Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 9:52 pm

Re: Daj si duška

Jaz bi ga že zdavnaj imela, če ne bi bilo take situacije, da sta se starša odločila kupiti Asto (ki je btw krasna psička in jo imam neskončno rada). Eden od začasnikov in sicer Teen se mi je še prav posebaj vsedel v srce in mi je žal, da ga nisem obdržala. Še moj je rekel, dej mejva tega, ta je kul. In jaz sem takrat rekla, da ne, da potem ne morem pomagat nobenemu več. Pa je potem hitro prišla Čikita, zdaj je pa že 2 meseca naokrog od oddaje in jaz sanjarim in sanjarim.
Enega bo potrebno posvojit, tudi moj pravi, da greva po enega, saj mu je prav hudo, ko me tako gleda. Od sreče, ko je začasnik dobil dom, do žalosti, ki temu sledi. Zdaj, ko je bila pa 1. obletnica Nikove smrti, me je pa še dodatno udarilo. In seveda, ko čas mineva, vse negativne stvari psa (ki so bile res res redke), zginejo in ostanejo samo še pozitivni spomini. In te udari še bolj, kaj si ti imel pa izgubil, nikoli niso dovolj dolgo z nami. In se ti ulije sredi dnevne sobe in se ti ulije na kolesu na poti v trgovino,...in težko nehaš. In res potrebuješ to ljubezen, ki ti jo lahko da samo pes, kako ogromno si imel se resnično zaveš šele, ko ti umre.
To zvestobo, ljubezen, veselje, sprehode, igranje, učenje, to da mu zaupaš vse svoje tegobe in probleme in te posluša kot bi te razumel, vse to me trga do neba, ker nimam.
In tako greva ali dobiva obisk in bomo videli, če smo eden za drugega. Ostalo pa naj ostane skrivnost ;)
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 9:56 pm

Zalarjeva: :good: .

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 10:13 pm

O, Zalarjeva, držim pesti za vas. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 10:15 pm

Opa, se že dogaja :yahoo: Super, sem vesela zate in upam, da se ti sedaj želja končno izpolni ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Sr avg 17, 2011 5:39 am

Zalarjeva, sledi srcu in prvemu občutku ob srečanju. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 6:16 am

zalarjeva je napisal/-a:.....
In tako greva ali dobiva obisk in bomo videli, če smo eden za drugega. Ostalo pa naj ostane skrivnost ;)

omg omg - držim pesti! :good:

Sicer pa - jao, zalarjeva draga moja, tale post si tko lepo napisala... :'( :) ... sem se prav v živo, tko za kocine pokonci it, spomnila mojih/najinih dni po smrti našega prvega kužota in večernih sprehodov po skupnih trasah, ko sva kar še nosila vrečke s sabo in bila čisto preč, ko sva krog obhodila sama ravno enkrat hitreje, kot smo ga skupaj, pa jutranjih zgodnejših vstajanj - ah, zakaj že tako zgodaj, saj ni treba nikamor it... in spomnila sem se tudi dneva posvojitve, ko se je končno, pa čeprav je minilo samo 8 dni, dolgih kot 8 let, zgodilo... udejanjenje ljubezni na prvi pogled. Dva sva imela ugledana, a ko sva prišla, je bila ena od njiju trdno odločena, da smo prav mi trije za skupaj (in ej - imela je čisto prav!): skočila je mojemu v naročje in ga celega polizala po obrazu in preljupčkala...pa smo podpisali pogodbo in šli domov, spet "celi" (saj veš, v kakšnem pomenu besede to mislim, vem, da veš).

zalarjeva, res ti želim, da bi bila prav kmalu spet "cela"! :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 7:38 am

:'(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 7:43 am

oaza88 je napisal/-a:ko sva krog obhodila sama ravno enkrat hitreje, kot smo ga skupaj, pa jutranjih zgodnejših vstajanj - ah, zakaj že tako zgodaj, saj ni treba nikamor it.

Tole mi je pa tako znano... so se mi tudi kar oči orosile ko sem zdajle tole brala... Jaz sem moje črno zvezdico zgubila spomladi... :'(
Sploh se je nočem spominjat ker takoj ko se je spomnim, me kar oblijejo solze.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr avg 17, 2011 7:44 am

??? Zakaj pa cmeraš? :O

zalarjeva :clap: Happy 4 U Slika

:good:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 7:45 am

Joj, sem čist "labava" danes, pa take lepe zapise berem, sem se čisto razlezla :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 7:46 am

sleepy je napisal/-a:??? Zakaj pa cmeraš? :O
eh, tole je bilo za slavico, ne za tiste, ki razložite zraven :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 8:25 am

Hvala vsem! :kiss: :kiss:
In oaza88 vem kaj si mislila z biti cela in ja, cela bom šele, ko me bo spremljal pasji štirinožnik. Tale je po opisu sodeč krasen! Imam pa tudi jaz par njih ogledanih, se bo že našel pravi :)
Celo noč sem težko spala, ko se končno dogaja nekaj na tem in gre tokrat zares :yahoo:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr avg 17, 2011 8:46 am

Blagor... Tud ješt bi mela peseka da bi z mano hodil na sprehode pa s kolesom :girlcry:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 8:53 am

Zalarjeva, kdaj bomo pa izvedeli kdo bo ta srečnež/srečnica? A lahko že danes, čimprej? :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 9:07 am

Kmalu :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 9:27 am

dragi Duško, jaz še vedno čakam. prosim za mal hitrejše ukrepanje, ker bom počasi rabla spet prešaltat na prepečenec. hvala. :bad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 9:29 am

zalarjeva je napisal/-a:Kmalu :)

Še ena ki firbce trenira Slika :devil:
:mocking: :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 9:35 am

Zalarjeva, upam da bo bodoči kraljevič/princeska mene maraaaaaal!!!!
(je reku Don, da ti MORAM tole napisat) ;)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 9:36 am

taperverčki je napisal/-a:dragi Duško, jaz še vedno čakam. prosim za mal hitrejše ukrepanje, ker bom počasi rabla spet prešaltat na prepečenec. hvala. :bad:

ja, lej, mal manj v TigL Pubu viset, pa bo, ane ;)

a da bi pa šla na kakšno dieto, ki ne bi vključevala prepečenca vsakih nekaj mesecev, pa ne bi šlo? al pa pač izločila iz prehrane vse, kar te spravi v takole stanje?
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 17, 2011 9:52 am

Težka bo, ker gre za obdobja. Ko je slabo, mi je slabo, če karkoli jem (če ne jem, pa seveda tudi) in takrat lahko izločim glih vse. Že leta ne jem/pijem mleka in cvrtja, drugega ni nič dovolj očitnega, da bi znala naredit vzorec. Morala bi preverit, če se mi je H.Pylori ponovila oz. če je bilo zdravljenje v preteklosti sploh uspešno. Test pa lahko delam samo, če zdržim vsaj kakšna dva meseca brez zdravil (pa jih moram jemat redno), drugače bo v vsakem primeru negativen. Oba refluksa sta pa itak neozdravljiva, sploh z alkalnim, ki je glavni razlog mojih težav, pa praktično nimam kaj naredit.
Skratka bom jamrala še v prihodnje. :fool:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov