Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne avg 21, 2011 9:53 pm

Re: Daj si duška

Mačja mama je napisal/-a:Jst imam pa pozitivnega duškota: ta vikend sem se mela TAAAKOOOOOO FAAAAJN :clap: :yahoo: kot se nisem pomoje že zadnje 3 leta.

A vidiš kolk je duško car. Vse zrihta! :good:

slavica je napisal/-a:Dragi Duško, lepo prosim, oazo88 spat nažen za 1 teden :angel: , povsod se mi vtika, jaz ene reči
res rabim kupit :girlcry: :girlcry:

oaza88 je napisal/-a:dragi Duško, bodi faca pa usliši pobožno željo od slavice!
tenkjuverimač :angel:

Duško daj prosim usliši prošnjo od slavice ki oaza88 hoče tudi mojo majco?!? :girlcry:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 7:02 am

:dash: :dash: :dash: zapalila sem si jezik in nebo z vročim nescafejem... kot da sem ga prvič pila... :dash: Kakšni tehnični zapleti za ponedeljek zjutraj so malenkost proti temu, dodajo pa pikico na i, jasno. Vata bjutiful mandej :yahoo: (Lahko bi bilo še slabše... :fool: )

Duško, sej boš zrihtal tole, a ne? :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 7:03 am

Duško, nehaj mi mačke pošiljat! :devil:
Nov maček na "moji" lokaciji. Tako plašen, da ni šans, da pridem vsaj na spodobno razdaljo in kukam pod rep. In kako mački dopoveš, da je ona tista, ki naj bi izvolila v živolovko, ne ostale, poštimane, pa kune in slično? :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 7:04 am

slavica je napisal/-a:In kako mački dopoveš, da je ona tista, ki naj bi izvolila v živolovko, ne ostale, poštimane, pa kune in slično? :fool:

Težko :mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 7:45 am

Duško (in vsi ostali), dejte fajn ornk držat pesti naslednje 3 ure...!!!
K pridem nazaj pa povem če ste jih zadost dobro držali! :)

eNa

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po avg 22, 2011 7:54 am

Dragi Duško! Prosim, brcni me v rit, da se bom končno spravila delat seminarsko, ker jo res moram oddat naslednji teden :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 8:22 am

Za Mačjo mamo Slika

Za eNo Slika

Pa še spešl bonus 4 spešl... Slika :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 9:03 am

Mačja mama, držimo pesti :good:
Za ostale tudi. Pejte nekam (al kako? ;) )

Pa če boste pridne, bom potem povedala, kako me bodo na pošti gledale, ko prinesem 100 € za enih par znamk :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 9:46 am

Duško, zamenjam dva konkretna čebra nezlikanega perila ob likalni deski na pregretem balkonu za dve korektni limonadi na mizi v senci ob morju. :truce:

šifra: zašvicana lena tečka. :rolleyes:

Dankebrezrozaopanke.
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 9:47 am

Držimo pesti.
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 10:12 am

Jaz bi se pa malo vrnila na uno debato prej o pohvalah pa posameznikih in društvih. Moje mnenje je, da ni nč narobe, če imamo različna mnenja, dokler o njih znamo civilizirano debatirat. Spoštujem ljudi, ki se znajo ne-strinjat. :good:

Lahko pa potegnem vzporednico na poslovni svet. Spadam v middle management, torej sem nadrejena peščici inženirjev, hkrati pa imam tavišje nadrejene. Recimo izdamo nov release pravočasno ali pa ta uspešno prestane verifikacijo pri stranki. Ne morem povedat, kakšno razliko meni predstavlja, če dobimo mejl "Good job, team!" ali pa če mi nadrejeni posreduje mejl, v katerem piše "Nice work, X" (namesto X vstavi ime nadrejenega). Vsebina je v obeh primerih enaka - pohvalijo naš trud oz. izdelek, ki smo ga dali iz rok. Ampak v drugem primeru je skozi moje oči trud mojega teama in tudi moj osebno prezrt, ker so bile vse zasluge pripisane samo unemu na vrhu prehranjevalne verige. In ker govorim o službi, bo moja plača enaka ne glede na to, a sploh pride mejl s pohvalo ali pa ne. :crazy:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 11:28 am

TPV :good: No tako nekako sem jaz razumela matejin post. In nekaj takega sem želela sama povedat.
In v primeru drugega maila je vpliv na zagnanost in voljo teama verjetno bistveno drugačen kot v prvem, in to pri isti plači. :)

In če to apliciram na zavetišča, društva in nas, živalovarstvenike, imam ravno zaradi "principa drugega maila" tako alergijo na (samo)takozvane profesionalce, ki so tukaj za oskrbo zapuščenih živali (ampak samo tistih, ki cingljajo mogoče?). Ali na poveličevanje enega samega ali primerjave s prepišnimi boksi pri kom od ostalih. (pa fiorina tole nima zveze s tvojim postom :truce: , lahko pa tak stavek res sproži kakšno takšno reč)
Ker če je tako, ali če je celo dovolj en sam "čudodelec" za vse, potem zakaj smo mi ostali? Kaj dela toliko živali pri meni doma? Pa še več pri marsikaterem drugem prostovoljcu???
Ker če je v zavetiščih bistvo nadstandard in imamo profesionalce ali je med njimi mogoče celo kdo "nadnareven", zakaj jaz zabijem 4 ure nagravžno vroče nedelje (precejšen del tega na cesti v avtu) s psom, ki ga je profesionalno in (nezmotljivo?) oddal nekdo med njimi? In to zato, da ga peljem na izlet do zavetišča s prepišnimi boksi in nazaj? Sej Slovenija je majhna in profesionalci (imam v mislih tiste "najboljše" in združene, med katerimi ni nikogar, ki bi karkoli kršil...) bi jo z lahkoto obvladovali celo. Celo tiste 4 ure za prevzem poškodovane živali ne bi smele predstavljat problema. Mislim, če imamo čudodelce, profesionalce in heroje, potem res ne vem zakaj mi nevidni (vključno s heleno), ne živimo svojih življenj drugače in za svoj denar privoščimo kaj sebi...

Hočem rečt, da pretirano poveličevanje enega lahko pripelje, da voljo izgubi množica prostovoljcev. Pa ne zato, ker se ji kape ne meče dol, ali se ji ne klanja, ampak zato, ker slej ko prej ne postane samo nevidna, pač pa še brez pomoči, ki se bolj ali manj prefinjeno kanalizira... kamorkoli že pač. In če so vse zapuščene živali naše, potem to ni prav.
In tale forum je štartal na drugačnih temeljih in na taknih še vedno stoji. In bi bilo res škoda, da tak ne ostane. Dolgoročno in v korist živali je, to si upam trdit, to zagotovo živalim prijaznejša, koristnejša in bolj fer pot. Posameznikom pa žal res ne...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 1:00 pm

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 1:06 pm

Nehat meso jest, vodo pit pa mačje WCjepucat, še posebno če to kdo počne v obratnem vrstnem redu! :P

(ker jasno nam na kraj pameti ne pade, da bi si po čiščenju mačjega WCja oprali roke... :blush: Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 1:13 pm

Btw, sem pravkar uzrla tipfelerje v kranjskem letaku o toksoplazmozi - bi moglo pisat "Toksoplazma je parazit..." in ne "Toksoplazmoza je parazit...". Enako na koncu prve strani, "prvič okuži s toksoplazmo" in ne "s toksoplazmozo".

Na drugi strani, prvi okvirček "Med nosečnostjo" in ne "Med nosečnosjo".

Srednji odstavek: "okužili s toksoplazmozo".

Kaj sem tečna danes, k strela, se mi pozna, da so se že ob petih začele atletske igre :devil:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po avg 22, 2011 1:14 pm

Kaj majo pa atletske igre s tečnostjo :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 1:15 pm

Cats je napisal/-a:http://vizita.si/clanek/bolezni/ali-macke-res-povzrocajo-raka.html

:dash:

pa kera fotka?! :O :O :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 1:15 pm

Penny je napisal/-a:Kaj majo pa atletske igre s tečnostjo :lol:

imajo, imajo.... ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 1:16 pm

Velik, če tečejo čez tebe :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 22, 2011 1:17 pm

Hm... mogoče da kej, če ti dodelijo samo vlogo ovire v unem stipl ne vem kaj že, namesto da zmagaš v čem drugem :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov