Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 01, 2011 7:13 pm

Re: Daj si duška

So me vprašali, če mogoče vem, kdo bi to lahko bil. Jih imam sicer nekaj v mislih, ampak sploh ni rečeno, da so ta pravi, tole je res lahko naredil kdorkoli, tudi kakšen neuslišani wannabe posvojitelj, ki je bil prepričan, da je edino nedojebanost lahko vzrok za to, da ti je mar za eno takšno reč, kot so ene mačke recimo. kdorkoli torej.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 01, 2011 7:14 pm

*šiva* je napisal/-a:Jaz bi na tvojem mestu vsem pošiljateljem in lastnikom lulčkov nazaj odgovorila, da si vse posredovala na Policijsko postajo Ljubljana, vključno z njihovimi številkami pa lep pozdrav.

Imam nekaj podobnega v načrtu, ja.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če sep 01, 2011 7:38 pm

helena je napisal/-a:ki je bil prepričan, da je edino nedojebanost lahko vzrok...

Aha. Nekdo, ki je vzrok težav sicer odkril, ampak ga je povsem nezmožen rešit sam in je rabil pomoč nekaj sto orodjarjev?
Zdej pa ne vem a maš ti res tako zelo hud problem, al so samo stojkoti bolj švoh? :O
Slika

:angel:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če sep 01, 2011 8:16 pm

Helena, drži se. In ne pusti se jim.
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 01, 2011 8:19 pm

en mi je maloprej ponudil 50 eur. Ni nič napisal zakaj, bogve zakaj bi dal 50? :aggressive:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 01, 2011 8:20 pm

Tole je res za bruhat. Saj vizualno si bila posiljena, ker si bila prisiljena pogledat vse te nagravžne slike brez privolitve.

A sem nekje prav prebrala, da je to en dal na TTX? Ker verjetno oni imajo v svoji bazi vse pošiljatelje besedil ali ne? Nek nadzor verjetno je, da se lahko odkrije kdo je to bil? Kot če bi recimo napisal na to stran "xy bo jutri umrl" in ta res umre. Če bi kdo to videl bi morali tega človeka, ki je osumljenec odkrit?

No, da neham filozofirat. Saj me sigurno kdo zastopi, kaj hočem povedat/prašat. :girlblush:

Upam, da nehajo težit ponoči vsaj, matr. Čeprav taki ravno takrat znajo okoli oprezat... :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 01, 2011 8:22 pm

helena je napisal/-a:en mi je maloprej ponudil 50 eur. Ni nič napisal zakaj, bogve zakaj bi dal 50? :aggressive:

Vzami jih pa ne sprašuj! :fool:

:lol:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe sep 02, 2011 3:16 am

Se kdo ne more spat? :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Pe sep 02, 2011 4:18 am

Jaz bi še spalaaa.. pa je treba delat :dash:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 02, 2011 5:22 am

sleepy, pa kje za vraga ti dobiš takele smejkote (gunile s čevapčičkom me je na rito vrgel zdajle, no pa že prej kdaj kakšen tudi)

sicer pa generalno na vse tole - jao, nisem si mislila, da je kaj takega možno. Da se kdo lahko kaj takega spomni. Da imajo ljudje tolko domišljije. Da... Šit sem pa res še naivna ...pa pri telih letih... :O :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 02, 2011 5:49 am

Sem slabo spala in precej premišljevala ponoči. Tole včeraj je ali gola zaj*** ali grožnja. No, če je to drugo, dotičnemu sporočam, da si je izbral napačno osebo da bi grožnje imele kak učinek, kvečjemu obraten bo od željenega.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe sep 02, 2011 6:58 am

Najbrž v tvojem primeri ni naključno, da so te izbrali! :rolleyes: Ampak meni se je to tudi zgodilo pred cca 2-3 leti. Objava na pop tv ttx, ki niti ni imela točno mojo cifro zapisano, ampak neko šifro iz črk, ki je dala mojo telefonsko ven, če si črke povezal s tistimi na telefonskih tipkah. Ej, ampak to je bilo res creepy!! Sami čudaki kličejo. Mene je res pretreslo. Vmes sem ugasnila telefon, ker nisem vedela kaj naj naredim. Šele ko me je sodelavka malo pomirila sem začela odgovarjat in izvedela od enega "bolj normalnega" kje je cifro našel. :) Sčasoma sem pozabila na to, od tebe pa zdaj izvem, da se da to prijavit. Piiiii****, da nisem to naredila. :) Glede na to, da imam objavljeno cifro v imeniku mi je bilo prav zoprno it iz hiše.

Še boljše se mi je pa dogajalo v zadnjem letniku faksa, ko je ena huda j****** (predvidevam da je bila z gorenjske) preživljala s tipi očitno zelo zabavne noči in jim puščala mojo telefonsko. Potem so pa klicali vsi napaljeni in si noben ni dal dopovedat, da nisem bila jaz. :D Kasneje sem se preselila v Milano in klici so še kar prihajali. Eden si enostavno ni dal dopovedat, da jaz niti ne živim več v SLO in je hotel v Milano pridet preverit. Zdaj se smejim temu ampak takrat sem bila pa čisto iz sebe.

A je tvoj kriminalist rekel, da je takih primerov veliko ali ne?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 02, 2011 7:09 am

zelo malo, skoraj nič. Tudi na TV Slo so rekli, da se zgodi poredko. je pa očitno to masovno zbirališče določenih in ne moreš verjet da v 5 min vidi oglas 170 ljudi ki tudi pokličejo ali pišejo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 02, 2011 7:13 am

negativen duško: preklet mulc glih tolk da je polnoleten pa me gre neki j***t po e-mailu zaradi enga dopisa ki mi ga je naročil šef...
pozitiven duško: ko pride to šefu na ušesa in mulca na hitro lastnoročno postavi na svoje mesto. :mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 02, 2011 7:51 am

oaza88 je napisal/-a:sleepy, pa kje za vraga ti dobiš takele smejkote (gunile s čevapčičkom me je na rito vrgel zdajle, no pa že prej kdaj kakšen tudi)

sicer pa generalno na vse tole - jao, nisem si mislila, da je kaj takega možno. Da se kdo lahko kaj takega spomni. Da imajo ljudje tolko domišljije. Da... Šit sem pa res še naivna ...pa pri telih letih...

:lol: I'm special, a še ne veš tega? :O zakaj pa misliš, da me že ob sredah ven spuščajo? :lol:
Hehe mene pa tole včeraj ni prav nič presenetilo. Pravzaprav ne vem zakaj ampak nekako sem pričakovala, da se bo natanko to zgodilo meni, :girlblush: samo ne by ttx. Slika Tole mi pa res ne bi padlo na kraj pameti, tako da ne vem, ali bi bil tole kdo, ki je old fashion ali pa nekdo ki se je malček zaj***, ker ni pričakoval takega odziva in vpletanja policije. No ja, humoristi... :fool:

helena je napisal/-a:Sem slabo spala in precej premišljevala ponoči. Tole včeraj je ali gola zaj*** ali grožnja. No, če je to drugo, dotičnemu sporočam, da si je izbral napačno osebo da bi grožnje imele kak učinek, kvečjemu obraten bo od željenega.

Evo, split?!? Spet ne ve, al je nekdo odkril izvor njenih težav al ji grozi. Slika
Pa ne bodi površna. Besedica "prikrita" ti je ušla iz stavka :P

Eh ja. Sej, a veste kako je rekel Frank A. Clark? I think the next best thing to solving a problem is finding some humor in it.
Važno, da nas zabavajo, k nede? Slika
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe sep 02, 2011 7:52 am

helena je napisal/-a:zelo malo, skoraj nič. Tudi na TV Slo so rekli, da se zgodi poredko. je pa očitno to masovno zbirališče določenih in ne moreš verjet da v 5 min vidi oglas 170 ljudi ki tudi pokličejo ali pišejo.

Jp... in to taki, ki so lahko tvoj sodelavec, kolega, sosed, blagajnik v merkatorju... pod krinko pa :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 02, 2011 9:03 am

Mi je vse jasno,kar se včerajšnjega dogodka tiče. Čist jasno. Kar streslo me je ob spoznanju. Ufffff..... :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 02, 2011 9:04 am

Angel :angel: se je s krvnikom povezal, prav grozno.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 02, 2011 9:10 am

:O :O :O Kje si pa ti kakšnega angela našla? :O

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger