udomačen tiger
Re: Daj si duška

hočem tako majco!

Moderator: andreja
udomačen tiger
udomačen tiger
Cats je napisal/-a:MM, če si upaš, pridi Melija obiskat v to majco napravljena. Če si RES upaš.
udomačen tiger
Mačja mama je napisal/-a:(ex) dedc je bil tisti k mi je zatežu... nekak ni dojel da če me 10 dni ignorira, da je odnosa KONEC in da se NE BOM priplazila nazaj k njemu z repom med nogami... pol me je žalil in mi prereku vse živo in spluval vse kar mi je drago in všeč... Sej vem da je kreten ampak kej takega vseeno človeka s tira spravi.
oaza88 je napisal/-a:Dragi Duško, a res morava fasat z eno gospo, ko se srečava vsaka s svojim pesjankotom (no, ona z dvema) in se malo spoznavamo in poklepetamo (tudi psi - ampak tko lepo, nič glasnega/hudega/dolgotrajnega) najprej en jabuk na glavoin štir stavke kasneje še pisker vode čez
, sredi belega dopoldneva.....sredi Planine?
![]()
![]()
udomačen tiger
taperverčki je napisal/-a:Jaz bi se pa malo vrnila na uno debato prej o pohvalah pa posameznikih in društvih. Moje mnenje je, da ni nč narobe, če imamo različna mnenja, dokler o njih znamo civilizirano debatirat. Spoštujem ljudi, ki se znajo ne-strinjat.![]()
Lahko pa potegnem vzporednico na poslovni svet. Spadam v middle management, torej sem nadrejena peščici inženirjev, hkrati pa imam tavišje nadrejene. Recimo izdamo nov release pravočasno ali pa ta uspešno prestane verifikacijo pri stranki. Ne morem povedat, kakšno razliko meni predstavlja, če dobimo mejl "Good job, team!" ali pa če mi nadrejeni posreduje mejl, v katerem piše "Nice work, X" (namesto X vstavi ime nadrejenega). Vsebina je v obeh primerih enaka - pohvalijo naš trud oz. izdelek, ki smo ga dali iz rok. Ampak v drugem primeru je skozi moje oči trud mojega teama in tudi moj osebno prezrt, ker so bile vse zasluge pripisane samo unemu na vrhu prehranjevalne verige. In ker govorim o službi, bo moja plača enaka ne glede na to, a sploh pride mejl s pohvalo ali pa ne.
udomačen tiger
zalarjeva je napisal/-a:Vsaj na bolonjskem programu je tako, zagovora diplome recimo mi, bolonjci nimamo. Imamo pa potem zagovor magistrske naloge, če gremo naprej po diplomi.
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
taperverčki je napisal/-a:zalarjeva je napisal/-a:Vsaj na bolonjskem programu je tako, zagovora diplome recimo mi, bolonjci nimamo. Imamo pa potem zagovor magistrske naloge, če gremo naprej po diplomi.
Si ti to ziher? Jaz namreč tok let mečkam, da bom diplomo po bolonjcu končala. Nisem še slišala, da ni zagovora.
udomačen tiger
all je napisal/-a:No, tudi bolonjc ni povsod bolonjc. Ane FF!![]()
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
Cats je napisal/-a:A dej, helena, dejdejdej, dej en ajskafe spij (to lepo direkt v rit gre, ti povem na podlagi dolgoletnih izkušenj) in bo boljš. Ni treba v tej vročini energijo zapravljat na to, da se jeziš in ti je posledično še bolj vroče.![]()
Sploh pa v Duškotu, kdo pa njega še resno jemlje, buhseusmili
udomačen tiger
helena je napisal/-a:Duško, a je lohk mal manj vroče, lepo prosim?Muce so čist boge.
udomačen tiger
Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov