Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr sep 07, 2011 1:33 am

Re: Daj si duška

Ne mislim da nic takega ni tukaj kamor bi se zatekla. V bistvu je predel pod balkonom, ampak mocno dvomim da je kje na parceli, bi jo sigurno opazili ali pa bi se odzvala na klice. Vedno se je odzvala na klice Sploh nimam obcutka da je kje blizu, niti ne vem vec kam naj se pogledam... v zivolovko se ni se nic ujelo. Niti kak drug macek :( :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 07, 2011 3:56 am

Za vračilo živolovke imaš moj telefon, tudi naslov, kje delam. Se nič ne mudi, imej jo, dokler ne bo Inaja doma.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 07, 2011 4:03 am

PS: če jo bom prej rabila, te itak pokličem
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr sep 07, 2011 5:32 am

Ok super hvala ti :) inaje pa se vedno ni, zivolovka je nedotaknjena :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 07, 2011 5:37 am

Penny, vem, da je situacija grozna, ampak ne obupat, najdi moč in bodi pozitivna - jaz verjamem, da vse to pomaga na nek način.
Mislim na vas!
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr sep 07, 2011 5:40 am

Hvala vsem ki posiljate pozitivno energijo in upate z nama :) midva jo grozno pogresava :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr sep 07, 2011 6:02 am

Bom ponovila, kar sem že večkrat napisala. Ne delaj krogov, kliči jo pred hišo, ko je zunaj kolikor toliko tiho in mirno (ponoči, zgodaj zjutraj). Muce zelo dobro slišijo in letanje okrog ter klicanje jo samo zmede. Pa vztrajaj dolgo, tudi do 1 uro. Držim pesti za vas. :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr sep 07, 2011 8:24 am

Sva jo skoraj celo noč klicala pri hiši, pa še navsezgodaj zjutraj... Težko je ne hodit naokrog, ker se potem počutim kot da je sploh ne iščem in da nič ne naredim za to, da bi se našla. :( Sem prejle poslala oglas na radio Hit, lahko mi predlagate, kaj naj še naredim. Danes navsezgodaj zjutraj sem šla naokrog in še nove ljudi prosila, da bodo pozorni, jim dala številko, da naj pokličejo, če kaj vidijo. Zdaj je že veliko ljudi tu naokrog obveščenih. Kasneje bom sprintala oglase in jih obesila naokrog. Ali naj javim še zavetišču Horjul? Malce dvomim sicer, da jo bo kdo tja odpeljal.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 07, 2011 8:57 am

javi, seveda.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr sep 07, 2011 9:11 am

Sem jih obvestila.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr sep 07, 2011 9:23 am

Probaj pogledat tja, kjer misliš da ziher ni. Ne vem, mogoče v kakšno omaro al kaj takega. Ponavadi res ždijo nekje blizu skriti v kakšno "luknji".
:praising:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr sep 07, 2011 9:26 am

Sva že vse pregledala, v hiši je sigurno ni nikjer. Tudi ni takšna, da se ne bi odzvala na klice, če bi jih slišala, vedno je pritekla, če si jo klical... :( Prejle sem slišala kako se je živolovka zaprla in sem stekla tja, potem pa vidim, da se je zaprla sama od sebe :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 07, 2011 9:50 am

Ko vsak dan po isti poti hodiš v službo in domov, leta in leta, potem ugotoviš...
... da vedno eni in isti ljudje kolesarijo v nasprotni smeri...
... da vedno eni in isti vlečejo otroke čez prometno štiripasovnico 50 metrov stran od zebre...
... da vedno eni in isti nimajo privezanih psov, in da vedno eni in isti psi občasno gredo kar mal po cesti, ne glede na avte...
... da se vedno eni in isti ljudje odpeljejo z dvigalom drugim pred nosom, ker se jim ne ljubi počakat niti sekunde...

... ter da si verjetno ornk star in hudičevo tečen, če to vse vidiš in te moti :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 07, 2011 10:00 am

Penny, pošlji obvestilo in slikco, kontakt in seveda kje se je izgubila še na: pes.prijatelj@gmail.com, v naslovu že napiši, da je nujno, da hitro objavijo. Bodo potem na FB stran pes-moj prijatelj objavili, je zelo brana stran. Imajo pa res veliko mailov, zato res napiši že v naslovu recimo: pogrešamo muco-nujno prosim čim hitreje objavite ali kaj podobnega ;) Pa objavi še na živali potrebujejo pomoč, oziroma isto pošlji na misa20@gmail.com in bo ona sama objavila, še bolje, da bo vidno.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr sep 07, 2011 10:33 am

Evo, sem poslala - samo za lastno evidenco napišem, kam vse sem že javila, da bom, če bo najdena, lahko sporočila, naj dajo stran obvestilo:

- Radio Hit,
- Zavetišče Horjul
- pes.prijatelj@gmail.com
- misa20@gmail.com
- mojpes@mojpes.net
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Sr sep 07, 2011 10:36 am

Penny, tu na naš forum še daj v Izgubil se je :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 07, 2011 10:39 am

Cats, pa dej naredi kak ovinek na poti v službo .... ;)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr sep 07, 2011 11:00 am

Penny, jaz ti svetujem tudi izdelavo plakatov. Če imate kakšne hraniteljice prostoživečk v bližini jih tudi obvesti, one imajo ponavadi dogajanje precej pod kontrolo. Pa še ena stran, kjer lahko objaviš pogrešano živalco: http://www.izgubljen.si/ Ko smo pri nas eno muco iskali, me je poklical celo gospod, ki je stran postavil. Škodit ne more. Upam, da se čimprej najde. :(
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr sep 07, 2011 11:13 am

Plakate imam že izdelane, samo še barvno sprintat jih moram nest. Na kakšne manj obljudene in amaterske strani zaenkrat ne bi objavljala, že tako se bojim, da bo kdo mojo telefonsko zlorabil za kakšne telefonske zaj***. :blush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 07, 2011 11:39 am

Dragi Duško.
Odkrila sem še enega od svojih neskončnih talentov: spotikanje same sebe tako, da si kar konkretno in globoko polomim noht na palcu na nogi. :dash: :dash:
Boli!
Hvala, ker si poslušal (pa bolje zate, da si :P ).

Penny, še vedno držimo pesti in tačke za vaju z Inajo. Sem slišala za primere, ko so muco našli tudi po več dneh, ko je vsa prestrašena čepela v bližini doma. Ziher je kje kakšen angelček, ki pazi nanjo :angel:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov