Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr avg 10, 2011 8:14 am

Re: Daj si duška

slavica je napisal/-a:Duško, da sem jaz ob tej uri v službi, sploh ni smešno, veš :devil: .
hvala nevemkomu za kofe, najbolj da si ga kar eno vedro skuham :)

Slika Slika Slika kaj za ena ura tam piše? :O

Zalarjeva - :praising: :praising: Sej je s tabo, samo z očmi ga ne moreš več videt. :praising:
A ne bi tole rajši dala v med lučke na nebu? Si mogoče Nik vseeno zasluži malo boljšo "družbo" kot je redno bentenje čez karkoli že... :praising:

Leia je napisal/-a:Hvala :good: Jaz rabim samo še čudež, s katerim se čisto zastonj in zelo na hitro zrihtajo moja ljuba očala, pa bo moj svet spet v redu.

A bi ti nehala đolija za duškota uporabljat? Veš kolko ma že rednega dela, revež? Si dobila avto nazaj, kaj zdej še špegle takoj rabiš? Slika Slika
:mocking: :truce:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 8:19 am

rabim špegle, da ne skačem okol napol slepa :P pa avto ni uporaben, če ga ne morem vozit, ker nič ne vidim. pa za tele špeglne sem dala eno tono evrčkov, tko da mi odgovor "bom preveru, če še delajo takele ročke, ker pošraufat ne mormo, sporočim, če majo pa če naj naročim" ni glih všeč ... sej drugač mam že načrt, kako jih zlimat skupi, če mi bo ponudil več kot 1/4 tiste cene izpred dosti dosti let :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 8:27 am

Ja baje da ne moreš met vsega... a ne veš tega? :lol:

Leia je napisal/-a:"bom preveru, če še delajo takele ročke, ker pošraufat ne mormo, sporočim, če majo pa če naj naročim" ni glih všeč ...

Ampak a tale del, še posebno, če ga sešteješ s tem, da so špegli fuč, ti pa ne da mislit, da je mogoče čas za spremembo? :rolleyes:
:mocking:

Sicer jih pa še vedno lahko, če ne bo šlo drugače, z roko na nosu držiš za nezlomljeno ročko :mocking:
:truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 8:37 am

ahahahaha :P
očala so stara glih dve leti :P po dosedanjih izkušnjah bi lahko zdržala še ena tri leta, potem sem jih pa pripravljena menjat :)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 8:46 am

Glede na izkušnje nekaterih sodelavcev se ročke fino zalima s selotejpom. Enmu je samo še selotejp držu očala skupi več let. Da smo se mu smejali, je pa kvečemu plus! ;) ;)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 8:54 am

:D :D Sej, a niso včasih vse težave reševali s selotejpom? Ustaljene in preverjene metode. Selotejp v vsako prvo pomoč! :D

Ampak ker nobena stvar ni več taka kot včasih, pa se mi zdi, da tudi selotejpi niso več kar so nekoč bili, še vedno ostane manualno al pa kombinirano reševanje težave :mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 8:59 am

hehe, ja, sem videla podobne čiračare, ja :lol: moj dragi si jih je zvezal skupaj z eno žičko, ki je sicer držala ročko na mestu, ampak je pa kar plesalo vse skupaj naokrog :D (sem videla enkrat fotke izumov, s katerimi se ukvarjajo optiki, ko končno dobijo okvir na servis ... po moje je ceneje kupiti nove okvirje, kot najprej nakupiti vse pripomočke, da jih sestavljaš skupaj, nato pa še plačati odstranjevanje vsega tega :D )

ampak, žal, če bi se dalo zadevo rešit s selotejpom, bi mi tudi optik lahko pošraufal vse skupaj :D tu je bolj zapleteno, ker se je baje nekje znotraj zlomil feder al nekaj takega ... itak je ročka odpadla na sončnih očalih, pri navadnih imam rezervo :D

to je po moje ta novodobna obsedenost s skrivanjem raznih šraufkov in pomožnih zadev - pa ne mislim samo pri očalih: tudi avtomobili so po novem sestavljeni tako, da ti bo mehanik samo za to, da pride do problematičnega mesta, zaračunal eno delovno uro :lol: (ja, govorim o menjavi žarnice pri nekaterih novejših avtih :lol: ) pa pri policah se ne sme videti nosil pa je zato treba vrtat neke čudne šraufe na čudna mesta pa ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 9:18 am

O hudiča še dobro da si me spomnila - žarnico na avtu moram zamenjat in no way da plačam mehanika za to... :fool: Sicer so mi nazadnje na servisu zaračunali naštimavanje žarometov al kaj vem kaj in mi prijazno povedali, da naj sporočim tistemu, ki mi menja žarnice, da tega ne zna počet, ampak ok... no...sem sporočila :girlblush: :lol: :lol: :lol:
:devil: še če se dokoplješ do tega vraga so ene črtice in če ne veš točno kire in kje.... za eno usr*** žarnico menjat... ki itak vsake pol leta crkne. :fool: :dash:

Leia je napisal/-a:to je po moje ta novodobna obsedenost s skrivanjem raznih šraufkov in pomožnih zadev - pa ne mislim samo pri očalih:

Sej, a nima vsako obdobje kukr en slogan? Zlata doba, pa... kaj vem kakšne vse. Zdej živimo v obdobju hide as much as you can.
:angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 9:26 am

sleepy je napisal/-a:O hudiča še dobro da si me spomnila - žarnico na avtu moram zamenjat in no way da plačam mehanika za to... :fool:

ne boš verjela, ampak obstajajo avti, kjer ti morajo odmontirat stran masko pa vse mogoče zraven, če hočejo menjat žarnico, tko da ... še pri mojem avteku grem na amzs menjat (aja, sej res, člani amzsja majo menjave žarnic zastonj ;) pa še marsikaj ti zrihtajo ;) recimo ko ti odpove avto, te odpeljejo do servisa ;) ), pa se mehaniki najprej smejijo, ker sem baba, ki ne zna menjat žarnic, potem jo pa trije skupaj menjajo :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 9:44 am

:lol: Vem to ja. Too much kajnardijo, samo da moraš na servis :lol: In AMZS je res zakon! Pridejo in te iz sr*** izvlečejo, ko se po neumnosti not uvališ. :lol: Sej verjamem, da se prej in pol včasih smejijo, ampak so pa zakon! :good: Da pa žarnice menjajo zastojn pa nisem vedla... no mogoče se pa res do tja odpeljem. :good:

Ampak tole s tremi pa poznam... ko je T2 tule okoli ril, pa jim je kao zmanjkalo peska, da bi razrito cesto zasuli in bi luknja ostala čez vikend, pa sem jih nakurla, če so na glavo padli, da jaz z avtom ven ne morem in da no way da grem v rikverc med unimi škarpami 30 m. Pa se mi je tipson režal da mi pride on avto ven spravit, pa nazaj v rikverc notri, da se lahko gospa odpelje ven... No, pol je pa tipson šofiral ene 15 minut v vsako smer tistih 30 m, pa dva tipsona sta mu zraven avta skakljala in ga za vsak centi usmerjala ker je res ozko pa še v ovinek :mocking: Je tip po opravljenem delu stopil iz avta in se kakšni dve minutu držal za glavo in se opravičeval da jao jao jao je res ozko :mocking: Takoj zjutraj je bila cesta zasuta. Se je tudi pesek nekje še našel... :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 10:24 am

No Duško, jedve muke mi je uspelo delo narediti pravočasno, do
prave ure. Zdaj pa mi nehaj pošiljat zaspanost, še eno uro moram zdržat,
potem pa - postelja, hir aj kam :angel:
a se šteje za hujše kršitve dela, če malo ležeš pod mizo? 8)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 6:39 pm

Ko na sred faksa ugotoviš, da bi moral študirat nekaj drugega, čeprav se zavedaš da bi ravno tako isto razmišljal. Ah. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 6:54 pm

All, to se ti lahko zgodi tudi lih pred diplomo :) :) :) al pa po njej :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 7:25 pm

slavica je napisal/-a:....
a se šteje za hujše kršitve dela, če malo ležeš pod mizo? 8)

ma to neeeee -ampak samo, če s smrčanjem ne motiš ostalih pri delu! :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 7:35 pm

Ste mi polepšale dan, ker ste tako luštno duhovite :lol: :kiss: Hvala.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 11, 2011 5:27 am

Prav fajn je začeti dan s kofetom, z mačkom v naročju, po tem ko si
opravil veliko delo in se fajn naspal.
Dobro jutro vsem :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 11, 2011 5:32 am

Dobro jutro, naspana Slavica z mačkom! :lol:
In vsem ostalim tudi.
Pa še Duškotu, da bo milosten danes...tudi z mano. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 11, 2011 6:18 am

z mačkom v "naročju" , ne v buči :devil:
Tokrat. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 11, 2011 6:55 am

pa saj nisem napisala, kje .... :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 11, 2011 7:38 am

Mojemu dragemu je lisica pojedla mačka, ki je kljub vse mojim protestom, prepričevanjem, pogajanjem in kreganju vztrajno ostajal zunanji... :'( :'( :'(
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov