plašen zajček
Re: Priporočam/odsvetujem
. Na to sem jaz prišila tisto navadno (najcenejšo) antikomarčno mrežo čez celo površino in čez sva namontirala še eno (tanjšo in mehkejšo, z manjšimi luknjicami - je kot satje) mrežo (za vsak slučaj, da ne bi kak ptič noter uletel) - tako je "tadebela" mreža 2x z vezicami pritrjena (1x samostojno, drugič pa preko te druge mreže), tako da ni šans, da bi maček kakorkoli priešl mimo. Vse je od roba do roba, plus to, da sva mrežo z odrezanimi (ostrimi) konci spodvila na noter, tako da bi ga zagotovo v smrček zbodlo, če bi slučajno imel kake ideje pobega(čeprav je nemogoče, da bi sploh premaknil mrežo, ker je res trdna). Tako da končno lahko spimo brez skrbi z odprtimi okni
. Samo komarčnika (četudi je tisti "tapravi") jaz ne bi upala imet - se mi zdi prešvoh (samo moje paničarsko mnenje
).

.

, deluje preverjeno varno! Pa še mimogrede se sname in pospravi (ko je npr. mraz). Mački zadovoljni, jaz pa še bolj.
Sem pokazala mojmu (je izjavil da zna švasat 

mam pa fobijo pred tem, ker se je eni bežni znanki maček tko obesil - gor splezal, glavo skoz porinu, pol mu je pa podna zmankal in.....

haha u bistvu me ne ovira nič, razn to da bo treba dedca prpravit do tega da se spravi h stvari in nekaj zbije skup