Sej ne vem, kje bi tole vprašala, zato bom kar pri Duškotu. Opazila sem, kako si v zadnjem tednu vsi kopirate na FB v status eno luštno sporočilo za vse tiste, ki imajo pripombe na vaše hišne ljubljenčke. Sporočilce je seveda super luštno, ampak zraven se mi postavi eno vprašanje... A se vam res dogaja, da ljudje pridejo k vam na obisk in jih motijo vaše živali? A take ljudi celo sprejmete v svoj dom več kot enkrat?
Meni se to ne dogaja prav pogosto in ljudi tudi takoj brez zadržkov postavim na svoje mesto. Enkrat mi je možev kolega povedal, da zdaj imam pa že dovolj mačk in da ne smem razmišljat o še kakšni. Seveda sem ga vprašala, zakaj točno misli, da mi lahko podaja svoje mnenje o tem, kako naj živiva v svoji lastni hiši, v kateri stanujeva midva in sva jo tudi midva sama plačala (izpostavljeno: MIDVA, ne TI).
Še ena znanka se je hudo čudila, kako imam lahko tri NAVADNE mačke zaprte notri. Ker taki NAVADNI mački so pa ja preveč divji in delajo samo škodo. Podučila sem jo, da to niso NAVADNI mački, temveč evropska domača mačka in da niso prav nič divji, ker so udomačeni.
Pa une nosečke se tudi sigurno spomnite, ki se ji je gnusilo sedet v mojem stanovanju in se ni želela ničesar dotaknit... Njej nisem solila pameti, ker je itak ne poznam dobro, samo možu sem po odhodu zabičala, naj mi tega para ne vozi več domov, če se ne znata obnašat. Ko sta naslednjič hotela pridet na obisk, je mož povedal, da zdaj imava pa KAR TRI mačke (ob prvem obisku samo eno) in so se odločili, da nimajo časa za obisk.

Saj imam tudi prijateljico in še enega drugega prijatelja, za katera oba vem, da imata zelo rada pse, medtem ko jima mačke niso posebej pri srcu. Ampak to samo pomeni, da se z mačkami ne igrata in jih ne vlačita po naročju, ko prideta. Nimata pa nobenih pripomb na to, da jaz mačke imam in jih naravnost obožujem, zato je skozi moje oči vse ok.