Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 5:36 pm

Re: Daj si duška

Ponavadi zahtevajo potrdilo o datumu zagovora diplomske naloge, ki ga izda faks. Je pa najbolj, da zdej nehaš tuki poslušat naše nasvete, ker itak vsak po svoje, ker ima itak vsak faks svoje fore, pa najboljš, da on kr tja pokliče, pa bo za zihr zvedu kako in kaj. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Po avg 22, 2011 5:46 pm

Pozvoni na vratih in gre Luka odpret. Nazaj pride z novico o tipu, ki pravi, da baje pri nas živi ena guspa, ki dela v zavetišču in pride in odpelje mačka. No...k njim je pršu en maček in hoče, da ga ta guspa odpelje :dash: :dash: :bad: .

Na njegovo srečo nisem jest vrat odpirala :fool: :O .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 5:47 pm

In, guspa, si odpelala mačka in zakaj ne? :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 5:48 pm

Cats je napisal/-a:Neki jači faks :rolleyes:

:bye:

:P
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po avg 22, 2011 7:01 pm

lashes je napisal/-a:Duško, zakaj ne morem biti nesramna, bitchy, brez občutka za pravico in moralo, pa po možnosti še malo vetrogončiča? Veš kolko lažje bi mi bilo v življenju... :dash:

Kaj je vetrogončič se mi ne sanja, za ostalo ti pa lahko rečem, da zato, ker jih je že itak preveč. Pravica in morala sta itak stvari v izumiranju ampak dokler še vsaj malo brcata še ni za obupat. Sej je lousy life, ma pa svoje prednosti. ;)

pola je napisal/-a:Pozvoni na vratih in gre Luka odpret. Nazaj pride z novico o tipu, ki pravi, da baje pri nas živi ena guspa, ki dela v zavetišču in pride in odpelje mačka. No...k njim je pršu en maček in hoče, da ga ta guspa odpelje :dash: :dash: :bad: .

Na njegovo srečo nisem jest vrat odpirala :fool: :O .

:lol: Ti pa res nimaš smisla za humor :lol: To te je Duško prišel pozdravit, da bo vsaj ena razumela kako je bit v njegovih čevljih :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 7:51 pm

sleepy je napisal/-a:Kaj je vetrogončič se mi ne sanja,

j*** mogoče? :lol: :lol: :lol:

Duško, HVALA za danes in hvala za tale vikend. Taki dnevi mi dajo malček upanja da je mogoče vseeno vredno živet.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 7:54 pm

Je je, itak da je. :good: Za umret je še vedno čas jutri :P

A ti resno za un veter? Ki mi je tistle gončič simpatičen, pa ga ne bi rada čisto narobe kdaj uporabla :blush:
:D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 8:22 pm

Duško, daj prosim razumet tistim, ki so opazili moj oglas, da iščem mojo Bello, da ne bom namesto nje vzela tiste od njihovih sosedov, ki se jim smili, ker je ne hranijo in sploh ne skrbijo kaj dosti zanjo, tako, da ji oni dajejo skrivaj makarone v grmovje. Povej jim še ti, da je njihova dolžnost prijaviti ustreznim službam.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 9:00 pm

Cats je napisal/-a:Vsi se nekam šolate, očitno bom klele jaz ostala edina zarukana tečnoba :devil:

Cats - eni se šolajo, ti se pa Šoltaš, no vsaj občasno! Saj ni tko slabo, anede? :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po avg 22, 2011 9:45 pm

Vetrogončič je tisti, ki se obrača po vetru, torej spreminja mnenje iz ure v uro glede na to, katero mu bo prineslo več koristi. To je uno, da najprej lezeš enmu v rit, potem pa drugemu tega prešinfaš in lezeš njemu v rit naslednji dan, ker se ti zdi da bi ti tadrugi lahko več koristu če si dober z njim... (za lažje razumevanje lahko podam primer D. Rupla :lol: ). Neverjetno, kolko je tega v akademskem svetu. Ko smo kao neki intelektualci, pa je pol ljudi bolj otročjih ko povprečen petletni froc :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 10:33 pm

Mačja mama je napisal/-a:Duško, HVALA za danes in hvala za tale vikend. Taki dnevi mi dajo malček upanja da je mogoče vseeno vredno živet.

Vzamem nazaj.
Sej sm vedla da je blo prelepo da bi blo res. Se mora prec neki ful grdega zgodit da ni življenje preveč dobro, a ne de...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 7:07 am

:scratch: MM, ne nam skrbi delat. A je Kai OK?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 7:10 am

Samo včasih si res zaželim, da bi se mladi pari kregali na sosednjem trgu in bi krasno okajeni mladci peli serenade pod kakšnim drugim oknom.
Vsaj ob torkih ob 1ih zjutraj. :dash:

MM, a še malo držimo pesti? :praising:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 7:23 am

Ne, ne, Kajči je čist super. Kai je še edini k me v dobro voljo spravlja. Danes mi je celo noč spal NA glavi. :crazy:

(ex) dedc je bil tisti k mi je zatežu... nekak ni dojel da če me 10 dni ignorira, da je odnosa KONEC in da se NE BOM priplazila nazaj k njemu z repom med nogami... pol me je žalil in mi prereku vse živo in spluval vse kar mi je drago in všeč... Sej vem da je kreten ampak kej takega vseeno človeka s tira spravi. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 8:14 am

Dragi Duško, a res morava fasat z eno gospo, ko se srečava vsaka s svojim pesjankotom (no, ona z dvema) in se malo spoznavamo in poklepetamo (tudi psi - ampak tko lepo, nič glasnega/hudega/dolgotrajnega) najprej en jabuk na glavo :O in štir stavke kasneje še pisker vode čez :O , sredi belega dopoldneva.....sredi Planine?
:dash: :devil:

Mačja mama, dej da te malo v boljšo voljo spravim....no vsaj mene tale zapis od Catsinega Melija vsakič znova spravi v dobro voljo:
BABE SO KVL.
M3LI
:good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 8:17 am

:lol: oaza88, glej z dobre strani - na Planini bi lahko še kaj hujšega
dobila na glavo :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 8:24 am

oaza88 je napisal/-a:najprej en jabuk na glavo :O in štir stavke kasneje še pisker vode čez :O , sredi belega dopoldneva.....sredi Planine?

Šit, folk psihopatski... :dash:

Kar se melija tiče.. jaz imam majico s tem napisom:
Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 8:25 am

MM, sedaj si lahko 100%, da si se prav odločila in ni treba nič dvomiti. Upam, da ti rata mu dopovedat, da naj gre svojo pot, ki naj se več ne križa s tvojo. Drži se! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 8:26 am

MM, če si upaš, pridi Melija obiskat v to majco napravljena. Če si RES upaš. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 23, 2011 8:26 am

:lol: :lol: :lol: oaza88 mene je pa prvi del tvojega posta veliko bolj spravil v dobro voljo kot drugi ob katerem se počutim ta večji butec, ker ga ne zastopim a ma ništa! :fool: No, razen da sklepam, da so baba najbrž babe :rolleyes: kaj pri bogu pomeni
BABE SO KVL.
M3LI
:O

P.S.
Drugič ko pod okni koga opravljate, dejte koga iz sosednjega bloka, ne ravno tistega, ki jabolko pa pisker vode v rokah drži :lol:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov