Jaz sem pa delala v eni fajn službi (preko študentskega servisa), dobila drugje redno službo in ugotovila, da gre za totalno izkoriščanje, za mizerno plačo, grozne delovne pogoje, o šefici raje ne bi, o prtegnenem urniku in po 3 dneh šla (sodelavka, sicer moja sorodnica je vztrajala cel teden od 6 zjutraj pa do 22-ih zvečer in seveda ni dobila nič plačano). Šla sem nazaj v tisto fajn službo in so mi rekli, da me bodo rabili septembra in mi celo dajali neke obljube, da če ne bom imela več statusa, me bodo vzeli na pogodbo. No, nič od tega ni res, ne rabijo me več in tudi jaz iščem nekaj drugega.
Zdaj upam, da mi bodo podaljšali absolventski status in lahko delam preko študentskega servisa in v tem času končno naredim še ta 2 izpita in diplomiram. Potem pa na zavod al kako...
Delam pa družboslovno smer, kar pomeni, da služb ni. Že tako jih ni ravno na pretek, za družboslovce pa sploh ne. Itak pa 3/4 ljudi dela potem nekaj čisto drugega kot so študirali

If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!