Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Sr avg 24, 2011 6:54 pm

Re: Daj si duška

Trixi je napisal/-a::yahoo: :yahoo: :yahoo: :dance: :dance: Moja današnja, zeloooo velika želja je izpolnjena! :yahoo: :yahoo:
Naročite si pijačo, po želji, v našem drink kotičku! ;)

Katera?
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 24, 2011 6:55 pm

pa saj ti piše: današnja, zelooooooo velika! 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 24, 2011 6:57 pm

grem kr pit. ziher je ziher. :good:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Sr avg 24, 2011 6:59 pm

Katera pa je ta želja?? :girlblush: :P
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 24, 2011 8:26 pm

oaza88 je napisal/-a:pa saj ti piše: današnja, zelooooooo velika! 8)

ja tale zgoraj, no! 8)

Sploh ni važno, kaj konkretno - važno, da se je uresničila in da ga že ...hik...nekaj časa...hik...pijemo na ta račun. Pridi zraven pa ne sprašuj tolko! :lol: hik
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 8:07 am

dragi duško, tokrat imam eno ful nesebično (ok, pa mejčken sebično) prošnjo! naj bo vse v redu, ker res ne bi, da ne bi bilo :( a prov?
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 8:08 am

pa ti, tam zgori, oazica88, dej se mal umir, no, pišuka, hikaš po vseh temah skori :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 9:03 am

Prekleto posrano selo in usrani smrdljivi seljaki z njihovimi posranimi cucki! Res hudo pogrešam svojo Ljubljano. Tle v tem usranem selu nej pa kdo drug dreke kida za primitivnimi kmetavzarji in njihovimi usranimi cucki. Meni se ne da več. Res ne.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 9:04 am

evo, nič več ne hikam, zdej me pa glava boli, to je veretn od mačka ane... :lol: :lol:
:P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 9:41 am

taperverčki je napisal/-a:Prekleto posrano selo in usrani smrdljivi seljaki z njihovimi posranimi cucki! Res hudo pogrešam svojo Ljubljano. Tle v tem usranem selu nej pa kdo drug dreke kida za primitivnimi kmetavzarji in njihovimi usranimi cucki. Meni se ne da več. Res ne.

Res nevem zakaj si na pse jezna. Niso oni krivi, nekje pač morjo kakat. Bodi jezna samo na lastnike, ki za svojimi psi ne znajo spucat.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 9:48 am

Zalarjeva, ta trenutek sem jezna na cel svet, ne samo na lastnike in kužke.

Jezna sem, ker na tem našem smrdljivem selu lih vsi puščajo pse prosto hodit okrog, seveda za njimi ne puca nihče, serjejo obvezno direkt pred vrata mojega dvorišča, po novem pa še notri v OGRAJENO dvorišče. Psov seveda nikoli ne vidim, drugače bi jih itak striktno vozila v zavetišče. Imam ograjeno zaklenjeno dvorišče, pa moram vsak dan pucat drek za tujimi psi?! :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 9:51 am

TPRVR, daj naredi tisti špric alarm, povezan na senzor za premike, pa da vidiš, kako boš lepo čisto imela ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 10:10 am

Ti potem preskočijo ograjo, da pridejo srat? Al je pa kak sosed žleht pa k teb meče (ja, že parkrat slišala za take primere :O ).
Kakšno tablo daj na ograjo, da dobijo drek njihovega psa direkt v okno, če še kdaj kakega najdeš :lol:
Ne, sej verjamem da je zoprno.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 10:13 am

Cats je napisal/-a:TPRVR, daj naredi tisti špric alarm, povezan na senzor za premike, pa da vidiš, kako boš lepo čisto imela ;)

Evo, tole sem mislila: http://www.youtube.com/watch?v=ot9Wz2q8 ... re=related :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 10:15 am

Zalarjeva, splazi se pod vrati. Ker je malo naklona, vrata niso čisto do tal ker se jih ne bi dalo odpirat. Recimo Foxy se je brez težav splazila spodaj, zato je nisem pustila same na dvorišču tiste dni, ko je bila pri nas. In tudi po kakcu se vidi, da je kuža majhen. Če bi ga zalotila, bi ga odpeljala v zavetišče. Če kuža čisto sam prišpancira na moje dvorišče, potem je ja zgubljen, a ne? itak pojma nimam, čigav je, ker ga še nisem videla. :girlsad:

Pomojem bi se blo lažje odselit stran od tukaj kot poskušat delat red. Res nimam živcev za vse te primitivce tukaj. Pa ne gre samo za pse, primitivni so v čist normalnih medčloveških odnosih. :dash:
Ti dam primer: na vhodu v atrij sadim v korito rože. 1m stran od mene se postavi soseda, roke gospodovalno na bok pa me gleda brez besed. Čakam in sadim dalje, ona mi gleda pod prste. Še malo se nagne, ker ne vidi dobro. Pozdravim, ker se počutim neprijetno. NITI ODZDRAVILA NI! Stala je zraven in brez besed nadzorovala, dokler nisem končala in šla stran.
Spet drugič: nekaj pospravljam avto na svoji parceli. 3 ali 4 stare mamce na sosednji parceli nekaj debatirajo. Držijo se za ograjo in me čez ograjo gledajo pa komentirajo nekaj o tem, kako "so si uredili dvorišče". (ONI - kot da me ni tam!) Jih prijazno pozdravim. Nonice naredijo neumen fris, spet ne odzdravijo in me nadzorujejo dalje, dokler nisem šla notri.
Za enega psa vem, čigav je. Grem do lastnikov, se prijazno predstavim in izmenjamo nekaj vljudnih besed. Potem res FUL FUL FUL mirno in prijazno povem, da njihov kuža kaka na mojem pakririšču in da me moti. Lastnik vzroji, da če njegov pes ne sme hodit na mojo parcelo, potem se tudi jaz ne smem vozit po (občinski!!!!) cesti mimo njegove hiše. Mislila sem si svoje in zagradila dostop do svojega parkirišča z grdo pvc ograjico.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 10:27 am

taperverčki, temu se pa reče "priseljenka" :( moje taščice sosedje sploh ne pozdravljajo - pa čeprav so sami priseljenci (ampak so se priselili par let prej). so ji tudi jasno povedali, da se z njo ne bodo pogovarjali. :fool:
tale slovenska medsosedska kultura je meni čisto mimo :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 10:28 am

narobe si se izrazila, ni medsosedska kultura, temveč medsoseska NEkultura. :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 10:32 am

imaš prav :lol:

pri znancih se s podobno težavo spopadajo na dva načina - polovica pač ignorira sosede, polovica pa jih izredno prijazno in nadvse poudarjeno pozdravlja ... tale tadruga opcija ima zabavne reakcije ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 10:35 am

Po prebranem se pa sploh ne bi čudila, da drekec kdo čez vrže. To je med drugim tudi slovenska zavist: sta mlada, ki sta se preselila v hišo in jo opremila. In potem je foušija ter opravljanje (sploh te stare mame, ki nimajo boljšega dela). V mojem naselju je tudi večina starejših- je že moja babi govorila, kako vsi o vseh vse vejo. Je imela skos zavese, da je ne gledajo kaj počne, z berglo jo je bilo sram hoditi, ker to za okolico pomeni, da je že z eno nogo v grobu,...Bo čez čas bolje ;) Vsaj upam!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 25, 2011 10:44 am

Jaz jih namenoma pozdravljam. Tudi zato, da imam mirne vesti lahko slabo mnenje o njih. :lol:
Kot rečeno, majhen kuža komot notri pride. Tukaj se kakcov enostavno ne pobira, zato metanje skozi ograjo res ni verjetno. Psa pač samega spustijo ven, da gre kakat kamorkoli že. Pospravljanje lastnikov za svojimi psi je pač samo nezališana ideja nas, meščanov, ki "za vsak drek kompliciramo" (to je citat unega s cesto). :crazy:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov