Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 09, 2011 10:31 am

Re: Daj si duška

:(
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 09, 2011 11:28 am

Leia je napisal/-a:v glavnem, Duško, ko že ravno izpolnjuješ (glasbene?) želje ... jaz bi danes en dan, ko ne bom več rabila iskati sreče v nesreči. aprov?

(včeraj je šlo namreč takole: avto je crknil, ampak je crknil šele doma na parkirišču po kakih 1500 km tujine ... dobila sem kazen za napačno parkiranje, ampak menda je bila samo polovična ... na lotu nisem zadela sedmice, ampak samo dobra 2 evra ... :lol: na pošti so mi zaračunali štetje pošiljk, ampak so bili pa vsaj prijazni :lol: )

Duško, ker si car nad carji in si moje želje uslišal (=avto je popravljen, stroškov (razen časa) nič :good: ), zrihtaj še Polino tačko :kiss: Hvala :kiss:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To avg 09, 2011 11:55 am

Leia je napisal/-a:Duško, ker si car nad carji

Pa to jaz že skoz govorim! Samo duškotu poveš, pa je zrihtano! :D
Sicer pa kaj se ti buniš, ko sploh težav nimaš. :P :good:

pola je napisal/-a:Zakaj se vse slabe stvari dogajajo moji Poli ?? Sej ne, da smo 3 leta nazaj skup spravljali kito na zadnji nogi, zdej se ji je po vsej verjetnosti (čakamo še na mnenje dr. Matkota) strgala kita še na sprednji. Pa da ne naštevam kaj vse je bilo z njenim zdravljem narobe v zadnjih 9 letih. Prisežem, kap me bo zaradi nje .

:girlblush: Ko pa kaj takega preberem se pa vprašam da za koji klinac se mam pa jaz sama sebi za zmislt? :fool:
:blush: duško sej boš zrihtal še tole a ne? :kiss:

gipsy je napisal/-a:Boge punce, stara mačka vam pošilja en koš poljubčkov in pravi, da je življenje pač ringlšpil, greš dol, potem pa spet gor. Vsaj ni dolgčas.

Ej ti old cat kaj se je pa z linearnim gibanjem zgodilo? :O Jaz bi raje to, in to takrat, ko sem bolj proti vrhu! :angel:
:truce:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 09, 2011 12:20 pm

pola je napisal/-a:Zakaj se vse slabe stvari dogajajo moji Poli :girlcry: :girlcry: ?? Sej ne, da smo 3 leta nazaj skup spravljali kito na zadnji nogi, zdej se ji je po vsej verjetnosti (čakamo še na mnenje dr. Matkota) strgala kita še na sprednji. Pa da ne naštevam kaj vse je bilo z njenim zdravljem narobe v zadnjih 9 letih. Prisežem, kap me bo zaradi nje :girlsad: :'(.

Pola je tvoja princeska (to je dejstvo) in nič te ne bo kap zaradi nje (to je dejstvo No.2 ). Rajši se pomiri, da ne bo Polo kap zaradi tebe! ;)
Mantra zate/za vaju/za vas: vse bo dobro!
:good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 09, 2011 12:22 pm

Pola na zrnu graha! :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 09, 2011 12:47 pm

Se pogovarjava s sodelovko o vegeterjanstvu ker imamo v vrtcu dva fantka pri katerih so doma vegeterjanci in vidno zaostajata v razvoju, fizičnem in psihičnem, pa mi pravi jah lej to da se otroke sili v vegeterjanstvo ni ok moj mulc je star 12 let pa je sam reku mami jst pa ne bom mesa ker so to mrtve živalce in nebom jedu živali :O <3
Dogs have owners, cats have staff

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To avg 09, 2011 1:21 pm

Petra, držim pesti za (najbolj) tvojo simpatično kužo Polo!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 09, 2011 4:22 pm

Popolnoma pozitivni duško- sem bila v nedeljo na kosilu pri znancih čez mejo, ki imajo malo kmetijo. Zdaj so vse tri muce poštimane, smejo v kuhinjo, pravzaprav v celo hišo, tako da lepo pokosmatijo juhice, in dobijo hrano, dobro hrano in ne kravjega mleka. :yahoo:
Je njihov podrastek bil nekajkrat pri nas, torej dobri zgledi vlečejo :good: ali pa tisti zeleni trak 8) ki se vleče čez celo Pohorje...

Pola, itak da bo s Polo vse vredu :angel: in Trixi, ziher so avto dobro poštimali, da gre lahko dopust brez skrbi dalje :truce: :angel:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 09, 2011 7:05 pm

Didi je napisal/-a:Se pogovarjava s sodelovko o vegeterjanstvu ker imamo v vrtcu dva fantka pri katerih so doma vegeterjanci in vidno zaostajata v razvoju, fizičnem in psihičnem, pa mi pravi jah lej to da se otroke sili v vegeterjanstvo ni ok moj mulc je star 12 let pa je sam reku mami jst pa ne bom mesa ker so to mrtve živalce in nebom jedu živali :O <3

Ne bi polemizirala o vegetarijanstvu, moram pa pripomnit, da zaostajanje v razvoju ravno ni izključna posledica vegetarijanstva.

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To avg 09, 2011 7:12 pm

Groza....sem vedla da bo pošta enkrat zatajila :devil: poslala že prejšni teden stvari za licitacijo, a niso prispele na nov naslov :dash: :dash: :dash:
Kolkor hvalite izlivanje čustev duškotu, sem mogla poskusit :D upam da se vse dobro razreši
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 09, 2011 7:16 pm

od kdaj so vzgojiteljice pristojne za postavljanje diagnoz? In to celo z enim samim pogovorom kar diagnozo postavite? Zakaj nista raje dohtarci, je večja plača in ne verjamem, da zna kateri od njih diagnozo kar tako na uč postavit.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 09, 2011 7:17 pm

Trixi, Pola, Leia želim vam, da se vse slabo hitro, hitro, takoj konča in bo jutri spet lep in miren dan :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 09, 2011 7:42 pm

Jeej, danes sem prvič uspešno stisnila mačku mehur, da se je polulal. :yahoo: Priden Shai pa je šel potem zakopat v stranišče "najin" pridelek. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 09, 2011 9:03 pm

:clap: Čestitke! :clap:
:lol:

Patricija je napisal/-a:
Didi je napisal/-a:Se pogovarjava s sodelovko o vegeterjanstvu ker imamo v vrtcu dva fantka pri katerih so doma vegeterjanci in vidno zaostajata v razvoju, fizičnem in psihičnem, pa mi pravi jah lej to da se otroke sili v vegeterjanstvo ni ok moj mulc je star 12 let pa je sam reku mami jst pa ne bom mesa ker so to mrtve živalce in nebom jedu živali :O <3

Ne bi polemizirala o vegetarijanstvu, moram pa pripomnit, da zaostajanje v razvoju ravno ni izključna posledica vegetarijanstva.

Se strinjam. Eh, stereotipi, stereotipi... Res je najlažje ocenit, da otrok zaostaja v razvoju, ker ga starši silijo v vegetarijanstvo. Ko bi res bile stvari tako preproste...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 09, 2011 9:08 pm

mateja je napisal/-a:J....Priden Shai pa je šel potem zakopat v stranišče "najin" pridelek. :D

ti pa si smešna! To je hotel on tebe naučit, da moraš posel opravit do konca!
:lol: ;) :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 09, 2011 9:13 pm

:lol: :lol: :lol: Sej res! :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 2:13 am

Duško, da sem jaz ob tej uri v službi, sploh ni smešno, veš :devil: .
hvala nevemkomu za kofe, najbolj da si ga kar eno vedro skuham :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 6:34 am

Danes je 1 leto odkar ni več mojega Nika, spomini so pa še tako živi in bolečina še vedno tako žgoča :'( :'( :'( Lupčke gor na mavrico najboljšemu in najlepšemu psu ever! Pa hitro mi zrihtaj pogoje, da bom lahko spet imela enega pasjega štirinožnika tako rada kot sem imela tebe :kiss: :kiss:

Takle je bil kot mladiček (skoten je bil 2.5.1998)
Slika

7 mesecev star:
Slika

2 leti:
Slika

Okrog 10 let star:
Slika
Slika

Nik 22.7.2010
Slika
Slika
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 6:56 am

Patricija je napisal/-a:Trixi, Pola, Leia želim vam, da se vse slabo hitro, hitro, takoj konča in bo jutri spet lep in miren dan :kiss: .

Hvala :good: Jaz rabim samo še čudež, s katerim se čisto zastonj in zelo na hitro zrihtajo moja ljuba očala, pa bo moj svet spet v redu.

Pa tudi jaz držim pesti za Polo in Trixi, če še ni vse v redu ...

Zalarjeva, kakšen krasen kuža je bil Nik! Pa saj je na nek način še vedno s tabo, v tvojem srčku ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 10, 2011 7:02 am

Nik čohaški! :kiss:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 33 gostov