Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po avg 29, 2011 1:21 pm

Re: Daj si duška

:praising:
Penny lahko malček zamenjava, če ti bo lažje. Jaz rešim kar tebe zaje*** ti kar mene. :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po avg 29, 2011 1:28 pm

Sleepy če me lahko še teleportiraš na kak tropski otok kjer lahko po mili volji ješ školjke, riž in si delaš hladne koktejlčke iz tropskega sadja, takoj zamenjam. :nyam: :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po avg 29, 2011 1:30 pm

Penny, tudi jaz bentim na podobno temo zadnjih nekaj dni in pošiljam *nekam* vse kar leze in gre.. Naj bo že koneeec!! :girlcry:
In za nameček so vsi trije okol mene tečni k sam :devil:, soseda (pasje-hejterka) pred blokom skor da ne kampira s svojo kramo, eno tono perila me čaka in generalno čiščenje omar, pa še priprave na novo sezono, uglavnem sama sebi grem na živce :dash:

Pa ne mi omenjat tropskih otokov zdele! :shout:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po avg 29, 2011 1:36 pm

Joj babe v bloku no, dajte se brigat zase ... :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 1:37 pm

Človek bi pomislil da sem jaz happiest person in the world, ko bere tele vaše težave :lol: :lol: :lol:
Prav, se žrtvujem. Sem! :bye:

Penny je napisal/-a:Sleepy če me lahko še teleportiraš na kak tropski otok kjer lahko po mili volji ješ školjke, riž in si delaš hladne koktejlčke iz tropskega sadja, takoj zamenjam.

Če popravljaš diplomo tako kot bereš, se ne čudim, da te j***. Zamenjava je bila, da ti rešiš mene tistega, kar mene j*** :devil: Nobenih otokov, pa školjk, pa koktejlčkov pa takle... :devil:

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 1:50 pm

Phone konferenca z Indijci. To samo po sebi še ne bi blo za Duškota. Ampak to, da po nekaj letih sodelovanja z njimi že tekoče govorim pidgeon english, pa je. (Tisti, ki ste že kdaj govorili s kakšnim Indijcem, veste, kaj mislim!) :lol: :lol: :lol:
No edin une dvakrat, ko so se skregali med sabo, pa res nisem nič razumela. :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po avg 29, 2011 1:51 pm

Daleko je moooore
daleko je plaža zaluda
zajednu nooooč
pokvarilo se daaam

:shout:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 2:07 pm

Brezvezen dan. Pa slabo se počutim in visim doma, namesto da bi bila od kakšne koristi.
Pa zakaj v tej blesavi državi skoraj nikamor ne moreš s psom, v Avstriji pa povsod vidiš pse, še v trgovinah? :negative:
No ja, nekaj dobrega je pa le danes. Diplome mi ni treba pisat. :D
Občudujem vse študente, sploh pa tiste, ki se šolajo ob delu, vsaka čast
za voljo in vztrajnost.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 2:11 pm

taperverčki je napisal/-a: Ampak to, da po nekaj letih sodelovanja z njimi že tekoče govorim pidgeon english, pa je.

Poznam, ja. Ampak naj te potolažim: lažje je razumet piđin ingliš od indijca kot pa native speaker američana ki na vso moč in z vso hitrostjo tolče nek lokalni dialekt. S tem sem se jaz danes ubadala. :dash:
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Po avg 29, 2011 2:23 pm

TPV, mi smo indijce imeli na slušnem delu mature pri angleščini - sem se čudila, da je sploh kdo dobil kaj točk :D Drugače pa znajo tud avstralci bit zelo fajn za pogovor 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 2:27 pm

Sploh ni brezvezen dan. Al pa je, sej ne vem. Je en tistih, ko se samo režim vsemu, pa še zaspana sem za krepnit.
Slika
Ne mi kej žalostnega prosim povedat, ki lahko bruhnem v smeh, pa to res ne bi izpadlo fajn :angel:
Najboljše da grem na plažo spat, ki je čisto blizu, Penny, a veš. Pa more tudi :P
Slika

Al pa če grem kakšno parcelo s pogledom na morje iskat, al pa rajši kr dve mogoče? Še eno zase, jasno. :lol: :lol: :lol: - sej vem da ne zgleda smešno tole, ampak je res full full smešno. Verjemte! :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 2:28 pm

Avstralce razumem (mam enga prijatla) in mi je njihov naglas ful všeč - tak veseljaški je. :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po avg 29, 2011 2:41 pm

Važička primorska... :D Le pazi, da te kak galeb ne pokaka :devil: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 2:44 pm

Danes bi mi blo še to smešno :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 2:51 pm

Penny, če te kaj tolaži... moja prijateljica je ravnokar dala skozi vse te kozlarije kar se tiče poravnav, zamikov, fontov, itd. danes je šla na faks, da bi ji sprintali, pa da bi zrihtala vse ostale obveznosti. pa ni uspela nič narest, ker je nekdo klical, da je bomba na faksu pa so vse evakuiral :lol: (bil je lažen alarm)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 3:54 pm

Penny, sočustvujem s tabo. :praising:

Dobr da ma moj fant tok dobro punco (haha), da mu jaz vse zlektoriram in oblikovno uredim, ker drugač bi se mu zmešal. In zarad vseh birokratskih for si je moral 1 teden dopusta vzet, da bo lahko leteč skoz do LJ in nazaj, ker rabiš 1000 in 1 papir za diplomo in mag. študij. :rolleyes:

Če ma katera kakšen par rok za podarit se priporočam. Očitno bi jih rabila ene 6, ker bi ljudje radi vse dobili takoj in pač ne vidijo, da več kot 2 stvari naenkrat ne morem prinest. :fool: Pa na živce mi grejo babe, ki jih očitno tok zebe, da morajo mizo vlačit na sonce! Miza je na terasi in ne spada na travo in je ne premikat! Ali pa vsaj pospravi za sabo. :dash: Saj ne da je KR = gostinski lokali, a lihk pri men morjo to počet.

Najbolš da grem kar spat.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 5:19 pm

Penny je napisal/-a:Ni dost, da se tolk časa j***.. s pisanjem vsebine diplomske, potem te še :dash: :dash: :dash: s poravnavami, razmiki, citati, sklicevanji, glavami, nogami, označevanji, kazali vsebine, kazali prilog, kazali grafikonov, velikostjo pisave, Tahoma, Arial, 12, 14, 16, sredinske poravnave aaaaaa......meša se mi že..!!!! :dash: :dash: :dash: :dash:

Bom postala še hvaležna šoli, da so nas štiri mesece mučili s tem. S tem da pri mojem zaključnem delu nisi smel niti dvkrat pritisniti enter (to je bilo zelo zelo strogo prepovedano), vse samo z odstavnki itd.

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po avg 29, 2011 5:23 pm

Jaz sem pa dans tolk brez energije, da se mi še duškat ne ljub...pa je blo v dnevu kr ene par stvari za Duška obremenit
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 29, 2011 9:01 pm

Kupila ultrazvočni odganjalec psov. Postavila tako, da se bo prožil res samo tik pred vhodom. Zdaj naj pa sralo malo duška, da ne more več srat v mojem dvorišču. :devil:
Sem ga prej sama sprožila zunaj in muc notri ne moti.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po avg 29, 2011 9:13 pm

rozika je napisal/-a:
Penny je napisal/-a:Ni dost, da se tolk časa j***.. s pisanjem vsebine diplomske, potem te še :dash: :dash: :dash: s poravnavami, razmiki, citati, sklicevanji, glavami, nogami, označevanji, kazali vsebine, kazali prilog, kazali grafikonov, velikostjo pisave, Tahoma, Arial, 12, 14, 16, sredinske poravnave aaaaaa......meša se mi že..!!!! :dash: :dash: :dash: :dash:

Bom postala še hvaležna šoli, da so nas štiri mesece mučili s tem. S tem da pri mojem zaključnem delu nisi smel niti dvkrat pritisniti enter (to je bilo zelo zelo strogo prepovedano), vse samo z odstavnki itd.

Ja sej nas so tudi to učili... Ampak mi je tak absurd, da je enim prfoksom to še bolj pomembno kot sama vsebina diplomske... Ne rečem za tiste, ki nekaj na hitro spackajo v 3 tednih, ampak jaz sem se za vsebino res celo leto matrala in raziskovala nekaj na novo... po vsebini bi bila lahko že magistrska... zdej se moram pa še z obliko zaj...... :bad: Saj bi dala kakšni lektorici še za tehnične popravke, ampak ker res ne zaupam, da mi bi zdaj nekdo še neki po svoje šaril po diplomski. Itak sem tako nezaupljiva, da bi šla vse še enkrat brat. :rolleyes:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov