Daj si duška

Moderator: andreja

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po avg 15, 2011 4:11 pm

Re: Daj si duška

Danes bom pa jaz: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 15, 2011 4:20 pm

pinga je napisal/-a:Na poroko se naj ne bi nosila črna, niti bela barva.
Jaz pa imam ravno nasproten problem....bi zelo rada šla na kakšno poroko, pa se nihče ne želi poročit :P .

biarritz je napisal/-a:Odvisno od tistega, ki se poroča. Mene so za eno prosili, če lahko nisem v črnem, ker prinaša nesrečo. Their loss, me krivit ne bojo mogli, če bo šlo kaj narobe :rolleyes:

No, takele zadeve so me zanimale ... Ker enostavno ne hodim na poroke in potem nti ne vem, kakšni so običaji ... (Pa sem vprašala glede dress-coda, ampak verjetno je med ljudmi, ki hodijo po porokah, tole z barvami precej samoumevno :) )

Pinga, jaz imam septembra dve. Eno hudo formalno, eno manj formalno. Greš na katero namesto mene? :D
Lani sem bila pa na eni, ki je bila res super in me ni nič skrbelo, kaj obleči in kaj prinesti, in imeli smo se super :) Samo končala se pa ni posebej dobro :(
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po avg 15, 2011 6:06 pm

Jaz nisem vedla, da naj ne bi nosil črne barve... trapaste ljudske vraže za trapaste ljudi. :rolleyes:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 15, 2011 7:04 pm

A ni nesreča tudi, če se vidiš pred poroko? Pa verjetno vseeno se. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 15, 2011 7:20 pm

Še Coco je rekla, da mala črna paše povsod. Samo kombinacija mora biti, pa je. :D
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 15, 2011 7:21 pm

Ah, se bom na Coco sklicevala, če bojo kaj sitnarili ... :good:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po avg 15, 2011 8:02 pm

Jaz sem bila na vseh porokah dozdaj (z izjemo svoje) oblečena v črno. Imam samo dve oblekici, ki sta dovolj lepi, in obe sta črni. Pa me ni še nikoli nihče grdo gledal. Bolj drži tista, da je na porokah bela rezervirana za nevesto (čeprav nas je vedno več takih, ki smo se tudi na svoji poroki izognile beli :D ).
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po avg 15, 2011 8:10 pm

A res Sansa? Kakšne barve obleko si pa imela? Meni je bela sicer všeč, ampak mi niso všeč tiste tipične tortaste sluzaste poročne obleke.
Ne vem, al so res tako težke in neudobne ali pa samo tako delujejo, ampak na zadnji poroki, na kateri sem bila, je bila nevesta grozno ožuljena od korzeta po hrbtu. Saj nič ni rekla, ampak videlo se pa je, da je imela čist rdeč rob po hrbtu. Pa da plačaš tak denar (ene so tudi po 400€!!) za 1 dan in da te potem korzet tako mesarsko ožuli!! :O Ma za ta denar si jaz kupim prekrasno blago in si jo sama sešijem!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 15, 2011 8:17 pm

Čujte, babe, tole je Duško! :timeout: Pejte ve lepo s temi cotkami med sesalce in vložke. :mocking:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 15, 2011 8:33 pm

Jaz bi šla pa v Kalabrijo, pa moram biti tukaj. :girlcry: :girlcry: :girlcry: In potem slišim od frendov, kako fajn toplo in sončno je dol (kot da tega ne bi vedela), jaz pa švicam od sopare in gulim rit doma. :dash: In namesto da bi me ena italijanska mamma pitala z dobro papico, kot da sem šopan puran, si moram kuhat sama. Pa še moja mama je v toplicah in nimam negovalke za mačke in varuške za psa. Ni fer! :girlcry: :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 15, 2011 8:51 pm

Dragi Duško, tistega, ki je rekel, da je po dopustu treba nazaj v službo in sicer jutri, lepo prosim malo v rit brcni. Hvala. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 15, 2011 9:00 pm

Duško, ko si že pri delu, pa malo v rit brcni tudi uno, ki jamra po dooooolgem dopustu. Pa prestavi prvi teden septembra, ko bo končno moj dopust, malo bližje.

Hvala. :angel:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po avg 15, 2011 9:01 pm

Duško, hvala, da si brcnil Cats in Vixen v rit in, da sta spet tu 8) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 15, 2011 9:04 pm

Dragi Duško, ondsekndtoot, poleg brcanja v rit daj prosim naredi, naj september pride le v nižja nadstropja, klele pa pusti prvo polovico avgusta - do nadaljnjega. Tenkjurivelikumačku :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 15, 2011 9:05 pm

Jst sm skoz tle. 8) Big brother (no, sister) is watching you. 8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 15, 2011 9:34 pm

:girlblush: Jaz tudi ne bi šla jutri v službo, čeprav sem zelo vesela, da jo še imam.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 15, 2011 9:51 pm

mateja je napisal/-a:Jaz bi šla pa v Kalabrijo, pa moram biti tukaj. :girlcry: :girlcry: :girlcry: In potem slišim od frendov, kako fajn toplo in sončno je dol (kot da tega ne bi vedela),

pa morje tako turkizno modro kot na karibih, pa pogled s Capo Vaticano na Stromboli je božanski..... Slika :angel:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 1:03 am

ve se kr hecite. izgleda da bomo že drugo leto zapored brez dopusta. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 6:46 am

to pa še predobr vem kako zgleda...nč dopusta namreč. pol mormo pa vsi k smo zvisel še poslušat pa brat kam tle babe lezejo, pa kok je blo fino, pa kaka vodica krasna pa še kej :devil: . khm, bom sam rekla sve se vrača sve se plača :lol:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 16, 2011 7:02 am

Tudi jaz brez dopusta, evo, več nas je. Bo že nekako :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov