Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 7:05 pm

Re: Daj si duška

Nevermind. Tle se itak že lep čas govori v šifrah. Mi, tabutasti, bomo nehali tuhtat, kaj je kdo mislu, pa ni napisu. Aja, mi je jaz in moji mački.
:D

Slavica, vesela za mucka!
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 7:07 pm

TPV KTG :D :D :D
Sem zadnjič skor pod mizo od režanja padla, ko ti je renata tole napisala in včeraj se ti je moglo verjetno fejst kolcat, toliko smeha je bilo na ta račun.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 7:08 pm

:lol:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne sep 11, 2011 7:16 pm

taperverčki je napisal/-a:Nevermind. Tle se itak že lep čas govori v šifrah. Mi, tabutasti, bomo nehali tuhtat, kaj je kdo mislu, pa ni napisu. Aja, mi je jaz in moji mački.
:D

Bom si drznila mal pokomentirat :P

Jst res ne vidim nobenih šifer zadnje cajte tule in ne niti pod razno niste tabutasti ;) . Itak je pa fajn, če nekej ne veš, al pa ne razumeš, da vprašaš za kaj se gre... pa pol komentiraš kak ti je bolano... :)

Me pa moti to, da si vedela iz kod kaj prihaja, si nisi šla prebrat, ampak si kr na prvo žogo podala svoje mnenje :) . Me drgač na tak način podana osebna mnenja nasplošno motijo. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 7:17 pm

helena je napisal/-a: In pripeljat do tega, da nekdo ostane brez službe zaradi enega vprašanja in osebnega mnenja?

čaki mal zaradi enega vprašanja, ki je bilo mimoegrede kar se mene tiče čisto na mestu, si ostala brez službe?
ja j**m** pa kje mi živimo džizes krajst :dash: :dash:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 7:19 pm

Jaz sem šla brat, pa mi tole, kako je all izgubila službo zaradi enega vprašanja ni jasno?
Sej sem blont, priznam. :girlblush: Lahko razlago? Kaj sem sfalila? :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 7:22 pm

Ne bom. Pika. Ugriznjen prst.

Vixen, dobrošla pri tabutastih. :lol:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne sep 11, 2011 7:26 pm

taperverčki je napisal/-a:Ne bom. Pika. Ugriznjen prst.

Vixen, dobrošla pri tabutastih. :lol:

Nč grist :) kr natipkat ;) lej, pri zdravih odnosih je pomembna komunikacija, pa čeprav se ne strinjamo vsepovsod. :)

Vixen preber vprašanje od all (pa šee mislim da drug odgovor)...pol pa odgovore za dobro jutro.... pol pa še kopiran mail :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 7:33 pm

Uf, kaj vi vse zahtevate od človeka, ki je lih z edinega letošnjega, težko prigaranega dopusta prišel. A je kdo tok fajn pa mi en ZS z razlago pošlje, pliiiizzzz? :girlblush:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 7:34 pm

Tole na glavi je pa pomoje malo preveliko, da se reče da je "le bradavica"... ? http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2203492339267.211241.1606114209&type=1 Joj :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 7:35 pm

No, jaz sem glede branja med vrsticami tudi čist aut, mi je treba vse jasno in glasno povedat. Bi pa vseeno rekla to, da zaupajmo vodji zavetišča, da se pravilno odloča, kam in v kakšne pogoje da psa. Tudi ni rečeno, da je s kartonsko škatlo kaj narobe, posebej, če je notri bogato obložena. Ko sem rodila hčerko, so za dojenčke tudi dajali kartonske škatle, iz katere si sestavil posteljico, za vzmetnico pa je bilo kos penaste gume. Glavno, da je toplo, mehko in čisto. Zdaj še ni nobenega mraza, debela lepenka pa je odličen toplotni izolator.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 7:38 pm

Točno to sem jaz pomislila. Ampak očitno je tukaj med vrsticami več kot v njih, tako da... Še vedno fehtam razlago. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne sep 11, 2011 7:41 pm

Eh sej niste butaste, dopuščam pa možnost, da niste sledile duškotu, ker je bilo dogajanja veliko, začelo se je na dnu strani 299 s temle:
all je napisal/-a: :fool: Zakaj eni tko odgovarjajo, da na koncu ne veš več zakaj si prašal kar si in kaj si sploh mislil, ker te vse tako zmede, čeprav si bil na začetku čist zihr? Na koncu je pa vse brez smisla, ker pač zaspano odgovarjaš na kr neki? Blahhh :fool:

Kaj piše "tam" je videti tam, in tam ni videti nič, če mene kdo kaj vpraša. Domneva, da gre za določenega psa, je prišla z drugega konca (od Smetke), zakaj, se mi sanja ne. Zgornji citat je pripeljal do preusmeritve nekega posvojitelja na ta forum (beri post binulje "tam") in odpovedi službe all. Sledila je samohvala v obliki maila nekega posvojitelja Matjaža al kaj vem česa, kjer pač piše, da pes v resnici spi v pesjaku v "improvizirani kartonasti koči" (jaz to še vedno razumem škatli).

Tako, en povzetek po kmečko. A je dovolj jasno?

visinnox - all je samo vprašala, če mladiče tudi oddajo v pesjak in povedala, da ne dvomi v odločitev vodje zavetišča, zaradi tega vprašanja je ostala brez službe. A je jasno kateri del je sporen?
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 7:45 pm

Eh :fool: citat in nadlajevanje, ki si ga lahko preberete tu od strani 300 naprej, jasno.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 8:07 pm

Zdaj mislim, da razumem. All je očitno (bila) zaposlena pri nekem gospodu Matjažu, ki je očitno zelo samovšečen in vase zaverovan gospod, ki pa žal ne ve, da splošno zastavljeno vprašanje na nekem forumu ni razlog za prekinitev delovnega razmerja v skladu z Zakonom o delovnih razmerjih. Ali pa je morda šlo za delo na črno?

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 8:18 pm

Študentsko delo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 8:18 pm

All ni z NIČEMER povedala ne pri kom dela ne za katerega psa sprašuje, postavila je SPLOŠNO vprašanje. Vse ostale povezave in/ali namigovanja so letela od drugje. Kdo je gospod Matjaž nimam pojma, očitno pa njegov pes (mladič), posvojenec ZH, spi v kartonasti koči.
Korekten odnos, kot ga razumem jaz, bi bil odgovor all, da pač oddajajo pse tudi v pesjak (res ne vem, zakaj bi to bilo treba skrivat). Če bi jih zanimalo za psa, bi povabili all, da jim NE JAVNO razloži, če ima katerega konkretnega psa v mislih in peverili kako je z njim. No, tako nekako si korekten odnos predstavljam jaz, tako nekako se gremo to tudi na obali.

Obstaja še kakšna možnost zaposlitve, recimo študentsko delo. ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 12, 2011 5:52 am

A mi lahko prosim ena na ZS čimprej napiše elektronski naslov zavetišče Gmajnice, lepo prosim? :angel:
Spletna stran jim ne dela že nekaj dni, za drugje objavljene pa nisem ziher, da so ažurni podatki,
nekaj se mi zdi, da so ga menjali (nisem si ga shranila :fool: ).
Hvala
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po sep 12, 2011 7:41 am

Jaz sem tud šele zdej zaštekala, kaj je sploh bilo. :blush: :fool: :fool: Zarad enega banalnega vprašanja so te iz službe vrgli?? (Ne rečem da bi res kaj udrihala po njih po forumih, ampak sej pa nisi čist nič tazga vprašala madonca no! :O ) Pa to je pa res že tumač, eni šefi so pa res ene velike jokice. Jaz sem tud imela enega takega, ki je firmo podedoval po očetu, še o navadnih pisarniških programih in računalnikih itak pojma ni imel, cele dneve je po fejsbuku in podobnih nepomembnih straneh brskal, bil ves opicajzlan kot kakšna moška Paris Hilton, vsi ostali smo pa delali kot črne živine, jaz si še pavze za kosilo nisem vzela in sem nonstop delala, pa še vseeno nas je v nič dajal, poniževal, se obnašal kot da noben nič ne dela, v nič dajal tvoje delo...(v resnici smo pa praktično mi njegovo firmo laufali) ko je kak telefon zazvonil, je pa vsakemu pojamral, da je čist bogi, da ma tok dela, da se mu bo zmešal. :fool: Pa dobr sem ga vidla da ni cele dneve naredil ama ništa, ampak samo po fb čvekal in slike napol nagih bab gledal. :devil:

Najujše je to, da ti taki butli potem dajo občutek, da bo tud pri naslednjem šihtu tako in potem s strahom iščeš nekaj novega. Boga All. :praising:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 12, 2011 7:46 am

slavica je napisal/-a:A mi lahko prosim ena na ZS čimprej napiše elektronski naslov zavetišče Gmajnice, lepo prosim? :angel:
Spletna stran jim ne dela že nekaj dni, za drugje objavljene pa nisem ziher, da so ažurni podatki,
nekaj se mi zdi, da so ga menjali (nisem si ga shranila :fool: ).
Hvala

Dobila, hvala Trixi :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov