Midva sva ta vikend preživela na Mini meetingu v Ljutomeru (prijelo se je ime meehing, ker so enkrat nekaj zafurali pri oglaševanju in napisali h namesto t-ja ).
Imeli smo prenočišče v hotelu, zajtrk, kosilo in večerjo ter šli gledat vinsko klet, kjer proizvajajo našo Zlato in Srebrno radgonsko penino. Seveda smo imeli tudi degustacijo vin, probali smo jih kar 5, zraven sta bila narezana sir in kruh.
Vozili smo se v koloni eden za drugim, bilo je kar 26 minijev. Odlično je bilo, moj je še bolj odločen, da bo lastnik minija, je že vsaj 15 let čisto navdušen nad njimi.
Ker še nimava svojega, ga nama je posodila moja najboljša prijateljica, ki je tudi predsednica slovenskega društva minijev in je vse tole organizirala

Super ji je uspelo, vsi smo se zelo zabavali.
Tok da povem: kakor morda veste, miniji (vsaj po večini) so brez klime, temperature pa veste kakšne so bile. Ampak je bilo res noro!
Seveda sem fotkala kot ena budala, upam, da je tole primerna tema, da vam v njej pokažem nekaj fotk.
Alexx bo zihr full vesela

Ker niso ravno zanesljivi avtomobili, je šlo par stvari narobe in smo se morali parkrat ustavit

To je bil odličen čas za fotkanje

Takole smo šli v koloni

Tole je od zadaj mini, ki sva ga modva vozila (narejen leta 2000 na 40. obletnici minijev, zato je mini 40)

Parkirali smo na trgu pred hotelom

Tale ima notri kar motor Suzukija Hayabusa (eden najmočnejših motorjev, mojega je zraven peljal, da je blo mal adrenalina

). Rikverc seveda ne gre, saj motorji ne grejo rikverc in ga mora na roke pač porint. Je pa homologiran in registriran. Ima pa samo za 10l tank, tko da je skos na pumpi.

Dal je ven stekla in jih nadomestil s pleksi steklom in bil tako kar ob 30kg

Ker je res res glasen, voznik nosi čepke za ušesa. Je pa tudi zelo vroče, ob 11ih je imel že 45 stopinj! Imam tudi filmček, ko je dal po gasu in šibal mimo

Pa še par drugih

Še najin od spredaj

Edini karavan

Tale je zmagal v glasovanju za najlepšega (seveda barva ni originalna)

Prišli so srbi, hrvati, madžari,... drugo leto je mednarodni mini meeting na Madžarskem pri Blatnem jezeru in greva definitivno! Pričakujejo kar okrog 4000 ljudi!
Imam še nekaj fotk, če vas zanima pa un filmček bom naložila.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!