Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 9:37 pm

Re: Daj si duška

Da se tu malo pofočkam... :girlblush:
S sinom bila do 21:45 na urgenci; skoraj 8 ur. Padel s kolesom. :negative:
Duško, hvala, ker je zlomil levo in ne desno roko in ker ni poškodovana glava, zobje, nogi... itd, itd..
Je bila pa potrebna narkoza in ravnanje kosti. Urgenca pa poooolna, takih in drugačnih. Vsaka čast vsej ekipi, sem zadovoljna. Pohvaljeni! Tudi sestre, različne, zelo pozitivne in skrbne. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 9:44 pm

Jao, Trixi, kaj pa če bi se vaši moški začeli s kakšnim drugim konjičkom ukvarjat? Štrikanje mogoče? :good:
No, samo, da se je dobro izteklo in, da ni kaj hujšega.

Pa z enako željo se obračam na Duškota za jutri. Zelo lepo prosim.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 9:56 pm

:good: Ja, ali pa slikanje, to se mi zdi tudi zelo lep hobi.
Danes je bilo na urgenci zelo veliko "kolesarjev". Precej ljudi je tudi dobilo roko v gips v L obliki. Mi pa neee! :dance:
Dva sta bila z zlomljeno ključnico. Prav nefer se mi je zdelo, da je en gospod, srednjih let zlomil ključnico, ker je padel, ko je za trenutek izgubil zavest. Pa ena prijazna gospa je preveč zašibala, ko je slišala, da bo pralni stroj poplavil (sneta cev), pa je z nogo za preprogo zahaklala in užgala ob oster rob omare..
En fantek je pa padel s kolesom in bil celo nekaj časa nezavesten.
Huh, marsikaj smo videli in slišali, ja.
Pazite nase in na druge! :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 10:05 pm

Spet so našli nekega pasjega Mengeleja v Grosupljem. Novinarka se mi pa zdi zelo znana z živalovarstvene scene, ali se pa motim... No, psi so rešeni v Meli.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 10:22 pm

:) Ja, ta punca je velika borka za pravice živali; DZZŽ LJ.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po avg 29, 2011 10:39 pm

Rešeni v Meli? Mhm.. Ah, ja.. Psa v obeh primerih ne bosta imela lepe prihodnosti :girlsad: , prispevek je pa nagnusen (gospodove izjave, seveda).
To err is human, but to get even? THAT is divine.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 11:27 pm

Duško pa res zna presenečat. Odkar smo prišli z morja, je Pina čisto drug ps. Na spehodu se ji približa mačka (na povodcu) in ji povoha rit, kar Pina drugače še psom ne pusti! Drugače bi nagnala mačko (lajala na njo, ker ve da je pri meni strogo prepovedano poditi mačke), ampak je bila preblizu in se jo je bala (ja prav ste prebrali, boji se jih, ker večinoma zgledajo večji kot ona :lol: ), torej je bila možnost 2. da Pina pobegne bolj verjetna. Pina pa NIČ, med tem ko jo je mačka vohala, je Pina ovohavala gobček velike psičke, s katero se pred morjem ni hotla družiti. :O Že ko smo prišli domov, je bla čist hepi ko je zagledala to psičko. Dan prej se je hotla igrat s še večjim psom, ki se ga je enkrat umes zelo bala. Kje je smejko ki mu čeljus dol pade? Domotožje je pa res huda stvar... :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 30, 2011 5:35 am

Trixi je napisal/-a:......Danes je bilo na urgenci zelo veliko "kolesarjev". .........

đizs, pa kaj je to bil za en dan včeraj? Pridem domov, že v predsobi me pričaka vonj po krvi in jodu, sine leži na kavču s krvavimi koleni in komolci in pol face krvave (no, za faco se je izkazalo, da je od rdeče pese, ki jo je pojedel skoraj 2 kozarca (za vlaganje) za kosilo...še dobr :lol: ). Je padel s skajkom, pa ravno pri tavečji brzini. In spet lahko citiram Trixi - hvala Duškotu za cele zobe, glavo, pa še kosti lahko dodam na seznam :) ....
In srečam popoldan sosedovega mačka (ja..... :girlsad: ) s celim krvavim repom. Pa spet hvala Duškotu, da se je izkazalo, da se je mačkon samo pobucal ob celega krvavega mojega sina in je blo to to.

Tko da - :angel: so, res so.
:good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To avg 30, 2011 7:46 am

A da je bi dan tak pravite? :rolleyes: No, evo, jaz se fočkam. Še brcam, čeprav se mi zdi, kot da so me napadle nevidne zle sile. :mocking: O telefonu še vedno ne duha ne sluha. V zemljo se je vdrl. Sem pa zato našla 2 umetne pasje kosti in nekaj reči, za katere še vedela nisem, da jih pogrešam... :rolleyes:
Včeraj zjutraj so mi za dobro jutro iz omarice, ko sem jo odprla, zleteli čaji in druge reči v manjših embalaž :O No, zvečer pa prileti na tla ena vaza, pa sploh pojma nimam kje je stala. Mačka v bližini ni bilo nobenega... :fool: :D
Žarnice na mojem avtu crkujejo kot pokvarjen lightshow Slika

Life is funny and the next best thing to solving a problem is finding some humor in it. :D

*šiva* kakšne bogokletne misli maš pa ti?!? Slika Pa gre ja za zavetišče, ki združeno sodeluje z ZH. Pa si je ne misliš, da bi te lahko skrbelo za prihodnost psa, ki je v zavetišču, katerega vodja tesno sodeluje z vodjem drugega?
O, a bi za dobro jutro rekli kakšno o pomočnikih? ;)
Škoda, ki še nisem se dokonca preštudirala Games people play.
<3

Me veseli, da so vsi zobi (vključno z mojimi) ostali celi in kljub vsemu ni bilo nič hujšega Slika :kiss:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 30, 2011 7:48 am

Veš kaj, sleepy... A bi lepo prosim nehala?

Hvala.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 30, 2011 7:57 am

:O Kaj pa?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor To avg 30, 2011 8:14 am

taperverčki je napisal/-a:Kupila ultrazvočni odganjalec psov. Postavila tako, da se bo prožil res samo tik pred vhodom. Zdaj naj pa sralo malo duška, da ne more več srat v mojem dvorišču. :devil:
Sem ga prej sama sprožila zunaj in muc notri ne moti.

TPRV, kako kaj tole deluje v praksi?
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To avg 30, 2011 8:31 am

Včasih se vprašam zakaj se si izbrala pot v življenju, ki je včasih enostavno ne zmorem več? :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 30, 2011 8:58 am

Misliš na Azrico ali kaj drugega? Če prvo.. Zato, ker je res kul na koncu te poti, četudi je trnjava, se splača malo prešvicat 8) :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 30, 2011 9:02 am

Cats, tole je bilo mišljeno po moje.

http://www.zosz.si/index.html
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 30, 2011 9:14 am

sleepy je napisal/-a:*šiva* kakšne bogokletne misli maš pa ti?!? Slika Pa gre ja za zavetišče, ki združeno sodeluje z ZH. Pa si je ne misliš, da bi te lahko skrbelo za prihodnost psa, ki je v zavetišču, katerega vodja tesno sodeluje z vodjem drugega?

Cats je napisal/-a:Veš kaj, sleepy... A bi lepo prosim nehala?

Hvala.

Kar se dogaja na drugih forumih, blogih..., kjerkoli v virtualnem ali resničnem svetu, razčistite tam, kjer se dogaja.
Cats, če ti grejo sleepyjini komentarji kje drugje na živce oz. se ti zdijo pretirani, ji to povej tam. Ne bi rekla, da je tale zgoraj citiran res vreden prošnje po prenehanju, pa kakorkoli ciničen se komurkoli zdi. Tule ni svet in nedotakljiv nobeden in nihče. Za svoje besede odgovarja vsak sam. Kakšnega kršenja pravil našega foruma pa jaz tu ne vidim.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 30, 2011 9:22 am

Sej je Duško za boga svetega, tukaj se lahko zduškaš al kaj :girlblush: ?

Sploh pa dejstvo, da psi v Meliju niso na boljšem, je verjetno vsem na tem forumu jasno, se pa opravičujem, če sem koga užalila s to izjavo, lahko pa posredujem par slik psov, ki so prišli iz tega zavetišča pa se potem pomenimo, če je kaj resnice v moji izjavi??!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 30, 2011 9:38 am

:praising: *šiva* mislim, da si povsem uredu napisala :) Je bil tudi na TV kakšen prispevek na to temo, pa izjava same gospe Čadonič Špelič. Je mislim da že samo javno dostopnih kar nekaj inoformacij na to temo, tako da ne vem koga bi lahko užalila.

helena po moje imaš kar prav. Tisto je res osnova, al temelj al kako bi se reklo :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 30, 2011 9:54 am

sleepy je napisal/-a: O telefonu še vedno ne duha ne sluha.
Včeraj zjutraj so mi za dobro jutro iz omarice, ko sem jo odprla, zleteli čaji in druge reči v manjših embalaž :O No, zvečer pa prileti na tla ena vaza, pa sploh pojma nimam kje je stala. Mačka v bližini ni bilo nobenega... Žarnice na mojem avtu crkujejo kot pokvarjen lightshow

Ne vem koliko verjameš v te stvari, ampak vse zgoraj našteto so TIPIČNI znaki da imaš jeznega wighta v stanovanju. Če te zanima več, sporoči.

LP
Taja
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 30, 2011 10:06 am

Gina je napisal/-a:
taperverčki je napisal/-a:Kupila ultrazvočni odganjalec psov. Postavila tako, da se bo prožil res samo tik pred vhodom. Zdaj naj pa sralo malo duška, da ne more več srat v mojem dvorišču. :devil:
Sem ga prej sama sprožila zunaj in muc notri ne moti.

TPRV, kako kaj tole deluje v praksi?

V teoriji deluje takole, da imaš škatlico z detektorjem gibanja. Ko zazna gibanje, se sproži en kratek zvočni signal, ki ga ljudje ne slišimo, živalim pa je neprijeten, zato gredo stran. To je teorija. O praksi me pa vprašaj čez nekaj tednov, če se bo tale fantomski kuža dejansko odločil hodit drugam.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov