Nudim / iščem / kupim / podarim

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 13, 2011 11:12 am

Re: Nudim / iščem / kupim / podarim

Cena in velikost? Je kakšna možnost, da se jo pripelje? Seveda se plača stroške prevoza pa kak evro doda kakemu društvu (po tvoji želji).
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor So avg 13, 2011 11:59 am

50x123 cm. Klasična, brez računalniške police.

Zalarjeva, imaš ZS.

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So avg 13, 2011 12:04 pm

slavica je napisal/-a:Jaz bi tudi nekaj v zvezi z blagom. Za na sedežno (trosed, dvosed in fotelj) bi dala neko blago.
Sedaj imam dekce, ampak jih je seveda nemogoče sesati, so čisto kosmate, pa še vroče je to poleti.
Sem študirala, da bi samo na del, kjer se sedi, dala blago, tako bolj trdo, da se lahko tudi sesa in ga
ni treba kar naprej prati. Kam naj grem to kupit? Sem mi zdi, da je teh trgovin čedalj manj.

Jst mam iz Yska (upam da sem prav napisala :P ) pregrinjala, ki jih imajo v dveh velikostih. Men so lepa, cenovno ugodna in še fajn se jih da prat v pralnem stroju :) . Pa posesam jih tudi, če še niso umazana :).

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So avg 13, 2011 12:10 pm

Mogoče najdeš kej tukaj: http://www.jysk.si/210/ag/catalog/ :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 13, 2011 10:31 pm

Iščem eno dobro dušo, pomožnosti doma iz Celja, ki bi bila pripravljena en dan (sobota, 27. 8.) čuvat mojega psa za čas srednjeveške prireditve na celjskem gradu...
Seveda poskrbim za hrano in vse ostalo, pa še za MH lahko nakažem.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 8:16 am

drage moje, če imaste doma kakšne najlonke z luknjico ali več njimi, ki bi jih sicer vrgle v smeti, se lepo priporočam. Letni čas sicer ni ravno ustrezen za takle :lol: no ampak mogoče boste kmalu začele čekirat predale in se pripravljat na jesen.
Pa ne, ne povem nobenmu, zakaj to rabim, ker potem boste vse strganke zase zadržale! ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne avg 14, 2011 8:58 am

A veš da se v kakšnem mojem predalu, ki mi ga ni usojeno pospravit, res zna kaj takšnega najt, če nisem že stran vrgla v kakšnem od prejšnih pospravljalnih navalov :rolleyes: Do kdaj pa to rabiš? Samo če jih ne boš v kakšne nedovoljene namene uporabla... :lol: :lol: :lol:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 9:29 am

rabim od zdaj naprej skoz 8)
in gre za popolnoma legalno uporabo, brez skrbi! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 10:23 am

knedl je napisal/-a:... nudim nasvete pred nakupom računalnika, printerja, tonerjev in kartuš ...

Tovrstne nasvete bo v kratkem potrebovala Mačja hiša. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 10:25 am

Jaz pa potrebujem nasvet, kako se znebiti mahu na severni steni hiše? Kaže se kot rahlo zeleno obarvanje spodnjega dela fasade, ne bi pa rada, da nastane iz tega kaj hujšega.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 10:34 am

fiorina je napisal/-a:Pod Emporiumom v BTC je trgovina s tekstilnimi ostanki. Sem že nakajkrat kupila alcantaro skoraj zastonj, kaj imajo pa je treba sproti pogledati, ker imajo vedno drugačne ostanke.

Tisočkrat hvala, fiorina!!! Dobila blago s potiskom desigual (jah, pač, šivala bom darilo za modno obsedenko :D ) - in to znižano za 30 % :D
Imajo neverjetno izbiro tako "ostankov" (od metra do par metrov), blaga na kilogram in podobno ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Ne avg 14, 2011 10:35 am

visinnox je napisal/-a:Jaz pa potrebujem nasvet, kako se znebiti mahu na severni steni hiše? Kaže se kot rahlo zeleno obarvanje spodnjega dela fasade, ne bi pa rada, da nastane iz tega kaj hujšega.

Očitno je to znak vlage, še posebno, če gre za spodnji del fasade, kot si napisala... Hidroizolacija je o.k.?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 10:39 am

Ni vlaga, hiša je nova in bp. Stvar je v tem, da jo s te strani hudo moči dež in tudi na zemlji se nam močno širi mah, dež spira zemljo in jo meče v hišo, zraven pa gre tudi mah, na žalost.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne avg 14, 2011 10:41 am

oaza88 je napisal/-a:drage moje, če imaste doma kakšne najlonke z luknjico ali več njimi, ki bi jih sicer vrgle v smeti, se lepo priporočam. Letni čas sicer ni ravno ustrezen za takle :lol: no ampak mogoče boste kmalu začele čekirat predale in se pripravljat na jesen.
Pa ne, ne povem nobenmu, zakaj to rabim, ker potem boste vse strganke zase zadržale! ;)

oaza88, ravno nekaj dni nazaj sem pospravljala predale in imam kupček najlonk, ki so samo še za pod hlače. In ker najlonk pod hlačami ne nosim... ;) Škoda mi jih je bilo stran zmetat, nisem pa čisto dobro vedela, kaj naj z njimi. Pošlji mi naslov na zs, pa ti jih nekaj pošljem po pošti.
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 11:07 am

visinnox je napisal/-a:Jaz pa potrebujem nasvet, kako se znebiti mahu na severni steni hiše? Kaže se kot rahlo zeleno obarvanje spodnjega dela fasade, ne bi pa rada, da nastane iz tega kaj hujšega.

Nevem sicer kako se tega trajno znebiti, a mi se ga znebimo kar s štrajfiksom, vsako leto znova z njim očistimo vse fuge okrog hiše, ker se nabira na fugah med kamni (imamo taka tla okrog hiše).
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 12:56 pm

Mah rabi za svoj obstoj kislo zemljo/dež. Mogoče če posuješ s kakšno stvarjo ki naredi zemljo/steno bazično?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 1:11 pm

Mi enkrat do dvakrat na leto očistimo pločnike in okolico hiše z baromatom (tista zadeva ki šprica vodo pod zelo visokim pritiskom, vap). Pol je par mesecev mir.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 1:30 pm

Jaz temu rečem kar štrajfiks ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 1:33 pm

Ma tudi škure spucate s štrajfiksom? :lol: :lol: Res rabimo en slovensko-slovenski slovar :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 14, 2011 3:14 pm

Žal ne gre s štrajfiksom, ker je v bistvu samo barva... Na nekem tujem forumu sem zasledila, da je potrebno uporabiti belilo (torej Varikina). Upam, da bo, ne da uničimo naravo.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost