Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 3:16 pm

Re: Daj si duška

Hm, jaz sem tam brala samo temo z naslovom, ki nosi ime dotičnega zavetišča. 8) In se mi ni zdelo, da bi karkoli kamorkoli peljalo? Ali pa sem že imuna na vse, kar se tam piše, odkar sem tam samo inkognito? 8) :angel:

:lol: :lol: :lol:

Kosmatovje so mi pa Notja, Cats in oaza88 do nerazpoznavnosti scrkljali. :devil: Barabe. :mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 3:17 pm

LuNa73 je napisal/-a: zarad kosmatovja

:lol: :lol: :lol: Tale izraz pa zmaga!!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 3:17 pm

A lahko lepo prosim tole delo rata samo malo manj težko, lepo prosim? A lahko muce nehajo umirat? Na eni lokaciji prostoživečk so v nekaj dneh izginili čisto vsi letošnji. :(

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 3:21 pm

Helena :praising: Nimam nič za rečt, ker vem da obteži srce tako dogajanje, pa ne vem kdaj bo konec...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 3:23 pm

*brez besed*
Helena, objem.... :praising:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 3:25 pm

Pa kaj tale virus res nič ne uniči zunaj?! A ga vsaj mraz, kakor veliko bacilov?
Vročina mu zgleda paše :dash:
(od "mojih" prostoživečk je prišla samo ena, štirih ni nikjer :(; sem iskala okoli, da če se kje mučijo, da vsaj na evtanazijo peljem, pa ni sledu od njih;
pa še sama koruza je okol in okol :dash: :dash:; tri so cepljene, upam da vsaj te pridejo :angel: )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 3:34 pm

Meni je čisto mimo, da se ta tema tuki razvija v šimfanje, kaj je narobe tam. Neokusno in vsaj zame moteče.
Pa tudi sicer so bile moje izkušnje z dotičnim zavetiščem vedno korektne.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 3:47 pm

slavica je napisal/-a:Pa kaj tale virus res nič ne uniči zunaj?! A ga vsaj mraz, kakor veliko bacilov?
Vročina mu zgleda paše :dash:
(od "mojih" prostoživečk je prišla samo ena, štirih ni nikjer :(; sem iskala okoli, da če se kje mučijo, da vsaj na evtanazijo peljem, pa ni sledu od njih;
pa še sama koruza je okol in okol :dash: :dash:; tri so cepljene, upam da vsaj te pridejo :angel: )

Ne, mraz mu ne pride do živega. Svetloba in vročina, ampak takšna okoli 100 stopinj šele. slavica, sploh ni nujno, da gre za kugo pri tvojih, lahko je čist kak tretjega, posebno če so cepljene.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 3:51 pm

strinjam se s taperverčki v točki šimfanja. Pejte na kufe pa tam to počnite, sej to zna drgač bit zdravo in to pa vsi občasno počnemo, ane ;)
Duško, tudi jaz te prosim, da nehaš s temi morijami....Res, na kolenih te prosim.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 5:27 pm

taperverčki je napisal/-a:Meni je čisto mimo, da se ta tema tuki razvija v šimfanje, kaj je narobe tam. Neokusno in vsaj zame moteče.
Pa tudi sicer so bile moje izkušnje z dotičnim zavetiščem vedno korektne.

Ne morem mimo tega, žal. Pa sem se zadnjo uro fejst trudila, prisežem :truce: .
Se absolutno strinjam s tabo v prvem delu, zato bom nehala oziroma sem že :) .
Ampak si napisala svojo pohvalo. Zato jaz tvoj post razumem, da se hvali lahko, kritizira pa ne.
To mi pa ne gre, žal. Strinjam se, da tukaj ni mesto za to in če bodo moderatorji kdaj odprli
temo o izkušnjah z zavetišči in podobno, bomo lahko debatirali tam. Če se bo še kakšno zavetišče
vključilo, še toliko bolje. Ampak če tega ni, pa prav, nehajmo. Ampak VSI. Omenjale so se večkrat tudi Gmajnice,pa Perun itd., a njih se pa lahko samo šimfa? Zakaj bi bil nekdo izjema? BTW, jaz imam pa z Gmajnicami do sedaj v glavnem dobre izkušnje :P .

Samo to me je zmotilo, pa ker se seveda ne vidi mimika obraza itd.-mišljeno je čisto
dobronamerno. Zdaj pa neham. :) :bye:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 6:09 pm

Slavica, ne vem, kje v mojem postu vidiš neko veliko hvalo. Korekten odnos je nekaj, kar od civiliziranih ljudi pričakujem. Sicer je pa drugi del replika Didi, medtem ko je prvi del letel na to, da se mi zdi pod nivojem že cel vikend na enemu forumu kritizirat drugega.
Pa da se razumemo: ne hvalim drugega foruma, ker ga niti spremljam ne ve. ;)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 6:34 pm

Se strinjam glede šimfanja, ampak jst nikjer ne vidim, da bi se kritiziral forum, temveč dejanja in napisane besede dveh oseb.
In če smo že pri sporočilih ljudem, katere kritiziramo, da ne povedo, kadar ga kdo kaj sračka, v tem primeru recimo da ne upošteva posvojitvene pogodbe. Kar se mene tiče, sem vesela vsake info, če se vam zdi, da se krši posvojitvena pogodba pri naših posvojiteljih.
Kdo si bo še sploh kaj upal vprašat, če nekdo na drugi strani odgovori na tak način? In pripeljat do tega, da nekdo ostane brez službe zaradi enega vprašanja in osebnega mnenja?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne sep 11, 2011 6:36 pm

Ma nisem ziher, da gre tukajle za kritiziranje kateregakoli foruma. All se je priduškala, ker je imala nekje slabo izkušnjo in prav nič povedala kje (pač, ene zmotijo delavci, druge pasji dreki, tretje vreščeči otroci... all je zmotil odziv na zastavljeno preprosto vprašanje). Posledično je ostala brez službe. Če se komu to zdi korekten odnos, potem prav. Meni se ne. Niti blizu!
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne sep 11, 2011 6:44 pm

Helena, malo telefon popestvaj, prosim :angel:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 6:48 pm

Prišel je, napol prostoživečko/napol naš je prišel po dveh tednih! :yahoo:
Nič mu ne fali, samo neznansko je lačen in za spoznanje še malo bolj hud
name kot ponavadi :rolleyes: .
Ne morem povedati, kako sem vesela :good:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne sep 11, 2011 6:53 pm

Slavica, pa ga misliš kej povprašat kje se je potikal dva tedna? Pa mu razložit, da če ma kdo bit za hud tukaj, da si to lahko kvečjemu ti?! 8)

Drgač pa, super da se je vrnil :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 6:54 pm

No vidiš, sam Duškotu si morala povedat. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne sep 11, 2011 6:55 pm

helena je napisal/-a:Se strinjam glede šimfanja, ampak jst nikjer ne vidim, da bi se kritiziral forum, temveč dejanja in napisane besede dveh oseb.
In če smo že pri sporočilih ljudem, katere kritiziramo, da ne povedo, kadar ga kdo kaj sračka, v tem primeru recimo da ne upošteva posvojitvene pogodbe. Kar se mene tiče, sem vesela vsake info, če se vam zdi, da se krši posvojitvena pogodba pri naših posvojiteljih.
Kdo si bo še sploh kaj upal vprašat, če nekdo na drugi strani odgovori na tak način? In pripeljat do tega, da nekdo ostane brez službe zaradi enega vprašanja in osebnega mnenja?

Prej nisem vidla tega :fool:
Se strinjam, itak, predvsem s tem kam to vodi. V boldan stavek. Meni še v življenju ni na kraj pameti padlo povedat od kod mi informacija zaradi katere sem prišla preverit psa ne glede na to kako je stvar zgledala od blizu.
Korekten odnos mogoče?

slavica super :yahoo: :yahoo: :yahoo: Mogoče so šli pa samo na dopust. :P
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 6:56 pm

In mogoče pišemo tudi zato, ker vemo, da berejo. Vsako črko, piko in vejico in to večkrat. Mogoče se koga kaj vseeno prime.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 11, 2011 7:03 pm

Sem mu dala kar dve konzervici, pa brikete, naj se naje, buča sitna
zlata :kiss: . Pa ta je že nekaj let kastriran, pa se kar toliko potepa :negative: .
Kmalu bo zima, vrag eden mačji, se boš bolj notri držal in me ne toliko
sekiral :devil: . (tega nikakor ne morem "prepričati" v samo notranje življenje,
pride do samopoškodb, je predolgo zunaj živel)
Duško, ti si car :good:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov