :kiss: Slika

:bye:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To sep 13, 2011 7:34 pm

Što ne ubije, jača. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 13, 2011 8:04 pm

Men se tudi Twin peaks v živo dogaja. Res lepo, da takšni krasni ljudje skrbijo za to. Če človek ne bi doživel na lastni koži, bi mislil, da so samo sanje. Oh, kakšni psihopati v človeški preobleki so med nami. :dash:
BTW., a ima tudi kdo od vas moje maile pri sebi, pa niso bili od mene poslani? Imam že celo zbirko v zadnjih dneh, pa bi jo še malo povečala, da je več materiala za tja, kamor bo vse skupaj šlo.
Lepo prosim, če mi jih pošljete, ali me samo obvestite. kdaj in od koga so vam bili poslani. ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 13, 2011 8:34 pm

Helena, žal mi je, ker si žrtev pokvarjencev. In zelo, zelo, zelo mi je žal, da se najbrž tisti, ki ti nagajajo oklicujejo za ljubitelje živali, sram naj jih bo, resnično sram. :bad: :bad: :bad: Kako dvolične obraze imajo nekateri a ne.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 13, 2011 8:36 pm

Sej meni nič ne nagajajo, sam mislijo, da mi. Bo že, še kej hujšega je kdaj bilo. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 13, 2011 9:05 pm

helena je napisal/-a: Oh, kakšni psihopati v človeški preobleki so med nami. :dash:

Pa žalostno, da imajo okoli sebe toliko "strokovnjakov", za psihoanalizo, ki se vedno pripravljeni ponudit kakšen brezplačen nasvet komu, ki ga ne rabi. A ne bi kakšen tovrsten nasvet podarili nekomu, ki ga res zares rabi? Prav za potrebo? Pa mogoče še predno bo prepozno? Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 13, 2011 9:21 pm

helena je napisal/-a:Men se tudi Twin peaks v živo dogaja. Res lepo, da takšni krasni ljudje skrbijo za to. Če človek ne bi doživel na lastni koži, bi mislil, da so samo sanje. Oh, kakšni psihopati v človeški preobleki so med nami. :dash:
BTW., a ima tudi kdo od vas moje maile pri sebi, pa niso bili od mene poslani? Imam že celo zbirko v zadnjih dneh, pa bi jo še malo povečala, da je več materiala za tja, kamor bo vse skupaj šlo.
Lepo prosim, če mi jih pošljete, ali me samo obvestite. kdaj in od koga so vam bili poslani. ;)

hvala :kiss: :kiss: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 13, 2011 9:46 pm

Aaaaaa pa še aaaaaaa. :devil: Nikoli več ne sodolujem v odajah. Pred dvemi tedni glavni gost odpove, oki prestavmo. Čez dva dni gremo na snemanje in evo spet, zdele meil da ne more priti. Njegova zamenjava pa užaljena do konca, ker je samo "rezerva" in to seveda šele sedaj izvem. Strgalo se mi bo. :devil: :dash: :devil: Zakaj ima ta zahojena slo. samo enega resnega strokovnjaka za vegi prehrano, pol pa je sranj* če ne more priti. :dash: :dash:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 14, 2011 6:36 am

Najdeš majhnega bogega mucka,bolhast, shiran, kličeš pristojno zavetišče, tam ti rečejo, da tam nekje živi starejši par, ki ima muce in da naj mucka vrneš tja?

A sem jaz trapasta a je tole kr neki?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 14, 2011 7:53 am

Bo tole kr neki. Vsaj jaz tako razumem predpise. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 14, 2011 8:04 am

All, kakorkoli tole je (torej če je muc lastniški ali pa če ni), se obrni na VURS. Kar telefonsko, bo najhitreje, očitno je nujno, če je muc tkole ubogi. Če ni lastniški, opozorijo pristojno zavetišče, če je lastniški, pa lastnike, ki očitno ne skrbijo dobro za muca.
Ali pa greš mimo uradnih predpisov, ignoriraš oboje zgoraj navedeno in sama poskrbiš zanj ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 14, 2011 8:44 am

Če ti na poti do službe napol odpade auspuh, se za tabo iskri kot za spejsšatlom :dash: .
Samo v info, če kdo ni vedel. Jaz zdaj vem :crazy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 14, 2011 8:46 am

slavica, kdo pa tebi servisira avto, da imaš take prigode? Kremenčkovi? :lol:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov