Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 11, 2011 7:45 am

Re: Daj si duška

o šit :(

:'(
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 11, 2011 7:48 am

Mačja mama je napisal/-a:Mojemu dragemu je lisica pojedla mačka, ki je kljub vse mojim protestom, prepričevanjem, pogajanjem in kreganju vztrajno ostajal zunanji... :'( :'( :'(

Naravna selekcija ali kako že temu pravijo... :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 11, 2011 8:17 am

danes sem na 24ur prebrala novičko o hudi prometni nesreči s smrtnim izidom. na dnu imajo obrazec, preko katerega naj bi uporabnik naložil filmček ali fotografijo dogodka :bad:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 11, 2011 8:28 am

helena je napisal/-a:Naravna selekcija ali kako že temu pravijo... :bad:

Škoda da ni še njega mal u rit ugriznila, potem bi ga mogoče srečala pamet... :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 11, 2011 9:07 am

slavica je napisal/-a:Prav fajn je začeti dan s kofetom,..., po tem ko si .... se fajn naspal.

:fool:

Prodam dva luštna Zgagasta Mucka. Sta zelo lepa, prijazna in puhasta. Posebnost: divjanje in ropotanje celo noč, žretje (neplačanih) položnic. :angel:

Luna nemarna, pusti moje mačke pri miru! Vsak mesec je isto pa še vsaj dve noči ne bo nč boljše. Kako lahko pa Čupa spi kot top do jutra, če ostala dva tok meče? Spala sem nekako dva intervala po pol ure. Tok sem utrujena, da me boli želodec, glava, pa še tečna sem (še bl kot ponavadi). :crazy:
Kapo dol vsem, ki ste sposobni imet dudarčke (in/ali dojenčke) v oskrbi.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 11, 2011 9:23 am

:praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 11, 2011 9:27 am

taperverčki je napisal/-a:žretje (neplačanih) položnic. :angel:

in potem boš tole zgodbo razlagala, ko ti bodo opomin poslali, ane :P sej že od nekdaj vemo, da nihče ne pali na "the dog ate my homework" izgovor :D (razen mojega sošolca, ki je "oddal" list, popacan z nalivko, nato pa ob vrnitvi esejev razložil, da je "pomotoma" oddal konceptni list, zdaj pa je prinesel esej, ki ga je takrat pisal ... in mu je uspelo :lol: )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 11, 2011 9:51 am

Dej ti ta dva mačka malo meni posodi. :D

Bo mel vsaj moj razgrajač ponoči družbo za razgrajanje (bojo drug drugega zaposlili, jaz bom pa celo spala), za jesti bosta imela pa tudi samo kvalitetno hrano (imam cel kup neplačanih položnic...) :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 11, 2011 12:33 pm

usran smrdljiv nagravžen dan :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 11, 2011 12:51 pm

taperverčki je napisal/-a:usran smrdljiv nagravžen dan :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:

Se podpišem pod to. In polhn kufr imam starčkov v naselju, ki se vsakič, ko moja psica počepne, vtakejo vame, zakaj ne pospravljam drekcev. Če me pa še nadlegujejo na dan, ko sem že tako vsesplošno tečna, pa je, kot da bi prižgal šibico na sodu smodnika. :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 11, 2011 12:59 pm

Danes le pa res en lep dan, pa nič mi ni treba delati, če nočem! Tralala la! :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 11, 2011 1:54 pm

Trenutno so pri nas štirje (š številko: 4), od tega en skorajda odrasel nekdanji dudar (s številko: 1). A uganete koliko mačkov me je pripravljeno fentati, samo da ujamejo muho? A uganete, koliko od teh mačkov je nekdanjih dudarjev, takih brez zaresne mamine "vzgoje" in poduka o načinu skakanja v okno, ko zunaj leta ena osica (ali golob, če smo natančni)? :dash:

No, samo da veste, naš Yodi je lovec. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 11, 2011 1:55 pm

aja. mal pretiravam. fental me najbrž le ne bi. sem prevelika, po moje. pa kupujem mu hrano.
;)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če avg 11, 2011 2:57 pm

Duško, daj prosim nauči ljudi vsaj štirih osnovnih izrazov: dober dan, nasvidenje, prosim in hvala. S tem bo meni služba in njim nakupovanje manj stresno. Niti na koledar mi ni treba pogledati pa vem, da bo polna luna vsak čas. Vem tudi, da se vsem mudi in vem, da si med sabo nismo vsi simpatični. Ampak sirijusli, jaz tudi po službeni dolžnosti ne morem biti prijazna, nasmejana in ustrežljiva, če niste niti malo vljudni. :dash: In resno: moja dobra volja je, da dvignem telefon tričetrt ure pred uradnim delovnim časom. In moja dobra volja je, da odklenem in vas spustim notri po tem, ko je že zaprto. Vse to prav rada storim, če se potem lepo obnašate. Sirijusli kam gre ta svet ... :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če avg 11, 2011 5:25 pm

O bemtiš bogi duško, kolko maš spet dela :mocking:

Okej, mene samo zebe ta trenutek, pa to bom že nekako sama rešla, menda :rolleyes: Te bom za ostalo prišparala :angel:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 12, 2011 9:15 am

Ko te zjutrej zbudi poštar in čist v refleksu poletiš dol s postle pograbiš kluče prešprintaš štenge prideš do vrat odkleneš in poštarja ni več -.-" in jasno šele potem ugotoviš okrog v gatah pa spalni majci skačeš soseda se ti pa dol z balkona smeji ko zmešana :O
dobrojutro 8)
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe avg 12, 2011 9:21 am

Si ji polepšala dan; poštarju bi ga tudi, če ti ne bi ušel... :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe avg 12, 2011 9:24 am

taperverčki je napisal/-a:
slavica je napisal/-a:Prav fajn je začeti dan s kofetom,..., po tem ko si .... se fajn naspal.

:fool:

Prodam dva luštna Zgagasta Mucka. Sta zelo lepa, prijazna in puhasta. Posebnost: divjanje in ropotanje celo noč, žretje (neplačanih) položnic. :angel:

Luna nemarna, pusti moje mačke pri miru! Vsak mesec je isto pa še vsaj dve noči ne bo nč boljše. Kako lahko pa Čupa spi kot top do jutra, če ostala dva tok meče? Spala sem nekako dva intervala po pol ure. Tok sem utrujena, da me boli želodec, glava, pa še tečna sem (še bl kot ponavadi). :crazy:

Danes kaj bolje? ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 12, 2011 10:41 am

Duško, dej ti meni prosim pojasni kako lahko še ne 10-kilski pasji kostko tako zašprinta da na tla zvrne 80-kilsko debelo kravo (mene)??
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 12, 2011 11:25 am

Točno zato se bojim imeti večjega psa, ker mene je moja 17 kilska Aja že tudi "položila".
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov