Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 8:27 am

Re: Daj si duška

:O
hočem tako majco! :girlcry:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 8:29 am

Cats je napisal/-a:MM, če si upaš, pridi Melija obiskat v to majco napravljena. Če si RES upaš. 8)

Pridem če bojo bombolice! :devil: Za bombolice si upam vse!!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 8:47 am

Haha, MM, te majce so super. :D

A je moška verzija "babe so žleht" al je še kaj drucga?

Slavica, mislim, da dobiš kje preko spleta ali pa na kakšnem motozboru (a se motim?). :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 8:48 am

Mačja mama je napisal/-a:(ex) dedc je bil tisti k mi je zatežu... nekak ni dojel da če me 10 dni ignorira, da je odnosa KONEC in da se NE BOM priplazila nazaj k njemu z repom med nogami... pol me je žalil in mi prereku vse živo in spluval vse kar mi je drago in všeč... Sej vem da je kreten ampak kej takega vseeno človeka s tira spravi. :dash:

če ne bi vedela, da si s čisto napačnega konca, bi še verjela, da si se ti kregala nocoj pod mojim oknom :O

oaza88 je napisal/-a:Dragi Duško, a res morava fasat z eno gospo, ko se srečava vsaka s svojim pesjankotom (no, ona z dvema) in se malo spoznavamo in poklepetamo (tudi psi - ampak tko lepo, nič glasnega/hudega/dolgotrajnega) najprej en jabuk na glavo :O in štir stavke kasneje še pisker vode čez :O , sredi belega dopoldneva.....sredi Planine?
:dash: :devil:

Hja, tamle za ovinkom bi ti še kakšna kost lahko na glavo priletela. Smo imeli z "našo" psico ful težav, ko smo jo morali čisto drugje vozit na sprehod, da ni tistih kosti žrla :( Ampak tu imam občutek, da je to letelo skozi okno "za kužke", aveš :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 9:09 am

taperverčki je napisal/-a:Jaz bi se pa malo vrnila na uno debato prej o pohvalah pa posameznikih in društvih. Moje mnenje je, da ni nč narobe, če imamo različna mnenja, dokler o njih znamo civilizirano debatirat. Spoštujem ljudi, ki se znajo ne-strinjat. :good:

Lahko pa potegnem vzporednico na poslovni svet. Spadam v middle management, torej sem nadrejena peščici inženirjev, hkrati pa imam tavišje nadrejene. Recimo izdamo nov release pravočasno ali pa ta uspešno prestane verifikacijo pri stranki. Ne morem povedat, kakšno razliko meni predstavlja, če dobimo mejl "Good job, team!" ali pa če mi nadrejeni posreduje mejl, v katerem piše "Nice work, X" (namesto X vstavi ime nadrejenega). Vsebina je v obeh primerih enaka - pohvalijo naš trud oz. izdelek, ki smo ga dali iz rok. Ampak v drugem primeru je skozi moje oči trud mojega teama in tudi moj osebno prezrt, ker so bile vse zasluge pripisane samo unemu na vrhu prehranjevalne verige. In ker govorim o službi, bo moja plača enaka ne glede na to, a sploh pride mejl s pohvalo ali pa ne. :crazy:

Sem hotla bit tih, pa mi ne gre.
Mi nekako ne gre ta primerjava skupaj s primerom od sobote sploh.
A se bom morala sedaj trest, da me slučajno kdo ima rad in mi to tudi pove (pa čeprav s tem, da izvem, da sem čebelja matica z debelo ritjo, kar je meni smešno in res za smejat se), da ne bi ostali prostovoljci bili užaljeni al kej tazga?
Primerjave s timskim delom tule tudi popolnoma v vodo padejo, saj se zgledno timsko delo dogaja lahko v idealnih pogojih in tam, kjer so vloge približno enako močno razporejene in imajo vsi približno enako dela in odgovornosti in so ga dolžni opravit, ne glede nato ali imajo tisti čas kaj bolj pomembnega za delat ali pa se jim preprosto ne ljubi.
Iz enega bajdevej heca, da en tako strašansko ven pade mi je adijo, res adijo. ne verjamem, da je prav ta stavek povzročil to, ampak je to nekaj, kar se je moralo po kakšni glavi sprehajat že dalj časa. ker komuniciramo na dnevni bazi med seboj, mislim, da bi bila kakšne druga vrste komunikacije bolj primerna za takšne pomisleke in očitke, ne pa ravno javna tema na forumu kot prva.
Pa še nekaj. Kljub temu, da sem sama zelo odprt človek, ki tudi z javnim izpostavljanjem nima težav, si določenih zadev ne dovolim. razpravljati o tem, kakšna negativna sončna osebnost lahko postanem s kovanjem v zvezde in podobno je povsem moja osebna stvar in si ne dovolim polagati odločitev in besed in še česa v usta. O sebi, s svoji javni podobi in svojem obnašanju bom odločala sama, še vedno sem in vedno bom.
Če kdo ne zaupa moji presoji in me tudi po več letih ne pozna toliko, da ve, koliko meni pomenijo kulti, sončne osebnosti in podobno, je to njegov problem, ne moj.
Če se komu zdi fajn bit na mojem mestu, mu ga odstopim takoj za nekaj dni, sem 100%prepričana, da ga bom takoj dobila nazaj.
Tri dni že premišljujem o napisanem in sem v bistvu užaljena, predvsem pa presenečena, kaj se ljudem po glavah mota.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 9:13 am

zalarjeva je napisal/-a:Vsaj na bolonjskem programu je tako, zagovora diplome recimo mi, bolonjci nimamo. Imamo pa potem zagovor magistrske naloge, če gremo naprej po diplomi.

Si ti to ziher? Jaz namreč tok let mečkam, da bom diplomo po bolonjcu končala. Nisem še slišala, da ni zagovora.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 9:13 am

Še nekaterim, ki sončne osebnosti in kraljice ljudskih src nikakor ne morete prebolet.
lepo prosim, da prenehate z vlečenjem vzporednic med mamo in to osebnostjo, nimava nič skupaj in ne skupnega.
Če jo je meni uspelo, kljub veliki osebnosti prizadetosti prebolet, dajte no se potrudit še ostali in nehajte že s tem.
Vsak naj dela svoje, dela je za vse dovolj.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 9:24 am

Sploh ne vidim pointa te razprave. Določene stvari so bile naravnost žaljive. Vsaka organizacija ima pač frontmana v tem primeru heleno, pa zato še ne pomeni da se ostalim prostovoljcem zmanjšuje pomen.
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 9:29 am

Helena, jaz bi Fiorinin komentar gladko prezrla, ker skozi moje oči ni čist nič narobe s tem, da nekoga pohvalimo. Moja primerjava je bila posledica vseh nadaljnih debat, ki sem jih kot take tudi razumela - torej debate, izmenjava mnenj. Ampak če objektivno pogledam, je zdaj izpadlo, da te primerjam s šefom, ki se kiti s trdim delom podrejenih. Vse, kar lahko rečem oz. napišem, je: OPROSTI. Je bilo čist nepotrebno vtikat zraven čist splošno opazko v razpravi, ki se mene osebno itak prav nič ne tiče. :girlsad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 9:39 am

taperverčki je napisal/-a:
zalarjeva je napisal/-a:Vsaj na bolonjskem programu je tako, zagovora diplome recimo mi, bolonjci nimamo. Imamo pa potem zagovor magistrske naloge, če gremo naprej po diplomi.

Si ti to ziher? Jaz namreč tok let mečkam, da bom diplomo po bolonjcu končala. Nisem še slišala, da ni zagovora.

Rajš preveri pri svojem faksu (razen če sta na istem), ker zgleda ni enako povsod.

No, tudi bolonjc ni povsod bolonjc. Ane FF! :devil: :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 9:43 am

Sploh ne razumem, kakšni indici so peljali do tega, da se kdo čuti manjvreden zaradi česarkoli.
Ne špilam nobenega šefa, v dejavnost Mačje hiše vlagam ves svoj čas, sem vložila svoj zadnji denar, kot prostovoljci delajo vsi moji doma, s tem, da nimamo niti za sproti, kar pomeni, da se ne gremo nobenega luksuza, smo preutrujeni tudi vsi. Vsakemu sem hvaležna za njegovo opravljeno delo, ki pa ga prav gotovo ne počne zame, ker če kdo v okviru MH karkoli počne zame, naj s svojim delom takoj preneha, lepo prosim. Nikoli se ne hvalim, kaj SEM naredila, vedno sem ponosna na to, kaj SMO naredili in kaj bomo še naredili. Nikoli nimam nobenega podcenjevalnega obnašanja do kogakoli od naših, niti do drugih, vsaj ne da bi se tega zavedala. Tudi od nobenega ničesar ne zahtevam. če kdo želi in kaj zna, smo veseli, da pomaga, ko ne želi več, ga noben zaradi tega ne bo zmerjal ali kaj zahteval.
Če me pa kdo ima rad in se mu zdi moje/naše delo dobro in koristno mi lahko pove, bom vesela in bom vzela kot priznanje in spodbudo.
In res me NE briga, kaj je kdo vzgojil iz svojega kulta in kam ga je to pripeljalo. Res ne. Ker ne želim biti kult (niti ne vem, iz katerega razloga naj bi bila), kakšna osebnost pa bom mogoče kdaj (sončna/ deževna/ zmešana/črna/bela/rdeča/vstavi poljubno...) pa ni stvar od nobenega, ker je to samo MOJA stvar. Vsak se naj sekira sam zase, kakšna osebnost bo.
In tudi, če bom bitch enkrat, ko bom menda imela blazne kupe keša :O , je to MOJA stvar. Če čem, sem lahko tudi bitch (prasica/psica/karkoli).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 9:44 am

all je napisal/-a:No, tudi bolonjc ni povsod bolonjc. Ane FF! :devil: :rolleyes:

All, zdaj me pa zanima, kaj naj bi tole pomenilo :D (sem še stari FF program, ki ga načeloma še niso ukinili :) )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To avg 23, 2011 9:46 am

Eh... no evo kam pripelje nerodno izrečena pohvala. Od debelih riti do sončnih osebnosti in užaljenosti. Brez veze :)
Moje mnenje je kakršno je in že od nekdaj ni drugačno. Vsak se z njim lahko ne strinja. Priznavanje levjega deleža pri delu je eno (in je lahko izrečeno v množini, ker so dejstva kakršna so), zgledovanje po maticah pa... ne vem no, mislim da ne, ker je to osebna stvar vsakega posameznika. :)
Jasno da imamo različne poglede na izrečene pohvale in jih tudi razumemo različno. Različni pogledi res še ne pomenijo, da se koga daje v nič, vsak pa lahko isti stavek razume različno ali ga lahko vzame osebno.
V glavnem, tko. Ko bo naslednjič katira v množini zapisala kdo je za koga matica/sončna osebnost/heroj... vstavi poljubno, bom užaljena jaz :P In to samo zato, ker nič od tega nimam! :P

:truce:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 9:49 am

Ja, fejst brez veze. Vendar vidite vi samo tisto, kar je tukaj napisano, jaz pa slišim in občutim še kaj drugega, pa je to samo potrditev notranjih občutkov in seveda posledično veliko razočaranje.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 9:50 am

In me prime zaradi takšnih zadev, da bi nehala vse skupaj počet. res. Do naslednje reve na cesti.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 9:53 am

A dej, helena, dejdejdej, dej en ajskafe spij (to lepo direkt v rit gre, ti povem na podlagi dolgoletnih izkušenj) in bo boljš. Ni treba v tej vročini energijo zapravljat na to, da se jeziš in ti je posledično še bolj vroče. ;)

Sploh pa v Duškotu, kdo pa njega še resno jemlje, buhseusmili :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 9:55 am

Cats je napisal/-a:A dej, helena, dejdejdej, dej en ajskafe spij (to lepo direkt v rit gre, ti povem na podlagi dolgoletnih izkušenj) in bo boljš. Ni treba v tej vročini energijo zapravljat na to, da se jeziš in ti je posledično še bolj vroče. ;)

Sploh pa v Duškotu, kdo pa njega še resno jemlje, buhseusmili :rolleyes:

sem morala povedat, zdej bom nehala. tko.

Duško, a je lohk mal manj vroče, lepo prosim? :angel: Muce so čist boge.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 9:58 am

Dela je pa res veliko :( .
Ne vem, a je to normalno, ampak jaz že povsod mačke vidim :fool: .
Ko se vozim po cesti, trzam in bremzam na vsako sumljivo reč na/ob/blizu
ceste (zadnjič sem pozabila na pravilni odcep do doma zavit, ker me je zmedla
ena delavska rokavica!, čudno zvita, meni se je pa dozdevalo, da miga :blush: ).

Vsem, ki me kdaj vozijo (sicer je redko, da sem sopotnik), sem dala jasno na znanje,
da če hočem, da ustavijo na cesti, morajo to TAKOJ storiti, sicer ne odgovarjam za
svoja dejanja :devil:

Pa sosedov otrok zacvili, jaz pa gas ven, če kje mucek joka...
pa danes zjutraj sem na kofetu kelnarco nadlegovala, čigav je kuža brez ovratnice na vrtu,
da ga peljem v Gmajnice, če je treba in ko mi je rekla, da od para pri uni mizi, sem kar naprej
tja pogledovala v iskanju dokaza :rolleyes: .

Jaz sem že čisto zblojena, ne vem, če ne bom mojo "nenormalno" majco kar sama
zlicitirala :blush: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 9:59 am

helena je napisal/-a:Duško, a je lohk mal manj vroče, lepo prosim? :angel: Muce so čist boge.

A ima kdo kakšno idejo, kako prepričati malo mačjo smrkljo, da naj bo v tej vročini pri miru? Ali pa da vsaj razpolovi divjanje? Delamo vse, kar se da, da bi shladili stanovanje (pri tem se seveda mali mačji mulo zavije v dekco toliko, da gleda ven samo smrček :fool: ), ampak tamala pa tako divja, da na koncu čisto dol pade in sope z odprtim gobčkom ...
Ne, res, če ima kdo kakšen nasvet, kako mucam pomagat prebrodit tale vročinski val, kar na dan z besedo ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 10:01 am

Tamau je včeraj direkt pod klimo ležal in spal, dlaka na hrbtu mu je poplesovala, kolk je pihalo vanjga. Mila se pa klimi umakne, ker ji gre na živce, Melko pa ne glede na temperaturo najraje spi na meni ali vsaj trdno priliman name. Če slučajno pride ledena doba vem, kdo bo poskrbel, da me ne pobere :D No, po noči sta fanta sama poskrbela za hlajenje, ker sta polila Milino vodo in naredila bazen čez pol kuhinje :devil:

Pa če bi se vsaj od teh kosmatih obkladkov špeh topil, ne bi rekla :fool:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 33 gostov