hehe, ja, sem videla podobne čiračare, ja

moj dragi si jih je zvezal skupaj z eno žičko, ki je sicer držala ročko na mestu, ampak je pa kar plesalo vse skupaj naokrog

(sem videla enkrat fotke izumov, s katerimi se ukvarjajo optiki, ko končno dobijo okvir na servis ... po moje je ceneje kupiti nove okvirje, kot najprej nakupiti vse pripomočke, da jih sestavljaš skupaj, nato pa še plačati odstranjevanje vsega tega

)
ampak, žal, če bi se dalo zadevo rešit s selotejpom, bi mi tudi optik lahko pošraufal vse skupaj

tu je bolj zapleteno, ker se je baje nekje znotraj zlomil feder al nekaj takega ... itak je ročka odpadla na sončnih očalih, pri navadnih imam rezervo
to je po moje ta novodobna obsedenost s skrivanjem raznih šraufkov in pomožnih zadev - pa ne mislim samo pri očalih: tudi avtomobili so po novem sestavljeni tako, da ti bo mehanik samo za to, da pride do problematičnega mesta, zaračunal eno delovno uro

(ja, govorim o menjavi žarnice pri nekaterih novejših avtih

) pa pri policah se ne sme videti nosil pa je zato treba vrtat neke čudne šraufe na čudna mesta pa ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein