Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 12:21 pm

Re: Daj si duška

Pa dobro, kje so una navodila za licitacije za Mariborsko zavetišče :O .
Moderatorji, ne najdem, lepo prosim za "smerokaz" :blush:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 12:30 pm

Jao, saj ni posebnega navodila, so del posta o MB zavetišču.
Se grem kar skrit :fool: :fool: :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 1:42 pm

Dragi Dusko.
Ful je fajn, da se imajo ljudje radi in se porocajo, ampak bom zelo zelo vesela, ce naslednjih nekaj let ne bi bila povabljena na nobeno poroko ...
Po moje se sploh ne zavedajo, koliko problemov lahko nakopljes povabljenim (ce zacnemo pri darilu, nadaljujemo v garderobni omari, skocimo k dopustu ...)! :P

PS: Ce slucajno katera ve, bom strasno vesela, ce mi poveste: a je crna obleka primerna za na poroko? (Imam namrec eno res krasno crno obleko, pa ne vem, ce nisem nekje slisala, da so primernejse svetle barve ... In sprasujem predvsem zato, ker ne bo piknik-poroka, tako da bodo ocitno taki in drugacni protokoli ...)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne avg 14, 2011 2:41 pm

Ufa... se mi je ratalo prebit nazaj domov... :dash:
all je napisal/-a:Jah saj boš pospravljala, samo pse ne staro kramo. Srečno.

Eko, pes pospravljen. Ampak?!? :O Nič v prejšnem opisu psa ni bilo res... Zdej pa ne vem, a je šlo za dva psa ali je pa vročina komu fejst v glavo udarla... :crazy:

V glavnem verjetno ni skrivnost, da v nedeljo dopoldan, sredi visoke poletne sezone, premagovat razdalje na obali ni ravno mačji kašelj. :rolleyes: Nasprotno, je cel projekt, še zlasti, če moraš psa prepeljat iz enega konca čez vso obalo na drugi... :fool: In moram priznat, da bi bilo nadvse duhovito in skrajno nadstandardno, če bi jaz, no name prostovoljka no name zavetišča s prepišnimi boksi, s svojim avtom, na svoje osebne stroške (vključno s telefonskimi in tistimi za nov povodec, ki ga je "beštja" nagrizla) to počela za ex horjulčka. Res bi bilo nadstandardno ironično in duhovito :lol: :lol:

No, pa je šla nedelja nekam v tri krasne... še dobro, da imam rada pse in mi zanje ni vseeno, pa od kogarkoli že so :)

Leia meni se zdi, da je bistvo, da ne zasenčiš neveste. Sicer pa bi bilo lepo, če bi ženin in nevesta, ki nakopljeta povabljenim kup težav, še dress code pripisala. Jaz kaj dosti o tem sicer nimam pojma, lahko pobaram sestro, ko se vrne z dopusta za precej natančno razlago tovrstnih protokolov. Ampak če sem si kaj kdaj zapomnila, je odvisno kako bodo "našemljeni" ostali svatje.
Lahko ti je pa za protokole vseeno, če je obleka krasna in se v njej fajn počutiš.Se bodo pa naučili dress code pisat, za naslednjič! :mocking:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 2:43 pm

Črna obleka je za moje pojme čisto OK, sploh če kombiniraš z dodatki v drugih barvah :good:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 2:51 pm

Nimam pojma o porokah. Samo če bi me kdo povabil, predvidevam, da bi tudi jaz kaj črnega gor dala. Že zato ker je cela omara več ali manj v teh tonih... In če se dobro v njej počutiš, zakaj bi kupovala neko novo oblekco. :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne avg 14, 2011 5:16 pm

sleepy je napisal/-a:In moram priznat, da bi bilo nadvse duhovito in skrajno nadstandardno, če bi jaz, no name prostovoljka no name zavetišča s prepišnimi boksi, s svojim avtom, na svoje osebne stroške (vključno s telefonskimi in tistimi za nov povodec, ki ga je "beštja" nagrizla) to počela za ex horjulčka. Res bi bilo nadstandardno ironično in duhovito :lol: :lol:

Ne razumem, kaj naj bi bilo tu duhovitega ali ironičnega. Standard v določenem zavetišču nima nobene veze npr. s trenutkom nepazljivosti lastnika, ki ima za posledico pobeg v zavetišču posvojenega psa.
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne avg 14, 2011 5:55 pm

:) No, da bi razumela ironijo tega, bi morala (še?) kakšno reč ali dve vedet. Tako mi lahko verjameš na besedo, ali pa tudi ne, da bi bilo strašno ironično, če bi jaz, v svojem avtu v obalno zavetišče peljala ex horjulca. :)
Trenutna nepazljivost je sicer precej relativen pojem, se pa nesreča lahko primeri vsakemu. Tudi vsakemu, ki oddaja živali, se lahko zgodi, da se zmoti, pa tudi v kakšnem drugem zavetišču se lahko znajde žival, ki je bila posvojena v tretjem. Se zgodi marsikaj marsikomu (in ne samo enim in še manj samo drugim), eni rešijo stvar tako, drugi jo drugače. Velja na splošno in za vse. Z ironijo to nima dosti zveze. :)
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 7:18 pm

Ljudje, ljudje.. :dash: :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne avg 14, 2011 9:39 pm

Leia je napisal/-a:PS: Ce slucajno katera ve, bom strasno vesela, ce mi poveste: a je crna obleka primerna za na poroko? (Imam namrec eno res krasno crno obleko, pa ne vem, ce nisem nekje slisala, da so primernejse svetle barve ... In sprasujem predvsem zato, ker ne bo piknik-poroka, tako da bodo ocitno taki in drugacni protokoli ...)

Odvisno od tistega, ki se poroča. Mene so za eno prosili, če lahko nisem v črnem, ker prinaša nesrečo. Their loss, me krivit ne bojo mogli, če bo šlo kaj narobe :rolleyes:

Telefon mi je crknil, pogodba mi pa aprila poteče :(
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Maribor

Odgovor Ne avg 14, 2011 9:40 pm

Na poroko se naj ne bi nosila črna, niti bela barva.
Jaz pa imam ravno nasproten problem....bi zelo rada šla na kakšno poroko, pa se nihče ne želi poročit :P .

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 9:45 pm

biarritz je napisal/-a:
Telefon mi je crknil, pogodba mi pa aprila poteče :(

Simobil? Jaz sem vzela telefon ene 7 mesecev prej, pa sem doplačala 65 eur. Magari greš vprašat, da ti zračunajo koliko bi te prišlo. Mi je pa rekla, da če bi ga vzela par mesecev kasneje, pa ne bi bilo doplačila, ampak še vedno pa pred iztekom pogodbe.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 15, 2011 10:48 am

Duško.. a je to to?
Kaj naj si mislim če me s.o. v petek napizdi da kaj ga tolk kličem, pol me pa 4 dni ne pokliče niti 1x...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 15, 2011 11:31 am

jaz sem bila na poroki od sestrične oblečena v črno oblekico pa sem mela eno tako mal bolj šajni srebrno mal daljšo verižico pa ene utrgano modre čevlje :P

Joj duško če bi ti meni včerej povedal, da je voda tok fajna zadeva za pit bi jo že včerej pila, ne pa da me zdaj tak tiger preganja da se nimam več kam skrit :dash:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 15, 2011 11:43 am

Še en tigr. Prou mi je. :fool:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 15, 2011 11:50 am

Životinjsko carstvo pri nas zunaj: nutrija, neboječa, je jabolka, pižmovka, beži in ubeži tako, da preplava potok in podlasica, ki lovi pižmovko, pa je ne more ujeti, ker si ne upa v globjo vodo.

Midva z možem pa pijeva kavo in gledava "resničnostni šou", ki se rola samo 5 m stran.

Aha, pa postrvi, skoraj na krožniku, jih hraniva s štrudlom ... (Sva rekla, zdaj so naše, domače, nihče jih ne sme lovit!) :good:

Končno čar življenja na kmetih!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 15, 2011 1:09 pm

Sorči, ne morem drugače. :angel:

Helena, si dobila moja maila? :truce:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 15, 2011 1:34 pm

isti dan ko smo se videli? če ja, sem ti takoj takrat že odgovorila.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 15, 2011 1:44 pm

helena, daj še enkrat, niem dobila.
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 15, 2011 2:09 pm

Sem poslala pomotoma Vanji, ne tebi.

Odgovor se je glasil:

Super, čist navdušeni.:)))

;)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten