Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 8:40 am

Re: Daj si duška

Penny, samo nikar ne zapadi v stanje, da je vse narobe in gre vse narobe. Potrudi se in poglej na zadeve malo bolj optimistično - vem, da se trapasto sliši, ampak marsikdaj, ko je najhuje, pomaga, da verjameš, da bo vse v redu, res.

Držim pesti za Inajo in diplomo in vse ostalo :praising:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 8:49 am

Ja, občutek, da ti prav celoten vesoljski drek na glavo pada mi je znan. Pa ima oaza prav, dihaj in bo boljše. Inajo boš našla in vse drugo se bo naredilo. Držimo pesti, vsi tukaj :good:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To sep 06, 2011 9:05 am

Hvala vam za spodbudne besede :kiss: se trudim ostati karseda optimistična, ampak mi je težko, ker so komplikacije pri vezavi diplomske in me kličejo vsakih par minut, da naj jim novo verzijo pošljem in tako ne morem nikamor... Če ne bi bilo vsega tega sranja z diplomsko, bi zdajle vsak grm pretaknila, ampak sem ravno danes nujno vezana na Ljubljano, dokler je ne oddam v referat, če hočem v petek imeti zagovor (in se do 10. vpisat na 2. stopnjo)...

Pojma nimam, kam bi lahko šla. Povsod okrog so hiše, dvorišča, psi, druge mačke, na eni strani je cesta... Resnično upam, da je ne bo kak avto zbil :( :(
Ven je prišla med 24. in 1. uro ponoči, moj je v drugi sobi delal za šiht in ni bil pozoren, ko se je izmuznila ven (ali je sama odprla vrata, ali pa so bila vrata ponesreči priprta - čudna vhodna vrata so, je treba 2x pogledat, če so se res do konca zaprla)... Pa vedno zelo pazimo, da ne bi odprtih vrat pustili, pa da ne bi šla ven, pa tudi nikoli ni silila ven in nič... Prov pridna zlata muca je bila :dash:

Zdajle je sigurno lačna :( :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 9:13 am

Penny, meni se je pred kratkim isto zgodilo z našo Ajvi. Sva šla s fantom za tri dni na morje in jo pustila pri moji mami. Že prvi večer ji je nekako uspelo pobegnit (in zaradi panike domačih mi noben ni povedal, da je ni, do tistega popoldneva, ko sva se vračala - torej je bila 3 dni zunaj). Jaz sem seveda tisti popoldan dobila živčnega (strah in vse ostalo). Se je pa na koncu izkazalo, da je ves ta čas tičala v prvem grmu in sva jo s fantom v roku 5 min ujela v živolovko (je bolj plašne narave in na drugačen način nikakor ni šlo).

Tako da - sem prepričana, da tudi tvoja mucica ni daleč od vhodnih vrat in da jo bosta našla in spravila na varno.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To sep 06, 2011 9:30 am

Naša ni plašna, je pa res zelo previdna v neznanem okolju. Čisto počasi stopa in se plazi naokrog, če ne pozna okolja, še če recimo brisače v kopalnici ležijo se čisto počasi in previdno plazi do njih. Tudi jaz mislim, da ni šla daleč. Se poskušam postaviti v njeno kožo, kam bi šla ob 24h, oziroma ob 1h ponoči. Pri cesti je vedno zelo razsvetljeno, ker so močne obcestne luči. Upam, da je šla bolj proti temi, se pravi stran od ceste. Pa deževalo je, kar pomeni, da je malo verjetno, da je šla po cesti. Najbolj verjetno se mi zdi, da je šla zadaj za hišo po vrtovih ob sosednjih hišah....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 9:42 am

Naše izkušnje pri pobegih so tudi take, da mački ne gredo daleč in se skrivajo v bližini. Zvečer bo po vsej verjetnosti okoli hiše, nastavi ji hrano in živolovko ali odprta vrata, da pride nazaj. Iskanje po grmovju pa pri nas ni obrodilo sadov.

Držimo pesti.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 9:52 am

Penny, jaz res fejst fejst fejst držim pesi za tvojo mucko, da bo čimprej doma na varnem. No, pa za diplomo tudi, seveda.

A se loh mau antiduškam? Danes sem prvič v zgodovini človeštva zjutraj vstala, ko so me kot čisto vsak dan na prejgradbiščuzdejpaževrtcuenmeterstranodmojespalnice že spet brutalno zbudili ob 6h zjutri, namesto da bi preklinjala in se valjala po postelji slabe volje še uro in pol. OK no, sem sicer skozi okno spustila eno pridigo, da nej grejo drugam debatirat in ne lih pred moje okno. No ampak pol sem šla pa še mau svojo diplomico packat. Ej, mogoče (ampak res samo mogoče) pa bo še letos. Itak me vsako jutro zbudijo, mogoče se pa le navadim kaj koristnega počet s tem časom. :girlblush:
Pa še en diplomski antiduško: v službi so mi obljubili, da mi plačajo vse stroške v zvezi z diplomo (nismo pa še nč podpisali). Potem je prišla ena čudna situacija glede menjave lastništva in sem bila zato prepričana, da ponudba ne velja več. Danes mi je kadrovnica potrdila, da ponudba kljub vsemu še vedno velja. To pomeni, da kakšnih tisoč evrčkov ne bo šlo iz mojega žepa. :yahoo:
Tole pa še ne vem, a je duško al ne. Deportirali me bojo v Ameriko. Na srečo samo za en teden. Upam, da bojo vsaj dobre dnevnice. :mocking:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 10:07 am

Bom še jaz malo duškala. :P
Enkrat pride vse na dan, še tako skrite in temačne stvari. In ne moreš verjet, kaj se po nekaterih človeških glavah sprehaja. :O
Bodite pošteni do sebe in drugih, četudi resnica včasih veliko bolj boli kot laž.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 10:19 am

taperverčki je napisal/-a:Tole pa še ne vem, a je duško al ne. Deportirali me bojo v Ameriko. Na srečo samo za en teden. Upam, da bojo vsaj dobre dnevnice. :mocking:

niso švoh - je pa odvisno od mesta, kjer boš ;)

Penny, res se poskusi umiriti. Inaja je gotovo kje blizu hiše. Pa saj veš, da so muce firbčne - in ko je dobila priložnost, je šla pogledat, kaj je tisto tam zunaj. Ko prideš domov, bo gotovo kje blizu hiše (je helena ravno pred kratkim napisala, da se po izkušnjah pobegle mačke navadno zadržujejo blizu hiše), lačna in mogoče tudi malo prestrašena ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 10:29 am

silicon valley :crazy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 10:31 am

A greš ćez lužo al kaj? :O

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 11:06 am

TPV, a bi me v kufer dala :angel: ? Bom čist tiho, oblubm :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 11:06 am

TPV, menda ja ne letiš enajstga? :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 11:07 am

Joj Cats, ne jo strašit :lol:
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor To sep 06, 2011 12:12 pm

taperverčki je napisal/-a:silicon valley :crazy:

Bi definitivno lahko bilo slabše ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 12:38 pm

Kakšna je sploh razlika, če končam po bolonjskem ali po starem programu VSŠ? A stopnjo izobrazbe mam v obeh primerih isto al kako? :scratch:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 1:21 pm

Ne, šele ko bo bolonjskem narediš magisterij, imaš enako stopnjo kot če diplomiraš po starem programu.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 1:24 pm

Zalarjeva, to velja za univerzitetni program (4-letni), jaz sem visoka strokovna(3-letni). Kolikor sem gledala razpredelnice po stopnjah, se očitno tistim na starem UNI programu splača po starem tudi končat, medtem ko smo VSŠ na istem, ne glede na to, po katerem programu končamo. Al sem kaj narobe razumela?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 1:36 pm

Aha, glede visokih pa res ne vem. Vem samo to, da bom jaz, ko diplomiram po bolonjskem na UNI, imela enako stopnjo kot če bi po tastarem diplomirala na visoki šoli.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 06, 2011 1:52 pm

evo, je šla zadna moja majčka na ozke naramnce...ne samo da je vse pregriznjeno, j*** črna še požre vmes mal štrikca da ja ne morem nč poštukat pa jo vsej za doma met... :dash: še bolj kot majčke me pa zanima kako se bojo obnesle cunje za pamža. sem dons prvi stroj oprala da mal naštimam in vidm da vse veselo štrli iz vseh koncev, vrvic kukr čš v glavnm. dj mi pa razložte kako jih nej obdržim tam kjer so :aggressive:? aja, sj verjetn ne rabte razlage kdo je kriv ane :dance: ?
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov