udomačen tiger
Re: cenejša hrana za mačke znanih komercialnih znamk
Tudi jaz še nisem slišala, da bi bilo s Hillsom karkoli narobe. Pri nas je N-U-J-N-O-! 50% Hillsa (Natures Best tuna), ker drugače sledi gladovni štrajk in vsestranska užaljenost.
Preostalih 50% pa primešam kaj drugega (trenutno Sanabelle lamb). Glede cenovne ugodnosti pa: 2kg Hills Natures Best stane 19€, 2kg Sanabelle pa stane okoli 12€, s tem da naj bi bila druga baje bolj kvalitetna/zdrava.

A je tista druga muca samo notri in v resnici veste, da je s prebavo vse ok?
Je pa redno na pregledih in ji nič ne manjka samo stara tečka je lahko včasih hehe
jaz imam eno tako, ki hoče še 
Sploh pa če je enako dobra alternativa (oz. še boljša, ker je mogoče cenejša), zakaj bi sploh ugotavljala, ali le preizkušajo (v smislu, da so mački tam degustatorji) ali pa jih dejansko s tem mučijo? Za mene tu ni dileme.. Almo Cat in Sanabelle se mi zdita najbolj kvalitetni znamki, naša 2 ju obožujeta, ne testirajo, in smo vsi srečni 

: Me je cela "panična" klicala, kaj naj naredi, ker njen mačkon, odkar je na Sanabell (roza) do dveh popoldan sprazni posodico z briketi. Prej je jedel RC indoor in je praznil skledčko do 18-ih