Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr avg 17, 2011 5:16 pm

Re: Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

slavica je napisal/-a:Kakšne pa so nekvalitetne mačke :O

Taki, da je po crkljanju več dlak na tebi kot na mačku.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr avg 17, 2011 5:17 pm

biarritz je napisal/-a:Mene pa zanima, kakšne imate izkušnje s sušilci. Se kombiniranega s pralnim strojem res ne splača kupit? Koliko dlak poberejo (tu sprejemam samo odgovore tistih z nekvalitetnimi mački :mocking: )?

Jaz mam zaradi prostora kombiniranega (ki je zgleda crknil... :dash: ), ampak pravijo da res ni fajn, pa sem pozabila zakaj. Dlake iz oblačil nekako pobere, ampak čudežev pa ne pričakuj. Jih pa tko fajn v mucke nardi, pa je lažje spucat vse skupaj. Samo jaz nisem kej ekstremno občutljiva na dlake na cunjah, pa mogoče nisem najbolj merodajno mnenje, kaj pa vem :blush:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr avg 17, 2011 5:19 pm

Hm a res ne moreš več imet previsoke izobrazbe? :O To pa nisem vedla. Ja koliko časa pa je že tako, ker jaz se spomnim, da nas je, če se ne motim, celo ena prfoksa strašila s tem, da se potem ne moreš prijavljat za nižje plačana dela ki imajo nižjo izobrazbo zahtevano. :negative: No, ste me res fajn zbrcale :D sem se odločila, da bom prijavnico poslala, potem moram pa itak biti še sprejeta, da bom lahko sploh študirala ane :) ... so se baje letos pogoji mal zaostrili, meni pa so razni organizacijski predmeti kar fajn povprečje zbili... :blush: bomo vidli, kaj bo :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 5:25 pm

Od kdaj je tako ne vem, ti bom pa tkole rekla: ko je šla v stečaj firma, kjer je bila zaposlena kolegica (z diplomo), in je nekaj časa delala kar je pač bilo, ker je rabila denar, je za določen čas med drugim tudi pekla piščance v merkatorju - z diplomo! ;)
Ampak plačana je bila pa isto kot ostale... kot trgovka pač.

Zmigaj sem da ne bo za letos prepozno ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 5:27 pm

Penny, kako bodo pa vedeli? ;)

Biarritz, po moje je pri kombiniranih problem predvsem to, da naceloma ne mores notri posusiti toliko, kot operes (vsaj ne naenkrat) - to je tudi razlog, da jaz se nimam susilca, ker ne vem, kam naj vtaknem se eno tako veliko zadevo :)
Pa slisala sem, da potem niso dobri ne kot stroj ne kot susilec, ampak je oboje tako-tako. Samo to so pa res samo govorice.

Sleepy, sej na FF so tudi stopnice, ves :) Tudi do 5. nadstropja :) In roki so res vedno nekaj posebnega, ja :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 5:31 pm

Leia je napisal/-a:to je tudi razlog, da jaz se nimam susilca, ker ne vem, kam naj vtaknem se eno tako veliko zadevo :)

Na pralni stroj? Ali niti toliko prostora nimaš? Postaviš jih lahko direktno enega na drugega ali pa narediš eno stojalo vmes, da potem sušilca postaviš na tisto in ne direktno na spodnji stroj. Madona, tega ne znam razložiti. Lahko mogoče na zs bolj po domače, javno se pa ne bi sramotila :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 5:36 pm

Leia je napisal/-a:Sleepy, sej na FF so tudi stopnice, ves :) Tudi do 5. nadstropja :)

O ja vem! Zdej! Sem jih po tistem dogodku precej dobro spoznala :fool: Pa na ta račun še marsikatere druge... :lol:
:D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 5:39 pm

Jest mam pa same nekvalitetne mačke. Pa kunec Vili tudi sem paše :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 5:49 pm

Martina, nad pralnim strojem je zelo velik in visok bojler :) Vem sicer, kako se jih po navadi zlaga, ampak res ni prostora :)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 7:30 pm

Potem imaš pa res problem :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Sr avg 17, 2011 8:05 pm

martina je napisal/-a:
Leia je napisal/-a:to je tudi razlog, da jaz se nimam susilca, ker ne vem, kam naj vtaknem se eno tako veliko zadevo :)

Na pralni stroj? Ali niti toliko prostora nimaš? Postaviš jih lahko direktno enega na drugega ali pa narediš eno stojalo vmes, da potem sušilca postaviš na tisto in ne direktno na spodnji stroj. Madona, tega ne znam razložiti. Lahko mogoče na zs bolj po domače, javno se pa ne bi sramotila :lol:

Tako imam tudi sama - nad pralnim strojem.
Nisem kupovala kombiniranega, ker so že takrat rekli, da se takšni hitreje kvarijo - enkrat sušilni del, drugič pralni del. Je pa res sušilec božanski pri mehkobi perila, pa tudi večina tistih dlak, ki niso šle pri pranju dol, posesa s cunj. Je pa treba paziti (no ja, morda zdaj pri novejših ne več) - moj sušilec nima možnosti nastavitve temperature, temveč samo časa in pri daljšem času je zrak precej vroč, zaradi česar se cunje, ki niso delane za sušenje v sušilci, zelooo skrčijo... :fool:
No ja, preden sem to sama ugotovila, sem bila ob nekaj svojih gat in spodnjih majic, ker so bile manjše za 2 številki... :dash:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr avg 17, 2011 9:21 pm

So me iz Duškota napodile z oblekicamo vred v babji čvek. :lol:
Tole je odgovor za Penny. Na civilni poroki sem imela 30 let staro hipijevsko obleko, ki sem jo zaplenila mami. :D Še ene odštekane čevlje sem si sposodila od nje in sem se super počutila. :D Za cerkveno (ni bila na isti dan) sem si pa kupila oblekico slovenske modne oblikovalke v srebrni barvi (je taka, da jo lahko še kdaj oblečem za na lepše) in en lep vijoličast šal. Frizuro mi je naredila prijateljica, čevlje sem kupila v Humanicu. Za vse skupaj (s šopkom - s tržnice - vred) sem dala manj kot 400 € (če ne štejem prstanov). Sva se odločila, da si narediva po svoje in ne po običajih, ki nama niso všeč, tako da ni bilo ne ohceti, ne torte, ne šopkov na avtu, riž sva pa prepovedala 8) . Na poroko sem naju pripeljala jaz, ker on še ni imel izpita. Edina stvar, ki si jo je on kupil za poroko je bil telovnik in dve kravati (na civilni poroki je imel kravato z asterixom in obelixom in vepri :lol: ).
Slika
Slika
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 9:33 pm

sansa je napisal/-a:ne torte

:O :O Jaz bi bila zelo nezadovoljna s tvojo poroko. :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 9:38 pm

Te dni sem bila v Cityparku v trgovinah, kjer prodajajo ure (ne vem več, kako se jim reče, sta dve) in tam imajo lepe prstane iz jekla za nekaj deset evrov kos ;)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr avg 17, 2011 10:05 pm

biarritz, saj je bilo nekaj sladkega, samo nisva hotela torte in vseh z njo povezanih traparij. Tisto pitanje z zavezanimi očmi mi je prav antipatično. Da ne govorimo o tem, da se ti zna zgoditi, da celo ohcet čakaš, kdaj bo končno na vrsti torta, potem ti pa postrežejo nekaj tako ogabno umetnega, da še veliki ljubitelji cukra ne spravimo tistega dol. :bad: Na zadnji poroki, kjer sem bila, je že bilo tako. Torta lepa za pogledat, zanič pa tako, da je redko kdo pojedel svoj kos do konca. :negative:
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr avg 17, 2011 10:19 pm

Uau sansa zelo sta mi vsec tvoji obleki!! sploh taprva pa kaksni lepi ceveljcki pri obeh oblekah! Takole bi tud jaz mela ja :) pa tista z asterixom in obeliksom mi je tud nadsimpaticna :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 10:52 pm

sleepy je napisal/-a:
Leia je napisal/-a:Sleepy, sej na FF so tudi stopnice, ves :) Tudi do 5. nadstropja :)

O ja vem! Zdej! Sem jih po tistem dogodku precej dobro spoznala :fool: Pa na ta račun še marsikatere druge... :lol:
:D

:lol:

Dejansko si res hitrejši peš, če se ti da. Ker v liftu moraš bit še s 6 ljudmi, pa v vsakem štuku se je treba ustavt,.. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 18, 2011 9:07 am

Biarritzka, jaz mam kombiniran stroj, ker je bila tudi prostorska stiska dve stanovanji nazaj. Minusi so tole: sušilec v kombiniranem stroju je energetsko dosti dosti bolj potraten od unih samostojnih. Za hlajenje uporablja vodo in baje na cikel sušenja porabi VEČ vode kot na cikel pranja. Drugo, kar ti mora bit jasno, je pa to, da opere tistih 5kg perila, ampak ne moreš pol tega še direkt sušit. Sušiš lahko največ polovico bobna na enkrat, rajši še manj. Če bolj nabutaš, bo grozljivo zmečkano pa tudi sušilo se bo v nedogled (časovno gledano bo dosti hitreje 2x pol bobna posušit kot 1x celega). V sušilcu sem itak vajena sušit samo brisače pa bl spodnje perilo, vse malo boljše obleke dam pa še vedno rajši na stojalo, tako da mi to zadnje ni problem. ;)
Moj je Indesit, firma bolj leva, cenovno pa nekaj srednjega, tako da res ni top of the top. Razen naštetih omejitev je super, meni ni žal. Imam ga že 5 let, dela brezhibno. :good: Če nimaš prostora, potem je to odlična izbira, te nima kaj skrbet.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Kraj: Dobruša

Odgovor Če avg 18, 2011 12:58 pm

Penny je napisal/-a:V bistvu me bolj zanima na splošno, če ima kdo posteljo na ta način:

Slika

In kako se takšne postelje obnesejo, koliko so trpežne, a je tista stranica pri nogah moteča...?
Rada bi posteljo na visokih nogah, da lahko zrak kroži spodaj. :blush:

Js sem jo imela (podobno, ne čist tako)... Mene stranica ni motla, še fajn se mi je zdelo, ker sem lahko na tiste bunkice na vrh palc kej obesla (da ni po tleh ležalo).
edin ena stvar me je pa motla...občasno... postla kr konkretno škripa... :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 18, 2011 1:00 pm

Hvala za nasvete, sem se pa odločila, da si namesto sušilca zaželim kolo. :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov