Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 11:26 am

Re: Daj si duška

Pri nas pa tamaladva samo na krompir padata (kaj so jima dajali za jest prej, sploh nočem vedet :rolleyes: ). Nikoli ne lezeta na mizo, ko jemo - razen, ko je kakršen koli krompir za kosilo :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 11:44 am

Ej Duško, hvala da mi na FB vsake toliko pošlješ kakšnega "genija" (v zvezi s prehrano). Sej vem da nima smisla debatirati z njimi, samo se pa lahko potem še cel dan :lol: :lol: :lol: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 11:45 am

modrozelena je napisal/-a:Duško poomaaagaj prosim, z laptopa sem z vodnim sesalcem posesala tri tipke. Bljak! :dash:

šit, sej vem da tebi ni niti najmanj smešno, ampak zdele sem se pa takoooo nasmejala :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 11:47 am

aaaa, že cel dan iščem kolk približno stanejo navadni originalni crocsi in ne najdem nič pametnega oz se cene tako razlikujejo da sem čist zmedena. da ne omenjam tega da so dec in domači požrli že čist vse živce danes :dash:
duško dej povej ljudem ki se danes okrog mene mislijo gibat da grizem fejst ornk čist zares
Dogs have owners, cats have staff

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 11:48 am

Če si z vodnim, še ni tako hudo. Vodo zliješ v veliko posodo, pa počakaš da tipke splavajo na površje. :D ;)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To avg 23, 2011 11:53 am

Mah, se zapletejo v dlako in vso svinjarijo, ki se nabere v sesalcu. Ne smeš edino pozabit, da moraš nekaj najt v tisti packariji, preden zliješ vse skupaj v wc. :D Sem rešila zadevo, smešno se mi res šele zdaj zdi. :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 11:58 am

sleepy, maš študenta letos prvič? Se očitno ukvarjamo z enakimi skrbmi. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To avg 23, 2011 12:03 pm

Mhm... Pa takega, ki se je v zadnjih mescih brihtol bonbonov in Pahorexa nažrl.... :dash: In sem na tem, da pač resno vzamem, da naj ne skrbim, ker on vse točno ve... :dash:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 12:07 pm

itak, da vse vedo. dokler jim evrčkov ne zmanjka. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To avg 23, 2011 12:11 pm

Ja, samo še nekako morajo verjet, da se to dejansko zgodi, ker enim se pač ne... ne skrbi ti.... sej ne vem a bi tkole :dash: al tkole :lol:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 4:24 pm

Leia je napisal/-a:
all je napisal/-a:No, tudi bolonjc ni povsod bolonjc. Ane FF! :devil: :rolleyes:

All, zdaj me pa zanima, kaj naj bi tole pomenilo :D (sem še stari FF program, ki ga načeloma še niso ukinili :) )

Sem bila 1 let stari program, potem pa sem šla v bolonjca. To pomeni, da imaš namesto 11 predmetov ene 14-16 predmetov lahko in da je večina kljub bolonjcu raztegnjena čez celo leto in da pozimi lahko delaš samo ene par predmetov, koliko točno ne vem. :rolleyes:

Kako si lahko pri 40+ letih tok butast, da prašaš če mačka rabi tudi vodo? :fool: wtf, a ti je pa v tej vročini ne? :dash:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To avg 23, 2011 4:30 pm

In ko sem že tak razpič...potem pa se komentar nekam zgubi ok ponavljam vajo

Kaj naj odgovorim na tole:

N: .Oddajam 3 male mucke stare cca 2 meseca....
K: vse lepo in prav nekaj me samo zanima? Nejc a boste dali te mucke pred oddajo sterilizirat in tudi mamo mucko?
N: ..Mamo bomo dali sterilizirat, ker pa imamo še 1 mucko(babico teh malih) doma dajemo te male vstran, male mucke lahko sterilizira ko spolno dozorijo, tako da jih ne bomo, vem pa za zelo ugodno sterilizacijo v Slovenski Bistrici cca okoli 50€ za mucko!
K: Ok kul, samo tolko v vednost določeni veterinarji jih sicer ni dosti, delajo tudi zgodnje sterilizacije :)
Š: saj, če jo želiš imet jo lahko tudi pelješ na zgodnjo... :D
K: Jaz imam svojo muco doma, žal ne želi družbe smo že probali, samo vseeno pa vedno vsakega, kateri objavi sliko mladih muck vprašam o S/K? Ker je problematika na tem področju žal prevelika....
Š: no lepo da skrbiš za živali.... midva bova tudi za svoje... drugim jih pa ne mislim sterilizirat, žal nimam miljonov na banki... :dash: :dash: :dash: :dash: Katera črka meni pripada ste verjetno ugotovile, kaj naj jim odgovorim???? Ker to lahko popizdiš no...... :dash: :dash: :dash:
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To avg 23, 2011 4:31 pm

P.s.: Zaenkrat sem še probala obrniti na bolj nežen način, zdaj pa se še zadržujem kaj bom napisala
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 4:35 pm

Zakaj pa sploh ima mačje mladiče?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 4:36 pm

sleepy je napisal/-a:Ja, samo še nekako morajo verjet, da se to dejansko zgodi, ker enim se pač ne... ne skrbi ti.... sej ne vem a bi tkole :dash: al tkole :lol:

kaj pa tkole:
8)
?
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To avg 23, 2011 4:42 pm

Helena sanja se mi ni, očitno je pri njih v Slo, Bistrici še vedno tako, da muca mora imeti mladiče? Ah.....
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To avg 23, 2011 4:45 pm

No, zakaj so pa potem sploh bili potrebni mladiči, pa ne prosim z izgovorom o tem, da mora vsaka muca imeti enkrat vsaj mladiča, ker nikjer ni niti znanstveno to potrjeno.... No zdaj sem to napisala, pa čakam na odgovor.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To avg 23, 2011 4:47 pm

No in dobim tole v odgovor: "kaj te tebe briga zakaj so bli potrebni? nea bodi pametna!!! brigat se začni že enkrat za sebe!" :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 4:59 pm

Didi je napisal/-a:aaaa, že cel dan iščem kolk približno stanejo navadni originalni crocsi in ne najdem nič pametnega oz se cene tako razlikujejo da sem čist zmedena. da ne omenjam tega da so dec in domači požrli že čist vse živce danes :dash:
duško dej povej ljudem ki se danes okrog mene mislijo gibat da grizem fejst ornk čist zares

40 eur ta navadni model
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 5:31 pm

hanika, jaz ne bi več zgubljala besed - naj fotke govorijo: pošlji ji ene par fotk povoženih, zastrupljenih, zmaličenih, bolanih, bogih muckov... no mogoče samo zgoraj, za uvod, napiši: a so bili potrebni mogoče zato, da jih doleti takale usoda?!
Pa spodaj "lep pozdrav, tapata". Ker je lepo biti vljuden, še najlepše takrat, ko oni na drugi strani ni več. ;)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov