Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 7:09 am

Re: Daj si duška

Sama se čez leto več kot iztrošim, dopust mi pomeni odklop in nekaj dni normalnega spanca. če ga ni, zagotovo zbolim jeseni, železo v krvi mi pade z že itak nizke ravni. Vendar trenutno ne gre drugače.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 7:12 am

helena je napisal/-a:Sama se čez leto več kot iztrošim, dopust mi pomeni odklop in nekaj dni normalnega spanca. če ga ni, zagotovo zbolim jeseni, železo v krvi mi pade z že itak nizke ravni. Vendar trenutno ne gre drugače.

:(

Helena, res upam, da vam bo uspelo ujeti vsaj par dni dopustnega odklopa pred jesenjo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To avg 16, 2011 7:23 am

:girlblush: Jaz sem hotla bit pa malček žlehtkana, pa kakšno strašno modrost zinit, pa... no... in the and i'm not that bad... :angel:

Tko bom rekla samo, da je dopust itak precenjen, kar Trixi in njene zgode in nezgode poglejte, pa en kup pakiranja, pa še pozabiš vedno kej, pa kam spakirat skrbi za čas dopusta, če vseh svojih sabo ne moreš vzet, pa... pa še vse je v glavi. Zdej že znanstvenikom postaja jasno, da je svet en ogromen hologram in da kvantna fizika rules the world. :D

Zdej, ko moji možgani spet funkcionirajo in brez težav sledijo novim (spo)znanjem se jovo na novo biocentrizma lotevam, pa vam bom čez nekaj časa lahko nove modrosti trosla. Mogoče celo kakšna navodila kako it na dopust ne da se fizično premakneš, čeprav se mi zdi, da to znam že zdej :lol:

V glavnem - Your mind doesn't know the difference between reality and fantasy, je rekel Zig Ziglar.
Duško, zrihtaj nam prosim danes en lep dopustni dan. Pa še tistim zraven, ki so morali v službo ;)
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 7:46 am

helena mam en kavč še frej, sicer ni ne vem kaj udoben za silo bi pa šlo. terasa mal spominja na kake trope, sploh ko se popoldansko sonce upre notr, še en bazenčk nekje dobim pa maš oddih :D. edin če bi rada mela all inclusive mi boš morala dat napotke kako kuhat zate ;)
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 9:17 am

Včasih se mi zdi, da mi bo srce počilo.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 9:22 am

Pa ne no! :dash: :dash:
Saj nimam kaj napisat, samo solze lijejo :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 9:25 am

Helena, en veeeelik objem. Drži se. :'(

Duško, a daš ti men nou želodec, pliiiiz? Stari je fuč. Tenkjuverimač. :angel:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 10:51 am

helena je napisal/-a:Včasih se mi zdi, da mi bo srce počilo.

Ja.

Vse kar pomisliš, ko misliš na takega malega črvička, ki mu ni uspelo, je - nikoli ne bo videl ptička na oknu, nikoli ne bo dirkal po tunelčkih, sitnaril za hrano, se stegnil za roko, ki boža, nikoli ne bo narisal mavrice na nebo... Vse kar je imel od življenja je par trenutkov, ki so kar pihnili, nenehno borbo in upajoče poglede in srca v skrbeh.

Ajmo ljudje, zrihtajmo ambulanto.
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 11:06 am

Zakaj moram met vročino, pa glavobol, pa grlobol, pa energije niti za štamprle?
:dash:
Cats, presneto, tako sem računala nate - te dolgo ni bilo, sem rekla, evo, na dopustu bo pogruntala, kako bomo takoj jutri vse šle v penzion z veliko penzijo,
pa ništa :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 11:13 am

:rolleyes: fiorina U R not helping ;)

Danes je zgleda en malo čuden dan. Naša seinorka ga hoče tudi nekaj biksat... zdej ko končno zgleda kot pes...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 11:14 am

slavica, če je treba kaj pogruntat, se ni na me za zanest, ker sem a) blond in b) senilna in sproti pozabim, kaj bi bilo treba za narest. Pozabim tudi neumnosti, ki jih sproti delam in zato delam znovaj ene in iste. Čeprav je slišati, kot dober načrt, me ne dajo v pokoj, ker sem menda za državno upravo k izmišljena takšna, kakršna sem.
Če pa kdo drug pogrunta skrivnost, naj pove, ker moja najboljša ideja ne preseže načrta, da bi se vpisala v podmladek od Desusa, šla v parlament in od tam v penzijo. Pa vedno pozabim uno pristopnico izpolnit in še vem ne, kam sem jo dala.

Ko mal pomislim, bi me mogli oni sami za častnega člana vzet 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 11:15 am

slavica je napisal/-a:Zakaj moram met vročino, pa glavobol, pa grlobol, pa energije niti za štamprle?
:dash:

ker si bila premalo v TigL pubu, pa nisi bacilov dobro pobila! :mocking:
Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 11:17 am

:lol: Cats hvala za tole :kiss:

sleepy je napisal/-a:
Danes je zgleda en malo čuden dan. Naša seinorka ga hoče tudi nekaj biksat... zdej ko končno zgleda kot pes...

:O kako pa je do zdaj zgledala, a kot maček :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 11:20 am

:lol: :lol: :lol: bolj kot oguljena podgana al nekaj takega... skoraj goli zgubani pojmanimamkaj :lol:

Ampak sta si pa res zdej z enim mačkom precej podobna, pa moram prav dobro pogledat kdo je kdo :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 11:21 am

slavica, tvoj jezik ima pa očitno res popolnoma ločeno življenje od tebe. Ti si cela švoh in oh in sploh, kot pišeš - on pa opleta in opleta pa ne neha spljoh! :lol: :lol: :P :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 11:23 am

Cats, če si za v podmladek od Desusa, pol menda ja še ne moreš bit senilna? Senilnost je po moje že pogoj za včlanitev med zaresne člane?

In itak ne moreš pričakovat, da te bodo kar za častno članico vzeli ... A veš, kolikokrat so šele oni pozabili nate, če že ti pozabljaš na pristopnico?

:P
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 11:23 am

:girlblush: :P :bye:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 11:27 am

Leia, ti bom že pokazala, ti smrkla nesramna ti, takoj, ko se spomnim, kaj sem ti hotla napisat :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 11:30 am

fiorina je napisal/-a:
helena je napisal/-a:Včasih se mi zdi, da mi bo srce počilo.

Vse kar pomisliš, ko misliš na takega malega črvička, ki mu ni uspelo, je - nikoli ne bo videl ptička na oknu, nikoli ne bo dirkal po tunelčkih, sitnaril za hrano, se stegnil za roko, ki boža, nikoli ne bo narisal mavrice na nebo... Vse kar je imel od življenja je par trenutkov, ki so kar pihnili, nenehno borbo in upajoče poglede in srca v skrbeh.

tako nekako, ja. Moji angelčki :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 11:40 am

fiorina je napisal/-a:
.

A dej nehi no... a ni dost da se že 2 dni neprestano cmerim.... :'( :'( :'(
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov